Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna

Jemu już nie zależy、czy powinnam zerwać?

Polecane posty

Gość Martyna

Witajcie!

Pierwszy raz piszę na forum o moich sercowych sprawach、Ale już naprawdę nie wiem co mam robić. Byłam z chłopakiem w związku na odległość i wiem、że pośpieszylismy się z tym、Ale po roku takiego związku zamieszkalismy razem、Ale to był jedyny sposób żeby ten związek jakoś uratować. Mieszkamy drugi miesiąc I to jakaś tragedia. On absolutnie nic nie robi. Nie pomaga w domu 、nie robi mi żadnych niespodzianek、nie wychodzimy na randki I wgl jest Dla mnie oschły 、chociaż zapewnia że mnie kocha. Próbowałam z nim o tym wiele razy rozmawiać 、mówić czego oczekuje、Ale mam wrażenie że on to po prostu ignoruje bo nie zmieniło się absolutnie nic. Nawet o każdą czułość muszę się prosić chociaż nie zawsze I to skutkuje. Powiem szczerze 、że mam dosyć. Próbuje ten związek jakoś ratować 、Ale mam wrażenie że jest to tylko jednostronne. Poza tym、coraz częściej myślę o zdradzie、dlatego postanowiłam że jak do końca lutego nic się nie zmieni To go zostawię. Kocham go、sama nie wiem czemu dlatego nie jest mi łatwo 、Ale mam już dosyć tej walki w pojedynkę. Co sądzicie na ten temat moi drodzy ? Postępuje słusznie czy zbyt pochopnie? A może oczekuje za wiele ?