Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janek6

Ja z moją mariolką uprawiamy czasem scat :))))

Polecane posty

Gość janek6

rozkładamy folie basenową na łożku i na to prześcieradło :))) przeciez to się upierze takie prześcieradło a folie wynoszę na ogródek i myję karcherem :)))) polecam każdej parze, to zbliża dwoje ludzi, nie ma nic lepszego niż to uczucie władzy gdy widzisz jak partnerka rozsmarowuje twoje fekalia na piersiach :))) to czyni cię bogiem, zrezygujesz z tego?

Gość Monika

ja lubie poczuć tą dominacje gdy partner nakazuje mi zjeść jest stolec

Gość ania

ja lubie poczuć tą dominacje gdy partner nakazuje mi zjeść jest stolec🤣, oj Monika, Monika nie pozbedziesz sie teraz adoratorow. Twoja wartosc wzrosla 100 krotnie🤣( oczywiscie zart)

Gość Monika

Hej Ania :)

A mi sie nawet tego komentowac nie chce...

...no ktos ma problem ewidentnie i fascynuje go cos co wszyscy przerobilismy do 2 roku zycia.

Taka fiksacja- sprawa do psychiatry. A adoratorow dewiantow to sobie daruje. Mi imponuja faceci stabilni psychicznie :)

Pozdrawiam ;)

Gość ania

ja zalapalam,, weszlam, bo chcialam zobaczyc co masz ty do powiedzenia,i mnie to nawet rozsmieszylo, tak bym ten watek  po prostu pominela😎. Pozdrawiam i milego dnia

Gość Monika

Tyle, ze to nie ja jakas inna Monika ;)

Wiesz patrzac po tematach to mam wrazenie, ze ta resztka inteligentych ludzi co sie tu jeszcze ostala odejdzie stad lada dzien.

Bo wieje nuda i przewidywalnosciai niestety prymitywizmem.

Az dziw, ze porzadni wydawaloby sie ludzie sygnuja to swoimi nazwiskami i nic z tym nie robia.

Tez milego dnia zycze :D

Gość ania

Hej Ania 🙂

A mi sie nawet tego komentowac nie chce...

...no ktos ma problem ewidentnie i fascynuje go cos co wszyscy przerobilismy do 2 roku zycia.

Taka fiksacja- sprawa do psychiatry. A adoratorow dewiantow to sobie daruje. Mi imponuja faceci stabilni psychicznie 🙂

Pozdrawiam 😉 Pytam powaznie to nie ty pisalas 😴

Jak nie to wiem , kto to  robi   na 90%.

Gość Monika

Nie. Ja nie pisze takich glupot.

I nawet nie wiem czy mnie interesuje kto to robi.

Chyba nikt ciekawy.

Gość piramidolog

jesli to nie tania prowokacja do mam pytanie do miłosnika scat, jak ty sie masturbujesz, czy robisz kupe do talerza, a potem to jesz trzepiac kapucyna?

Gość pyszna kupka

tesz uwjelbjam scat a mojim idolem jezt Raymond Morelli

Gość ania

to szarrriiikkk na 90%, z nim cos jest  nie tak, ale glupi to on nie jest. Radze tobie na niego uwazac, mam podejrzenia pod jakimi nickami pisze. Pozdr. ania

Gość Monika
10 minut temu, Gość ania napisał:

to szarrriiikkk na 90%, z nim cos jest  nie tak, ale glupi to on nie jest. Radze tobie na niego uwazac, mam podejrzenia pod jakimi nickami pisze. Pozdr. ania

Nie wiem, nie wnikam, nie interesuje mnie to, ani ten temat :)

Kazdy kto choc troche mysli wie,ze tu sie ktokolwiek moze podpisac za kogokolwiek i nic sie z tym nie zrobi: mozna jedynie olac  :)

Milego wieczorka :)

Gość Dragon

Chamski podszyw, albo jakas zazdrosna wiesniara, albo jakis kolejny wykolejeniec na tym forum.Monike prawdziwa latwo poznac 😉

Gość Gosc

Znam piękna niewiastę o imieniu Mariola. Pewnie jakiś odrzucony cham lub zazdrosna pinda użyła celowo imię Mariola z zawiści !