Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość obserwator wątku

Wzrost poniżej 170

Polecane posty

Gość Gość obserwator wątku

Dzisiaj mamy 11 luty 2019 

Aktualnie mam 17 lat 167 wzrostu waże 60 kg mój brat ma 15 lat i 186 wzrostu mam dosyć swego wzrostu kompleks mnie wykańcza w moim wieku powoli zamyka  sie układ kostny czyli nie urosne

Wszyscy nastolatkowie rosną wysocy średnia faceta wzrostu w mojej klasie to 178.

Czy każda dziewczyna patrzy na wzrost??? 

Gość Gość

Przecież jest pełno kurduplowatych dziewczyn 150-160 a od nich zawsze będziesz wyższy, więc czym się przejmujesz. 

Gość Gość Gość obserwator wątku

tak wiem ale to boli gdy widze jacy wszyscy są wysocy czuje sie gorszy przez toGo

Gość gość

Powinieneś jeszcze jakieś dwa, cm urosnąć, ale nie masz co się przejmować udowodniono że osoby niewysokie są zdrowsze od tych wysokich.

Albo jak mówią że mała dziewczyna jest piękna a niski facet to kurdupel

Licze jeszcze na 3 cm chociaż 

Jedynie nosze wysokie buty Adidas Prophere w nich mam 170 ale wolałbym mieć te 170 bez nich

Gość gość

Jak chcesz wiedzieć czy na pewno urośniesz to idz do endokrynologa to skieruje ciebie na badanie wieku kostnego (prześwietlenie dłoni) to powi tobie ile jeszcze urośniesz

Gość gość

Dużo spać, dużo sportu i pełnowartościowa dieta. Może jeszcze wyciągniesz ze 3 cm. 

Właściwie w tym roku urosłem 2 cm tylko 😞

Byłem też w sprawie hormonu wzrostu i aktualnie niema mowy 

Bedzie trzeba pójść na RTG

Chciałbym te 170 ehh

Gość Smutna

U mężczyzny wzrost jest ważny choć nie najważniejszy. Kobietom wysocy faceci kojarzą się z siłą i męskością. 

Ja mam 175 cm wzrostu, mój mąż (tylko )176. Od początku nie ukrywałam że dla mnie za mało, ale co miał zrobić? Wzrostu nie dorobisz. Jak pokochałam tak jego żoną zostałam. Szpilek nie noszę. 

Na co dzień jego wzrost nie ma znaczenia.

Mój dziadek z kolei ma coś ok 170. Mówi że zawsze był ostatni bo i nogi krótkie. Jest wspaniałym człowiekiem. Wiele kobiet się koło niego kręciło przez całe życie. 

Koleżanka z pracy ma coś koło 185 cm wzrostu, jej mąż jest o głowę niższy. Są szczęśliwi. Innych mają w nosie

Gość Gosc
57 minut temu, Gość Gość napisał:

Przecież jest pełno kurduplowatych dziewczyn 150-160 a od nich zawsze będziesz wyższy, więc czym się przejmujesz. 

Kurdoplowate dziewczyny jak je nazywasz czesto widuje za reke z facetami po 185 cm. Jakos mnie nie pociesza ten fakt, bo nawet niskie kobiety wola wysokich

Gość lena

Jestem kurduplowatą dziewczyną-mam 164 cm i ważę 48 kg, mój mąż ma 190 cm i prawie 90 kg, jesteśmy małżeństwem i wiem, że dla niego jestem śliczną laleczką, taka wymarzoną kruszynką, mamy dwoje dzieci i jesteśmy szczęśliwi, choć ktoś powie-ona jest chyba zbyt niska dla niego i zbyt drobna, a ja na to...nic wam do tego, jesteśmy  dla siebie. Wiem z mądrych książek, że facet rośnie do 25 roku życia, więc niekoniecznie będzie tak, jak jest teraz...

167 czy 170 cm wielkiej  nie robi żadnej różnicy , a dziewczyny nie patrzą na wzrost one maja na tym punkcie zajoba jak masz mniej jak 185 to masz problem chyba ze przy kasie jesteś >>