Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zjeb

"Czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie ?"

Polecane posty

Mój problem wygląda tak :

jestem z dziewczyną w związku. Wiem że ją kocham, odczuwam zazdrość, ale czasami mam takie dni że nie czuje że ją kocham, takjakby nie jestem tego pewny i się zastanawiam ciągle, ktoś tak miał ? Ktoś coś wie ?

Gość jak masz różne

Dni znaczy nie kochasz tylko jesteś z nią bo tak wyszło każde zastanawianie sie  oznacza iz to nie miłość

Gość Gość

Pomysł,  ze umiera i nigdy juz jej nie zobaczysz, nie usłyszysz,  nie przytulusz, czy szybko znajdziesz sobie inną,  bo tego kwiatu pół światu?  Czy zdradzasz ja? Czy potrzebujesz kontaktu z nia chocby bez seksu, byle byla obok? Jak odpowiedz tak na dwa pierwze pytania - nie kochasz, jak na trzecie - kochasz. Czy jesteś wobec niej łagodny i wyrozumialy, nicx cie nie wkurza. - kochasz. Itp.

Gość vvv
37 minut temu, Gość Gość napisał:

Pomysł,  ze umiera i nigdy juz jej nie zobaczysz, nie usłyszysz,  nie przytulusz, czy szybko znajdziesz sobie inną,  bo tego kwiatu pół światu?  Czy zdradzasz ja? Czy potrzebujesz kontaktu z nia chocby bez seksu, byle byla obok? Jak odpowiedz tak na dwa pierwze pytania - nie kochasz, jak na trzecie - kochasz. Czy jesteś wobec niej łagodny i wyrozumialy, nicx cie nie wkurza. - kochasz. Itp.

dobre

2 godziny temu, Gość jak masz różne napisał:

Dni znaczy nie kochasz tylko jesteś z nią bo tak wyszło każde zastanawianie sie  oznacza iz to nie miłość

Wiem że ją kocham w głebi serca ale tego tak jakby nie odczuwam

2 godziny temu, Gość Gość napisał:

3 na 100% 😛