Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annna

Projektyka projekt domu

Polecane posty

Gość Annna

Szukamy z mężem projektu domu z poddaszem użytkowym , raczej gotowy, żeby nie był zbyt drogi, taki dla 4 osobowej rodziny. Wpadły nam w oko dwa projekty tego biura Projektyka.pl   (cenowo wydaje się nie wygórowanie)   i chciałam spytać  o opnie- ktoś miał z tą firmą  do czynienia, wszystko jest ok?   jak z obsługą, zakupem projektu? Pierwszy  dom, pierwszy projekt więc od początku chce wszystko sprawdzić i potwierdzić

Chetnie podpytam tez o konkretny projekt , może ktoś doświadczony by doradził , moge na kogoś liczyć?

Gość lili@

nie znam biura wprawdzie ale budowałam dom dla 4-5 osób z poddaszem, mieszkam już rok, coś niecoś moge doradzić z własnego doświadczenia podrzuć co wybrałas :)

Gość Annna

Bardzo Ci dziękuje Lili  za chęci :) :) :) Będę czekac na opinie :) i rady - kazda cenna :)  To jest to co nam sie spodobało bardzo https://projektyka.pl/pl/projekt/ka52-ver-3?ref   co o tym myslisz? nie za duzy?   Czy w miare mądrze rozplanowany?

Gość lili@

Projekt całkiem fajny, w moim stylu. Dobrze rozwiązana przestrzeń, fajnie i praktycznie. Powiem Ci, ze projekt ... świetny. Przeglądałam strone tego biura, inne też sie prezentuja niezle a ceny wcale nie wysokie. Bierz!

Gość gość

Najlepszym rozwiązaniem jest znalezienie dobrego studia architektonicznego, które wykona dla nas projekt domu. Ja osobiście mogę polecić wam skontaktowanie się z firmą www.studioarchitektonicznear.pl Sam korzystałem z ich usług i wiem że można na nich w pełni polegać

Gość dyzio

Nie znam tej firmy 

Gość gość

Najładniejsze gotowe projekty to na homekoncept.com.pl mają, domów jest dużo więc idzie jakiś wybrać. Masz teraz rabat do 27 grudnia na projekty, 350 zł piechotą nie chodzi.