Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylwia4457

Ciaza oklo 5 6 tydzien

Polecane posty

Witam pomózcie bardzo sie martwie bylam u ginekologa okazało sie ze jetsem w ciazy jest pecherzyk ładnie powiekszona macica ale pani doktor zasugerowała ze moze to byc puste jajo plodowe kolejne ug mam za tydzień. Pomóżcie 😄

Gość Gosc

W czym mamy ci pomóc? Bo nie rozumiem... Skoro mówi doktor, że tak może być to może. Musisz czekać na wizytę nic nie zrobimy. U mnie w 6 tyg już bylo słychać serce. 

Chcialam poprostu czegos sie dowiedziec na ten  temat jest to moja 1 ciaza może ktos był w podobnej sytuacji kazda kobieta jsst inna 

Gość Gosc

Prawda jest taka, że jeśli nie pojawi sie do 6 tyg to się już nie pojawi. Niestety... Ale zycze ci aby sie pojawiło. 

Gość Gosc

Za zwyczaj jak zarodek się zagniezdza to boli jak na okres. Wiec to się czuję. 

Chcialam poprostu czegos sie dowiedziec na ten  temat jest to moja 1 ciaza może ktos był w podobnej sytuacji kazda kobieta jsst inna 

Gość Gosc

To nie zależy od kobiety. To zależy od wieku zarodka... 

Gość Gosc

Każda kobieta jest inna to fakt inaczej może przechodzić ciążę. Ale pojawienie się zarodka zależy od wieku ciąży... Nie od tego ze jednej się pojawia w 8 tyg a innej w 9 tyg. Pojawia się w 6 tygodniu. 

Według lekarza moze byc. wczesniejsza ciaza miałnie nie regularne cykle. Okolo 34 35. Mam zdj jeest maly pecherzyk i bardzo sie martwie 

Gość Gosc

Jeśli ciąża jest wcześniejsza może się pojawic nie ma co się stresować, to nie wskazane. Pójdziesz za tydzień i będziesz wiedzieć. 

Mam takie bóle podbrzusza czuje takie kłucia delikatne, nam nadzieje ze bd wszystko dobrze 

Gość Gosc

Czyli coś się dzieje. Bądź dobrej myśli. Ja myślę, ze się pojawi tylko ciąża jest po prostu młodsza, tak się zdarza. Moja też była młodsza. 

Miesiaczke mialam ostanio 20 grudnia cykl mam nie regularny w poniedziałek mam uzg doatalam zdj i tak sie zatanawiam skoro by tam nic nie było co to zdj mi dawala zarodka nie było jeszcze widac ale pow mi ze macica sie ladnie powiekszyla nie mam pojecia co myśleć 

Gość Gosc

To za tydzien zarodek powinien być. Jeśli okres miałas wcześniej bardzo nieregularny. Ja miałam co 3 miesiące zdarzało się, że i nawet pol roku nie miałam. Okres ostatnio miałam 6.06 u lekarza byłam 6.08 wtedy byłam już w 7 tygodniu i na usg była już akcja serca i zarodek 

Gość Gosc

a jak na okres brzuch bolał mnie już 16.07... Przez 2 tyg czułam taki ból... I to jest podobno ból zagnizdzania sie zarodka. Nie wiem czy każda tak ma ja akurat takie coś odczuwałam. Czyli 23 dni po zapłodnieniu.. 

Ja czuje takie właśnie bóle w podbrzuszu takie jaky impulsy kujace i piersi okropnie bolą 

Gość Gosc

Zobaczysz będzie dobrze... Daj znać później czy pojawiło się coś 

Gość Gosc

Trzymam kciuki 🙂 pozniej to jest dopiero stres z ruchami, chyba ze maluszek jest bardzo ruchliwy to stres jest pewnie mniejszy, choć moje do 30 tyg było ruchliwe, a później takie przeciaganie i już trudniej się liczy...