Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktop

Co to znaczy że iPhone nie jest wspierany przez Apple?

Polecane posty

Gość Ktop

Wiem,że to oznacza brak aktualizacji ale jak odczuwa to przeciętny użytkownik? Czy jeżeli używam telefonu do rozmów, przeglądania internetu,facebooka,instagrama,Messengera i do robienia zdjęć to odczuję jakos brak wspierania telefonu? Bo jestem na kupnie iPhona 6s+ który co prawda jeszcze jest wspierany ale pewno długo to nie potrwa.

a ja jestem na 4s i coprawda nie uzywam instagrama facebooka messangera czy jak to tam a internetu nie przegladam specjalnie i działa mi.

muzyke z itunes tez sobie slucham. ewentualnie jak bedziesz przegladala strony internetowe to nie beda mogly ci sie zaladowac bo iphone twoj bedzie przestarzaly. A i ewentualnie facebook instagram i messenger beda ci spowalnialy ten syf.

Nic poza tym.

Gość fiut

to oznacza ze jestes bezrobotnym pedalem

Gość gość
16 minut temu, dwajedentrzysiedem napisał:

a ja jestem na 4s i coprawda nie uzywam instagrama facebooka messangera czy jak to tam a internetu nie przegladam specjalnie i działa mi.

muzyke z itunes tez sobie slucham. ewentualnie jak bedziesz przegladala strony internetowe to nie beda mogly ci sie zaladowac bo iphone twoj bedzie przestarzaly. A i ewentualnie facebook instagram i messenger beda ci spowalnialy ten syf.

Nic poza tym.

dopiero co pisales ze nie masz smartfona tylko jakas chuujowa nokie 

Gość Ktop

Czyli może się okazać,że nie będą mi się wyswietlac strony?

kiedys na pewno

ale to przez to ze 'technologia' użyta do stron internetowa jest nowoczesna a niewspierany telefon nie ma juz aktualizacji ktore wspierają tą 'nowszą technologie'.

Ale to zajmie kilka lat zanim strony przestana ci sie wczytywac xD.

lubię tą starą chuujową nokie

ale dał mi kolega iphone 4s bo problem z nokią jest jak ktos do mnie dwoni to mnie nie słychać po drugiej stronei xD. wiec dal mi jego stary fon, zeby mozna sie bylo dodzwonic do mnie