Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Zaciekawiona_

Co kobiety sądzą o sobie samych?

Polecane posty

Gość _Zaciekawiona_

No właśnie. Głęboko się nad tym zastanawiam. Ja mam, oczywiście, wyrobione zdanie ale to jest jedynie prywatne, wyrobione zdanie i ono jest zdaniem subiektywnym. Pobawmy się, drogie panie. Ciekawe, jak będzie wyglądał nasz przekrojowy portret?

Uwaga! Jako autorka tematu stawiam warunek: wpisy proszę umieszczać wyłącznie pod wybranym przez siebie nickiem i z podaniem wieku. Te panie, które pragną pozostać w zupełnej anonimowości, niech uszanują moją prośbę i nie zabierają głosu.

Druga prośba: bardzo proszę panów o niezabieranie głosu. Czytajcie sobie, proszę, ale nie komentujcie. To nasza babska sprawa.

Gość Jola 22

osobiwście uważam sie za kawałek śmierdzącego chodzącego góówna z powodu tej śmierdzącej szpary między nogami, poza tym jestem głupia i tępa

Gość ania

jako, ze jestem kobieta wiec moge zabrac w dyskusji glos, jaki   cel tej niby zabawy jest ,z tego co widze autorka watku same warunki stawia, ja proponuje od siebie zaczac zabawe, prosimy o wiek i o ocene swojej osoby 🤣.

Chcesz wyliczyc wartosc srednia(oczekiwana)

czy wartosc srednia(przebiegu czasowego)🤣 

Nieraz ludzie chcac blysnac swoja wypowiedzia, strzelaja sobie w kolano, zdanie na temat siebie ,nie moze byc subiektywne, ocena moze byc subiektywna 😉. Milej zabawy wszystkim zycze😎.

Gość gość

O nas samych jako o osobach czy o kobietach ogolnie?

Gość ania

autorka chciala zabawy, za gleboko jednak zanurkowala i zniknela, albo imprez nie umie rozkrecac, taka cicha woda na koniec sie wypowie ,wnioski swoje wyciagnie. 🤣

Gość ania

Gośc ania zawsze szukasz gunwoburzy tam gdzie nie ma powodu? Kto ciebie zmusza do czytania moich opinii.

Widzisz powiem tobie tak ,ja w ten sposob wyrazilam moja opinie nad bezsensem tematu a  ty w taki, jako, ze jestes osoba inteligentna to powinnas zalapac.

Gość _Zaciekawiona_

Pojedyncza opinia będzie wyłącznie pojedynczą opinią. Ona jedynie odzwierciedla czyjś subiektywny pogląd w takiej czy innej sprawie. Byłoby rzeczą zupełnie nieobiektywną uogólniać na podstawie wyłącznie jednego zdania. Dlatego nie upubliczniam tego, co na ten temat myślę. Poza tym nie chciałabym, żeby moja wypowiedź prowokowała do polemiki. Nie. Ja jedynie oczekuję, że panie będą się wypowiadać. Im liczniej, tym lepiej.

Proponuję dodatkową limes: nie podejmujmy dyskusji z przedstawianymi opiniami, cokolwiek by nie zawierały. Nie dyskutować, po prostu pisać, co się myśli w sprawie zakreślonej tematem. Proszę.

Gość Gość22 i pół
39 minut temu, bella napisał:

Gośc ania zawsze szukasz gunwoburzy tam gdzie nie ma powodu?

Autorko, ten temat Ci nie wyjdzie, bo niby co mamy napisać: uważam, ze jestem inteligentna? Każdy tak o sobie uważa, nawet ten piszący to słowo jako "inteligętna/y" 😉

Pudło!

Ja nie uważam się za osobę inteligentną. Kiedy moi znajomi potrafią żywo dyskutować o kryzysie w Wenezueli, ja siedzę cicho i nie wiem co powiedzieć. Nie mam pojęcia co to jest biction, na czym to polega, jak działa itd., procesy uważane powszechnie za proste są dla mnie skomplikowane i niezrozumiałe. 

Kiedys jeden znajomy powiedział mi, że jestem głupia, ale przy tym na tyle mądra, że wiem kiedy mam siedzieć cicho i się nie odzywać, by nie narobić sobie wstydu. ;) :) 

Gość _Zaciekawiona_

Jeszcze raz apeluję o powstrzymanie się od komentarzy i polemik. Jako autorka tematu mam do tego moralne prawo. To jest miejsce dla przedstawiania opinii i niczego ponadto. Proszę to uszanować.

Gość gość
4 minuty temu, Gość _Zaciekawiona_ napisał:

Jeszcze raz apeluję o powstrzymanie się od komentarzy i polemik. Jako autorka tematu mam do tego moralne prawo. To jest miejsce dla przedstawiania opinii i niczego ponadto. Proszę to uszanować.

ty jakaś upośledzona jesteś 

Gość ania

Az nie moge sie powstrzymac przed ocena autorki watku, zobaczymy jaka mam moc wyobrazni, czy pokrywa sie z subiektywna ocena autorki 🤣

Wiec zaciekawiona- stara pannna + 45 lat lekka nadwaga(+30kg),wybaczymy autorka chora oczekujaca  na badania hormonow tarczycy ,ciekawska chcialaby jak najwiecej od kogos informacji wyciagnac ,jednoczesnie  milczac na swoj temat, lubiaca zabawe nie wie jednak jak do tego sie zabrac i robi to od duuupppy strony. Niezwykle stanowcza🤣, w towarzystwie chce sie pokazac z jak najlepszej strony nie zawsze to wychodzi jednak na korzysc, posiadajaca 2 koty, jeden w glowie drugi na kolanach. 

To miejsce do wyrazania opinii, wiec pozwolilam sobie na ten krok😎. Licze na uszanowanie mojego pogladu 🤣

Gość 45678

Kobiety są bardzo różne. Tak, jak mężczyźni. A może nawet bardziej - bo u kobiet łatwiej są tolerowane stereotypowo męskie zachowania, niż u mężczyzn. Ale w sumie tak, nie da się tak generalizować. Znam bardzo rozmaite przedstawicielki płci żeńskiej. Niektóre uwielbiam, a niektóre działają mi na nerwy. Tak samo jest z mężczyznami.

Gość 45678

O jakie warunki. No więc mój wiek jest moim nickiem. Tak to potraktujmy.

Gość ania

Gośc ania jesteś strasznie złośliwym ku*rwiszczem.

Lepiej ci z tym że pojechałaś po anonimowej osobie? bella inteligenta a glupia  umiesz czytac Jeszcze raz apeluję o powstrzymanie się od komentarzy i Polemik. Nie zaczepiaj mnie w taki sposob, bo potrafie dosadniej odpowiedziec.Moze uroda braki umyslowe nadrobisz wiecej z googla korzystaj jak znajomi 🤣 

Gość 45678
5 minut temu, bella napisał:

Lepiej ci z tym że pojechałaś po anonimowej osobie? 

W sumie zrobiłaś to samo, co ona.

Gość prawiczek35

kobiety chyba sie nie maja co uwazac za cenne, natomiast ja jako mezczyzna uwazam sie za cennego, tylko jestem niedoceniony (jak wiadomo kobiety lecon na gorszych)

Gość ania

Strasznie się boję twoich dosadnych odpowiedzi tępa kwoko ; tepa to ty jestes , nie masz zadnego zdania na ten  temat, a wypowiadasz sie. Nie pisz do mnie bo nie chce  autorce smiecic i uszanowac jej wole.Ja w odroznieniu od ciebie umiem czytac ze zrozumieniem. Wiecej googla, wiecej googla nie zaszkodzi. Milego dnia bello( bez odbioru)

Gość _Zaciekawiona_

Jestem rozczarowana tym, co widzę.

Gość gosc

Uważam, ze większość ludzi jest nic nie warta, bez względu na płeć.

Gość Persefona

Jako wyjątkowo racjonalna i niezależna kobieta (w końcu INTJ stanowi zaledwie 0,8% wśród płci pięknej) sądzę, że jedyną wadą zdecydowanej większości kobiet jest słaba, nieuporządkowana, emocjonalna psychika (i to jest przyczynek ich 99% problemów). Gdyby potrafiły panować nad własnymi emocjami to mogłyby wtedy naprawdę osiągnąć DUŻO, o wiele więcej niż im się wydaje, więcej niż mężczyźni. I kompletnie wtedy nie potrzebowałyby ich "silnego ramienia" bo odkryłyby je w sobie. Odkryłyby ten boski pierwiastek, który był w nich skutecznie tłumiony przez setki lat szkodliwej religijnej, patriarchalnej indoktrynacji. I ubolewam, że silnych kobiet (nie takich, które jedynie się za takie uważają) jest tak cholernie mało.

Gość ania

Bo jakbyś korzystała to pewnie nauczyłabyś się już korzystać z opcji "cytuj" tłuku.   widzisz bo jakbys pomyslala, to bys wiedziala, ze cytuje sie powazne wypowiedzi a nie takie Zero jak  bela, ktora pewnie ma nadwage i stara panna jest ,bo tak sie oburzyla myslalas , ze to do ciebie😎 i slusznie przypuszczalas  , nie martw sie swoj na swojego kiedys trafi.

Gość gość
1 godzinę temu, bella napisał:

A ty jestes strasznie wulgarna.Nie pojmuje, ze kobieta moze uzywac takich slow.

Gość ania

Niedorozwój znowu sobie dopowiada i projektuje

Piszesz z psychiatryka głupi niedouku czy o co chodzi?  przyganial kociol garnkowi to, ze ty tam siedzisz nie musi kazdy. Sluchaj daruj sobie te wywody grubasie idz pocwiczyc, sadla zrzucisz troche ,bo rozumu ci nie przybedzie. Milego dnia belo jedna 

Gość Anka

Cóż za ... burza się tu wytworzyła?? 

Gość Anka
Przed chwilą, Gość Anka napisał:

Cóż za ... burza się tu wytworzyła?? 

G. Ó wno 

Gość 42latka

Lat 42, głupia , brzydka , stara, nudna, nieciekawa, z beznadziejną fryzurą. Bo jakby było inaczej to już dawno miałabym męża.

Na szczęście studia jakieś skończyłam i zawodowo powiem tak, że wszystkiego jak widac mieć nie można, a przynajmniej wiem, że mogę liczyć tylko na siebie, sama się utrzymuję, sama jeżdze do mechanika z samochodem, samej zdarza mi się wychodzić czy do kina, czy na koncerty (jak koleżanki nie mogą).

W sumie doszłam do wniosku, ze jak sam sobie szczęścia nie dasz, to nikt Ci nie da (co nie znaczy, ze we dwójkę nie jest łatwiej w życiu i przyjemniej).

Dziękuję za uwagę.

Gość Anka
1 minutę temu, Gość 42latka napisał:

Lat 42, głupia , brzydka , stara, nudna, nieciekawa, z beznadziejną fryzurą. Bo jakby było inaczej to już dawno miałabym męża.

Na szczęście studia jakieś skończyłam i zawodowo powiem tak, że wszystkiego jak widac mieć nie można, a przynajmniej wiem, że mogę liczyć tylko na siebie, sama się utrzymuję, sama jeżdze do mechanika z samochodem, samej zdarza mi się wychodzić czy do kina, czy na koncerty (jak koleżanki nie mogą).

W sumie doszłam do wniosku, ze jak sam sobie szczęścia nie dasz, to nikt Ci nie da (co nie znaczy, ze we dwójkę nie jest łatwiej w życiu i przyjemniej).

Dziękuję za uwagę.

Nie ma to jak wysoka samoocena... 

Gość 42latka
4 minuty temu, MarkTwain napisał:

kobiety to cwane, bezwzględne bestie..., przez to, że mają ci.psko potrafią idealnie manipulować facetami

i co z tego, ze taka jedna czy druga moze sobie myslec o sobie, ze niby jest nieatrakcyjna, glupia czy jeszcze niewiadomo jaka, skoro i tak podswiadomie doskonale wie, ze bez problemu moze miec faceta??  ale najwazniejsze to bedac facetem i osiagnac stan "wy.je.bania" na laski... wtedy osrywasz jedna druga itp.. i sie niczym nie martwisz, a one troche latają za tobą i sie wkurzają :)

Jaki desperat na mnie poleci? Chyba bezdomny spod mostu.

Gość 42latka
2 minuty temu, MarkTwain napisał:

jeżeli faktycznie z wyglądu przypominasz shreka to owszem..., może bezdomny spod mostu na Ciebie poleci, ale żaden fajny atrakcyjny gość nie.

przynajmniej finansowo Ci idzie, a to też jest plus

Też się z tego cieszę. Jakbym po 40 miała wyciągać pieniądze od rodziców czy rodzeństwa, to by było już dno dna. Fajny atrakcyjny gość? Tacy to są już od dawna usidleni. Albo już są po rozwodach i mają uraz do związków wszelakich.

Gość gosc

mark twain - nie widzisz, że to temat dla kobiet, niedo.rozwoju? WYPAD