Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina

CZY TO NAPRAWDĘ MOŻLIWE?

Polecane posty

Gość paulina

Witam, ostatnio miesiączkę miałam 10 stycznia, zwykle występują w terminie, w ostatnich tygodniach miałam wiele stresu, co doprowadziło nawet do utraty 5 kg, jednak szybko powróciły, dlatego gdy okres w wyznaczonym czasie nie pojawił się tłumaczyłam to sobie stresującym trybem życia, jednak dla pewności wykonałam test ciązowy, którego wynik był negatywny, jednak zrobiłam go późnym popołudniem, więc aby mieć pewność powtórzyłam go dzisiaj rano, pojawiły się dwie kreski (druga była bardzo blada, ale widoczna), po godzinie zrobiłam koljny test, który okazał się negatywny i po dwóch kolejny, na którym również była jedna kreska. Nie mam możliwości wykonania badania beta hcg, ponieważ do ukończenia 18 lat brakuje mi kilku miesięcy. Nie uprawiałam seksu z moim chłoapkiem, jedynie petting (jestem dziewicą). Nie przypominamy sobie sytuacji, w której mogoby dojść do zapłodnienia, szczególnie, że nie doszło do wytrysku. Jestem przerażona wynikiem pozytywnego testu, ponieważ nawet przy pettingu zawsze bardzo uważaliśmy. Co mam zrobic w takiej sytuacji? Nie chcę na razie o niczym mówić rodzicom bo nie jestem pewna czy to prawda, a bez obecności opiekuna prawnego nie zgłoszę się do ginelkologa lub na badanie beta.