Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Xxxtttt

Pomocy

Polecane posty

Pisze tutaj poniewa偶 ju偶 sam nie wiem jak sobie pom贸c. Zacznijmy od tego 偶e jestem 18 letnim ch艂opakiem, patrz膮c z boku ca艂kiem normalnym.. to tylko pozory. Nie wiem co ale mam bardzo s艂aby charakter, ka偶da krytyka bardzo mnie BARDZO dotyka. Mam bardzo du偶o wad wygl膮du.. i to nie jest moja subiektywna opinia tylko fakty, jestem tego 艣wiadomy.. chodz臋 kaczkowato, mam niezgrabny nos, odstaj膮ce uszy i rozmiar mojego penisa nie powala.. moim najgorszym problemem jest 偶e nie umiem tego zaakceptowa膰, nie umiem podej艣膰 do tego z dystansem. Najlepsze jest to 偶e mimo tych wad wygl膮du nie jestem wed艂ug mnie brzydki, mo偶e te偶 nie jakie艣 przys艂owiowe ciacho. Moje czasy szkolne do ko艅ca gimnazjum by艂y bardzo udane, bardzo lubi艂em by膰 w szkole. M贸j koszmar zacz膮艂 si臋 w szkole 艣redniej, ch艂opacy zacz臋li dostrzega膰 moje wady i si臋 zacz臋艂o.. wyzwiska od pingwin贸w, nosaczy, uszatkow, to 偶e mam ma艂ego te偶. Na pocz膮tku nie rusza艂o mnie to kompletnie ale wraz z up艂ywem czasu zacz臋艂o to mnie dotyka膰.. nic nie poradz臋 na to 偶e taki si臋 urodzi艂em, 偶e natura stworzy艂a mnie takiego.. zaraz pewnie padn膮 komentarze 偶e u偶alam si臋 nad sob膮 i nic kompletnie nie robi臋. Tu was zaskocz臋. O to wszystko walcz臋, mia艂em drobna nadwag臋, schud艂em 10 kg, wyrze藕bilem sobie w miar臋 fajne cia艂o. Wyleczy艂em tr膮dzik kuracja. Mia艂em zbyt kr贸tkie w臋dzide艂ko, kt贸re te偶 wyleczy艂em. Chodz臋 regularnie do dentysty, fryzjera, dbam o higien臋 osobist膮. Zaznacz臋 jeszcze 偶e mieszkam na wsi, moi rodzice nie s膮 zbyt bogaci, w ka偶de wakacje pracuje, a w ci膮gu roku szkolnego pracuje dorywczo.. za te te偶 pieni膮dze zorganizowalem sobie domowa si艂owni臋, op艂aci艂em kuracja antybiotykiem na tr膮dzik, nawet od艂o偶y艂em na samoch贸d. Przyznam 偶e nie wszystko za swoje ale my艣l臋 偶e ponad 50%. Chodzi艂em r贸wnie偶 do psychiatry, psychologa, ale brak efekt贸w. Wszystko co mo偶liwe w moich wadach wygl膮du staram si臋 naprawia膰, a mimo to ludzie i tak maj膮 mnie za nic i wypominaj膮 moje wady wygl膮du. Jestem bardzo wra偶liwy i przejmuje si臋 tym, pr贸bowa艂em ju偶 r贸偶nych taktyk odpierania wyzwisk, zaczynaj膮c od olewania, po 艣mianie si臋 z samego siebie (tylko pozorowane) jak r贸wnie偶 agresywne odpowiedzi. To nie zmienia faktu, 偶e te wyzwiska strasznie mnie bol膮 i zamiast cieszy膰 si臋 偶yciem i jego urokami po prostu wegetuje i czekam na 艣mier膰. My艣li samob贸jcze nie odpuszczaj膮 mnie ju偶 od roku, czasami bardzo chce umrze膰.. mam do艣膰 tych ludzi, kt贸rzy zabieraj膮 mi rado艣膰 偶ycia. Naprawd臋 nie wiem jak to wszystko trzymam w kupi臋 ca艂y czas.. moim marzeniem jest uwolnienie si臋 od tych my艣li, rozwijaniu pasji jak膮 jest si艂ownia i pi艂ka no偶na, ale kompleksy te mnie wyka艅czaja (nabawi艂em si臋 ich przez te uwagi, wcze艣niej ich nie mia艂em). Wstydz臋 si臋 rozebra膰 po treningu (trenuj臋 w klubie pi艂karskim) i narazic si臋 na komentarze. Rozumiem 偶e nikt nie jest idealny ale boli mnie to 偶e u mnie tych wad jest tak du偶o, a my艣l臋 偶e najwi臋ksz膮 jest s艂aba psychika, kt贸ra nie umie z tym wszystkim poradzi膰.. to wszystko zabra艂o mi rado艣膰 偶ycia, prawdopodobnie mam depresj臋 i na pewno stany l臋kowe.. ca艂y czas tli si臋 we mnie ma艂a iskierka nadziei 偶e mo偶e by膰 lepiej, 偶e jestem m艂ody i 偶e mo偶na to naprawi膰.. aczkolwiek 偶ycie ca艂y czas mnie weryfikuje.. zamkn膮艂em si臋 w sobie, straci艂em pewno艣膰 siebie i najgorsze jest to 偶e udaje twardziela, a w 艣rodku mnie z偶era.. ja chcia艂bym tylko spokojnie 偶y膰, realizowa膰 marzenia, rozwija膰 pasj臋, by膰 kim艣 warto艣ciowym.. najgorsze jest to 偶e kiedy si臋 z kim艣 k艂贸c臋, brakuj膮c mu argumentow wypomina moje wady wygl膮du.. chcia艂bym zacz膮膰 偶y膰.. je偶eli ten stan potrwa d艂u偶ej chyba nie wytrzymam i si臋 zabije, chcie膰 uciec od cierpienia, a czasami 艣mier膰 wydaje mi si臋 jedynym rozwi膮zaniem. Mo偶e macie dla mnie jakie艣 z艂ote rady? Jak sobie z tym wszystkim poradzi膰? Co zrobi膰 aby by艂o lepiej? Chce walczy膰 ale ju偶 nie wiem jak.. HELP

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach