Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina

Chłopak

Polecane posty

Gość Karolina

Od dawna zabierałam się za siebie, chciałam schudnąć kilka kg. Zaczęłam intensywniej ćwiczyć, uważam na to co jem. Ale zastanawiam się czy mówić o tym mojemu chłopakowi (żyjemy na odległość), czy moze poczekać na jakieś efekty. Myślę o tym, bo często tracę zapał. Doszłam do wniosku, że już połowa lutego i do wakacji udałoby mi się zrzucić nadprogramowe kilogramy. Mam małą nadwagę, ale bardzo mi to przeszkadza wiec chcę to zmienić. I  czy to prawda, że dla facetów, którzy szukają partnerki na całe życie nie liczy się że kobieta ma kilka kg więcej? Oczywiście nie mówię tu o otyłości, ale dosłownie o kilku kg. Chcę to zrobić dla siebie, ale też dla niego, żeby bardziej mu się podobać (jesteśmy razem niecały rok).

Gość druga 29

Może jemu podobają się takie pełniejsze kobitki i wcale nie chce, żebyś chudła? Ja bym chciała mieć sylwetkę jak np. Monica Bellucci, ale nie mam niestety i nabranie każdego kg wymaga ode mnie sporego wysiłku. Np. dzisiaj mnie bardzo boli brzuch, mało co jestem w stanie zjeść, czuję się bardzo źle i jak pomyślę, że mogę stracić te z trudem zdobyte kilogramy mam ochote płakać. Z bólu, żalu i niemożności najedzenia się bez kłopotów jednocześnie, po prostu zaczynam zazdrościć już nawet grubym osobom tego że są grubsze.