Gość Gosc Napisano Luty 12, 2019 Pasy cnoty wracają do łask . Stąd pytanie ,ankieta : a) chciałabyś / chciałbyś mieć założony pas cnoty b) chciałabyś / chciałbyś założyć komuś pas cnoty c) chciałabyś / chciałbyś abyście oboje mieli założone pasy cnoty d) nie bawię się w to . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moja odpowiedz Napisano Czerwiec 25, 2019 a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pieszczoch Napisano Czerwiec 25, 2019 Czy w tym pasie są "drzwiczki" umożliwiające bzykanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Czerwiec 25, 2019 kto to wygrzebał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szczesliwy maz Napisano Wrzesień 24, 2019 Witam Zarty na bok te pasy cnoty wcale nie sa takie glupie. Napewno warto sprobowac. Podejsc do tego z humorem i zwykla ciekawoscia. Ile dni facet wytrzyma bez orgazmu? Jak sie bedzie fajnie do swojej kobiety przymilal aby mu tylko klatke zdjela... Mozna sie bawic w uklad typu FEMDOM czyli kobiecej dominacji. Kobieta decyduje kiedy jej facet ma zdjac klatke aby ja zaspokoic seksualnie i pozniej znow pod klucz Inna kwestia to sprawa nadmiernego onanizmu. Wielu facetow sobie trzepie wiele razy dziennie – zupelnie tego nie kontrolujac. Mozna tez w tym celu go uzyc. Ja z moja Pania traktujemy to jako zabawe –smiechu jest przy tym mase A jaki czlowiek napalony jak PAni po kilku dniach klatke zdejmie... Polecam wszystkim parom aby to sprobowaly. Od tego sie nie umiera a podkreca to bardzo zycie erotyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiem co mówię Napisano Wrzesień 24, 2019 Przed chwilą, Gość Szczesliwy maz napisał: Witam Zarty na bok te pasy cnoty wcale nie sa takie glupie. Napewno warto sprobowac. Podejsc do tego z humorem i zwykla ciekawoscia. Ile dni facet wytrzyma bez orgazmu? Jak sie bedzie fajnie do swojej kobiety przymilal aby mu tylko klatke zdjela... Mozna sie bawic w uklad typu FEMDOM czyli kobiecej dominacji. Kobieta decyduje kiedy jej facet ma zdjac klatke aby ja zaspokoic seksualnie i pozniej znow pod klucz Inna kwestia to sprawa nadmiernego onanizmu. Wielu facetow sobie trzepie wiele razy dziennie – zupelnie tego nie kontrolujac. Mozna tez w tym celu go uzyc. Ja z moja Pania traktujemy to jako zabawe –smiechu jest przy tym mase A jaki czlowiek napalony jak PAni po kilku dniach klatke zdejmie... Polecam wszystkim parom aby to sprobowaly. Od tego sie nie umiera a podkreca to bardzo zycie erotyczne. Oj naiwny ty naiwny, tobie raz na kilka dni klatkę sciąga, ma takich co jej codziennie majtki ściągają :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vieginboy Napisano Wrzesień 24, 2019 3 godziny temu, Gość Wiem co mówię napisał: Oj naiwny ty naiwny, tobie raz na kilka dni klatkę sciąga, ma takich co jej codziennie majtki ściągają :d Dokładnie, jak ktoś ma mieć pas cnoty to kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość On - lubie tak Napisano Październik 19, 2019 a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dojrzaly_ulegly 14 Napisano Grudzień 23, 2020 Odświeżam temat.... Ciekawy jestem, co sądzicie o wymuszonej przez partnerkę abstynencji seksualnej? Ma to sens, jeśli tak, to jaki? A może jest to kompletna bzdura? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaN 128 Napisano Grudzień 23, 2020 19 minut temu, dojrzaly_ulegly napisał: Odświeżam temat.... Ciekawy jestem, co sądzicie o wymuszonej przez partnerkę abstynencji seksualnej? Ma to sens, jeśli tak, to jaki? A może jest to kompletna bzdura? Bardzo oryginalne mi się podoba taki pomysł ciekawe kto to wymyślił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dojrzaly_ulegly 14 Napisano Grudzień 23, 2020 Mądrzy ludzie chyba..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaN 128 Napisano Grudzień 23, 2020 8 minut temu, dojrzaly_ulegly napisał: Mądrzy ludzie chyba..... Na pewno znają się na rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Grudzień 23, 2020 Oboje jak już 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 23, 2020 (edytowany) 36 minut temu, dojrzaly_ulegly napisał: kompletna bzdura Kompletna bzdura jak dla mnie. Po pierwsze chcę, żeby facet dążył do bliskości ze mną, bo mnie pragnie, a nie z wyposzczenia. Po drugie nie ma nic gorszego niż seks zaplanowany pod zegarek ("kochanie, zdejmę pas w sobotę o 16, bądź gotowy-ja prdle ). Gdzie w tym spontaniczna chwila i nagła nieplanowana potrzeba bliskości? Po trzecie jeśli facet nie ma ochoty na pełny stosunek to są pieszczoty i inne formy bliskości, dlaczego ma sam sobie robić miło Facet w leniwy niedzielny poranek robi nam jejecznicę. Przytulam się do niego od tyłu, całuję po plecach. Głaszczę powoli tors, brzuch, muskam ustami jego ciało, a ręką schodzę coraz niżej i... "Co robisz!? Dziś nie zdejmujemy, jutro!". Fak Edytowano Grudzień 23, 2020 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dojrzaly_ulegly 14 Napisano Grudzień 23, 2020 trudno się z tym nie zgodzić. Ale tutaj nie chodzi o sex pod zegarek. To zupełnie inny wymiar intymności. Facet po pewnym czasie bardzo i to bardzo pragnie bliskości, staje się bardziej czuły, wyczulony na potrzeby i życzenia partnerki. Nie uważam tego osobiście za bzdurę. Ale każdemu wolno sądzić według własnego zdania i własnych preferencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 23, 2020 (edytowany) 4 minuty temu, dojrzaly_ulegly napisał: Facet po pewnym czasie bardzo i to bardzo pragnie bliskości, staje się bardziej czuły, wyczulony na potrzeby i życzenia partnerki. Niech miłość będzie jego pasem cnoty. Efekt ten sam, a i spontana nie wykluczy. 4 minuty temu, dojrzaly_ulegly napisał: każdemu wolno sądzić 10 minut temu, Electra napisał: bzdura jak dla mnie Nic dodać, nic ująć. Edytowano Grudzień 23, 2020 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dojrzaly_ulegly 14 Napisano Grudzień 23, 2020 9 minut temu, akimuszki napisał: Oboje jak już dlaczego oboje? Wówczas jest pewnego rodzaju równowaga.... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dojrzaly_ulegly 14 Napisano Grudzień 23, 2020 Może ktoś z Was posiada jakieś doświadczenie w tym klimacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaN 128 Napisano Grudzień 23, 2020 14 minut temu, akimuszki napisał: Oboje jak już Jak dla mnie to tylko mężczyzna kobietom nie jest to potrzebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Grudzień 23, 2020 Przed chwilą, LenaN napisał: Jak dla mnie to tylko mężczyzna kobietom nie jest to potrzebne Hyhy Mi też nie potrzebne wolałbym obroża dla Kici z kostką która by robiła za knebel... I uszka koniecznie kocie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Grudzień 23, 2020 Wyprowadzał bym kota na spacerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaN 128 Napisano Grudzień 23, 2020 1 minutę temu, akimuszki napisał: Hyhy Mi też nie potrzebne wolałbym obroża dla Kici z kostką która by robiła za knebel... I uszka koniecznie kocie! Myślisz że ci wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dojrzaly_ulegly 14 Napisano Grudzień 23, 2020 Sądząd po Twojej wypowiedzi, z pewnością nie. Ale mi to jest obojętne, czy ktoś mi wierzy, czy nie. Mi chodzi tutaj o własne doświadczenia osób, które miały kontakt z tym klimatem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Grudzień 23, 2020 Nie musisz fakty same mówią za siebie To mój fetysz mały, jak loszka nie mówi nic i ma knebel jest cool... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Grudzień 23, 2020 Za wyjątkiem tych loszek których się lękam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaN 128 Napisano Grudzień 23, 2020 1 minutę temu, akimuszki napisał: Nie musisz fakty same mówią za siebie To mój fetysz mały, jak loszka nie mówi nic i ma knebel jest cool... Super fetysz ciekawe komu się to podoba ale w sumie nie moja sprawa życzę znalezienia partnerki którą będziesz wyprowadzał na smyczy uważaj żeby ci nie uciekła 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dojrzaly_ulegly 14 Napisano Grudzień 23, 2020 Zawsze znajdzie się ktoś, kogo to kręci, więc nie należy krytykować obcych potrzeb i fantazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaN 128 Napisano Grudzień 23, 2020 7 minut temu, dojrzaly_ulegly napisał: Zawsze znajdzie się ktoś, kogo to kręci, więc nie należy krytykować obcych potrzeb i fantazji Nie krytykuje tylko piszę co myślę a ty mnie nie pouczaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dojrzaly_ulegly 14 Napisano Grudzień 23, 2020 przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach