Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra wepchnęła mnie w ramiona swojego męża i ma pretensje do wszystkich

Polecane posty

Gość gość

Zawsze kochałam moją siostrę. Cieszyłam się że wyszła za maż, za faceta którego bardzo lubiłam. Niestety ona ubzdurała sobie że coś nas łączy bo często rozmawialiśmy przez telefon i spotykaliśmy się na kawę - jak to rodzina. Siostra strasznie to przeżywała i chyba popadła w b. głęboką depresję ale nie chciała się leczyć. Za to zostawiła list że opuszcza męża i wyjeżdża a ja mam zająć jej miejsce, bo ona wie że kocham go - co było nieprawdą. Szukaliśmy ją prawie 2 tygodnie i znaleźliśmy ją wreszcie, maż namówił ją na powrót do domu, ona jakby odżyła. Wszystko by było ok gdyby nie to ze podczas szukania jej, bardzo zbliżyłam się do jej męża i naprawdę go pokochałam i mam podstawy wierzyć że on kocha mnie. Chce ją zostawić dla mnie, ja już sama nie wiem. Siostra powiedziała mi że wiele dla niej znaczy że szukaliśmy jej razem i teraz zrozumiała jak była głupia wierząc w to że coś nas łączyło. Czy jest jakaś szansa że to się rozwiąże tak aby ona zrozumiała że to jej czyny zbliżyły nas do siebie??

Gość GoSC hhh

Lepiej się w to nie pakuj. Nie nie nie.

Gość gość

Tylko że jeżeli ich małżeństwo się rozpadnie, to jej mąż powie co do mnie czuje. Wiec tak czy inaczej ona się dowie o nas wg. mnie. Na razie staramy się nie spotykac ale tęsknie za nim. 

Gość Aja

Prostytutka z Ciebie. Maz siostry jest nie do ruszenia. Zobaczymy kiedy ciebie zostawi dla twojej przyjaciolki. Sa zasady. Tym sie roznimy od zwierzat ze powinniśmy umiec powstrzymac huc. Nigdy nie zaakceptuje takich dzialan jak twoje

Gość Kiblowy

O wieloręka nieistniejąca Kali, co za bajkopisarz! Odpowiada sobie sam? Bo nie wierzę, że ktoś się daje na to nabrać?!?

P.R.O.W.O!

Gość gość

A ja uważam że jezel igo KOCHASZ to powinnaś walczyć. Uważam że w miłości tak jak na wojnie nie ma ŻADNYCH granic. 

Gość gość

Twoja siostra jest winna sama sobie. 

Gość antere

prowo denne a autorka desperatka jeszcze sama sobie odpisuje.... żal

Gość Gosc

Hahaha ale siostrzyczka nie ma co... Zamiast szukać siostry zabawiala się z jej mężem... Patologia. Jakby ich miało nic nie łączyć to by nie połączyło. Brednie!!! Jak to nie jest zmyślone w co wątpię to ta siostra to ...ka dlatego nie warto mieć siostry..