Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A na imię mi Róża

Czy związałbyś się z niepełnosprawną kobietą?

Polecane posty

Gość A na imię mi Róża

Chciałabym poznać opinię nt. związku z osobą niepełnosprawną. Nie łatwo mi pisać, gdyż najtrudniej opisać siebie, ale spróbuję. Niepełnosprawność towarzyszy mi od urodzenia. Plusem jest dla mnie to, że poruszam się o własnych siłach. Determinacja, upór, to dzięki temu skończyłam studia, pracuje. Nie mam problemów towarzyskich, zawsze mam ludzi w około siebie. Imprezowiczka z poczuciem humoru i dystansem do siebie - tak można mnie opisać. I dodać należy nieśmiała. Od zawsze słyszę "ładna dziewczyna". Czuję, że podobam się mężczyznom. Mówią, że mam w sobie coś, co ich pociąga. Haha miałam nawet propozycje sexualną od dużo starszego od siebie faceta! Problemem jest to, że nikogo przy mnie nie ma. Nikt nie widzi u swego boku niepełnosprawnej kobiety. Czy atrakcyjna a niepełnosprawna jest określona jako partnerka życiowa? 

Gość A na imię mi Róża

*skreślona jako..

Gość gośc

A jaka jest ta niepełnosprawność? 

Gość A na imię mi Róża
13 minut temu, Gość gośc napisał:

A jaka jest ta niepełnosprawność? 

Mały problem z poruszaniem sie(krótsza noga) ale chodze o własnych "nogach" bez kuli. 

Gość A na imię mi Róża
20 minut temu, Leżaczek napisał:

Nie lubię imprezowiczek 😔

Jestem taką imprezowiczką "w granicach normy", wszystko z umiarem i główką. 

Gość Gość

Lezaczek każda by wziął bo to desperat po 30 bezrobotny. Nie odpisuj.

Gość Gosc

Chora/niepelnosprawna partnerka = prawdopodobienstwo chorego potomstwa. Niechec do niepelnosprawnego partnera wydaje sie zrozumiala, niezaleznie od plci. 

Piszesz, ze mowia, ze jestes ladna i cos pociagajacego w sobie masz. Gdyby tak bylo, to moglabys wybierac wsrod mezczyzn albo chociaz co jakis czas miec do wyboru tego jednego, ktory gdzies sie tam kreci. Czesto ludzie myla miłą litosc z faktycznym i szczerym zainteresowaniem. Wiele osob mysli, ze jak powie niepelnosprawnemu ze jest fajny, ladny, to niepelnosprawnemu zrobi sie lepiej, a komplemenciarze sami czuja ze zrobili cos dobrego. I mowie to jako niepelnosprawna. Ile to juz slyszalam komplementow, z ktorych nic nie wynikalo.

Gość Gosc

Tyle razy slyszalam ze jestem ladna, mam w sobie to cos, sratytaty i zastanawialam sie, ze skoro tak jest, skoro tak mowicie, dlaczego nie dzialacie, zeby ze mna byc? Skoro jestem taka fajna, to o co chodzi? Teraz juz wiem. Sztuczna litosc i sztuczne podnoszenie mojej samooceny, czego wolalabym, zeby nie bylo, bo robi tylko metlik w glowie.

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

9 minut temu, Gość Gość napisał: Lezaczek każda by wziął bo to desperat po 30 bezrobotny. Nie odpisuj. X skąd takie informacje 😱 bzdury 😤😔

Wypierasz się czegoś co sam pisałeś? Nie jesteś atrakcyjny dla kobiet. I to nie kwestia lobuza.

Gość Gość

Przypomnieć twoje nocne teksty sprzed lat?

Gość gosc

Nigdy. Nie będę zmieniać babie pampersa 

Gość ...

Sam jestem niepelnosprawny, mojej niepełnosprawności nie widac ale ciężko jest z tym

Gość Gość

To że sprzedajesz rzeczy że śmietnika nie znaczy że pracujesz.

Gość Gość

Dobrze wiesz tryn że to prawda. W każdej chwili mogę wrzucić twoje wpisy z k.

Gość Onnn
2 godziny temu, Gość A na imię mi Róża napisał:

Chciałabym poznać opinię nt. związku z osobą niepełnosprawną. Nie łatwo mi pisać, gdyż najtrudniej opisać siebie, ale spróbuję. Niepełnosprawność towarzyszy mi od urodzenia. Plusem jest dla mnie to, że poruszam się o własnych siłach. Determinacja, upór, to dzięki temu skończyłam studia, pracuje. Nie mam problemów towarzyskich, zawsze mam ludzi w około siebie. Imprezowiczka z poczuciem humoru i dystansem do siebie - tak można mnie opisać. I dodać należy nieśmiała. Od zawsze słyszę "ładna dziewczyna". Czuję, że podobam się mężczyznom. Mówią, że mam w sobie coś, co ich pociąga. Haha miałam nawet propozycje sexualną od dużo starszego od siebie faceta! Problemem jest to, że nikogo przy mnie nie ma. Nikt nie widzi u swego boku niepełnosprawnej kobiety. Czy atrakcyjna a niepełnosprawna jest określona jako partnerka życiowa? 

To jaki rodzaj niepełnosprawności masz ? Czy ta niepełnosprawność jest widoczna?

Gość A na imię mi Róża
1 godzinę temu, Gość Onnn napisał:

To jaki rodzaj niepełnosprawności masz ? Czy ta niepełnosprawność jest widoczna?

Tak jest. Mam nogę krótszą, co widać, gdy idę.

A więc wychodzi na to, że wzrokowcy!! 

Gość A na imię mi Róża

Ponawiam pytanie: czy atrakcyjna, ładna, zadbana,miła, towarzyska kobieta jest skreślona jako partnerka życiowa,bo...jest niepełnosprawna?