Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość {atrycja

czy są tu matki jedynaków? Dlaczego zdecydowałyście się tylko na jedno?

Polecane posty

Gość Gość

Ja nie planowałam żadnego dziecka, ale wpadłam. 

Gość Ojojo

Ja tez nie planowalam. Ale mam 34 lata i 2 latke. Maz namawia na 2.

A mieszkamy u moich rodzicow z dzieckiem w 1 pokoju. Wiem zaraz bogate panie nazwa nas patologia 😉

Budujemy dom ale nie ma jeszcze nawet polowy. Jestem nieplodna pcos niedoczynnosc tarczycy. Cud ze jest jedno. Gdybym nie wpadla moglabym juz w ogolne nie miec.

Gość Gosc

U mnie 1 syn i tak zostanie. Wolny rozwój ruchowy, jeżdżenie na fizjoterapie,potem logopeda,integracja sensoryczna. ciągle w biegu. Ciągle nerwy. Chce wreszcie mieć trochę czasu dla siebie i sobie pozyc na luzie. Boje się ze z 2 dzieckiem tez miałabym kłopoty jak z pierwszym a nie daj Boże gorzej. Jeżdżąc po miejscach gdzie jest rehabilitacja napatrzyłam się na ludzkie dramaty i boje się co bym zrobiła jakby mnie takie nieszczęście spotkało. Życie jest jedno a ja nie chce znów przeżywać ciąży, mieć kwadratowych cycków po porodzie. Dziękuję, postoje

Gość iza

U mnie tez zostanie jedno dziecko, a z tego powodu, ze moj maz jest jak drugie dziecko 😞

Gość MamaFranka

My mamy tylko jednego syna, w tym roku kończy 7 lat i nie zapowiada się na rodzeństwo. Po prostu tak jesteśmy szczęśliwa rodziną i nie planujemy więcej dzieci. 

Gość Gdzieś tam

Luz. Nikt nie piwiedzial ze macie rodzić 2 lub 3 na pewno. 

Ja tez zostane z 1. Dopoki bede żyła będę wspierać syna.  Wole korzystać z życia niż siedziec znowu w domu.