Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prostyprzekaz

Nienawidze kobiet

Polecane posty

Gość prostyprzekaz

nienawidze..., niecierpie..., za to, ze mi tak zycie spiepszyły

moje zycie to dno, nuda , samotnosc i celibat, a to dlatego, ze za kazdym razem jak tylko mi sie jakas kobieta spodoba i do niej podbijam to mnie olewa a ja cierpie wtedy

przez co jestem skazany na samotnosc i celibat, a zycie w takim wydaniu jest.. sami wiecie...

dlatego staram się wmawiac w psychike, najgorsze cechy na was, klnac , przeklinac, tfu, scierwo!

nienawidze was szmaty!

Gość Monika

No to zle robisz, bo masz problem ze soba (a nie z kobietami).

Nie rozwiazujesz go i dlatego sie meczysz.

Gość Thh

A ja nienawidzę facetow!!! Bo to swinie klamaliwe i parszywe!! Dla seksu potrafia miesiacami klamac i oszukiwac i wmawiac ze sa zakochani!!! Jak mozna tak bawic sie czyimis uczuciami!!! Swinie i nic wiecej!! Szkoda slow!!

Gość gość

Dobrze ci tak, brzydalu :D

Gość dvp

ha ha ha, trzeba było większa uwagę zwraca na osobowośc koniotrzepie haha dobrze ci tak

Gość Ojojo

Ja tez nienawidze dwulicowych szmaciarzy.

Sa mili wchodza w tylek tylko ladnym a ladne tez to widza bo maja na peczki takich meskich pustakow i sie z nich nabijaja. Wiekszosc oczywiscie odrzuca a biora najprzystojniejazych. Widza ze te meskie sprzedajne szmaty zrobia wszystko za urode. A gardza brzydkimi przexietnymi i starymi kobietami. Sa gorzej w hierarchii niz faceci. Meskie scierwa czasem z braku laku biora przecietne kobiety ktore probuja zdradzac z ladnymi pisza do nich proponuja spotkania. Wiem bo do mnie tacy pisali. I do innych ladnych nieraz daja publiczne komentarze na fb innej a maja zone i dzieci. Ale na skinienie ladnej byliby natychmiast. Tyle warta ich wiernosc i milosc.

Gość Czart
32 minuty temu, Gość prostyprzekaz napisał:

moje zycie to dno, nuda , samotnosc i celibat, a to dlatego, ze za kazdym razem jak tylko mi sie jakas kobieta spodoba i do niej podbijam to mnie olewa a ja cierpie wtedy

przez co jestem skazany na samotnosc i celibat, a zycie w takim wydaniu jest.. sami wiecie...

dlatego staram się wmawiac w psychike, najgorsze cechy na was, klnac , przeklinac, tfu, scierwo!

nienawidze was szmaty!

Idziesz dobrym tropem, tylko nie zamartwiaj się ciesz  się z życia z wolności spójrz na innych facetów jak są przegrani przy swoich kobietach . Jesteś szczęściarzem doceni to 

Gość gość

Ja też nienawidze kobiet za to że traktują brzydkich mężczyzn jak .... Tylko wygląd się liczy dla tych pustaków.

51 minut temu, Gość prostyprzekaz napisał:

nienawidze was szmaty!

Cały świat i wszystko na nim jest piękne ale najpiękniejsza jest kochająca kobieta. Wystarczy ta jedna. Nie muszą być wszystkie.

Gość gość

Baby nie potrafią kochać

Gość gość

Nie szanują mężczyzn którzy szanują kobiety.

Gość gość

Tylko wygląd się liczy dla tych głupich bab.

Gość marawstala

Jutrzejszy dzień i dzien kobiet to dwa dni kiedy na forum bedzie bardzo wesoło : )

Gość Seni
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Ja też nienawidze kobiet za to że traktują brzydkich mężczyzn jak .... Tylko wygląd się liczy dla tych pustaków.

Nieprawda nie tylko wygląd się liczy,poczekaj nie nerwowo.Są super fajni faceci może nie przystojni ale mają to coś co i tak zbliża.Dla mnie facet nie musi być przystojny ale Jego głos ton głosu robi swoje,uwierz poszukaj u siebie coś pozytywnego ;)Każdy coś ma fajnego 😉

Gość gosc

BUAHAHAHAH kolejny żałosny incelski odpad na forume 😄 

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

CO ???? HAHAHAHAHA Chyba ODWROTNIE!!!  Kobiety mają gdzieś brzydkich facetów, są im obojętni. Natomiast faceci wyśmiewają i szydzą z tych brzydkich (zwłaszcza grubych) kobiet. Kompletnie dewaluują ich wartość. Moje dwie znajome już płakały przez facetów, bo tak były przez nich poniżane w pracy z powodu wyglądu i wagi, jedna nawet w twarz nazywana była "lochą" itd. 

Zobacz nawet pod filmikami na Youtube, jak chamsko i ordynarnie wyzywa są brzydkie/stare/grube kobiety.

Pod filmikami z brzydkimi/grubymi facetami jakoś nie ma wyzwisk w ich kierunku. A jeżeli już to głównie inni faceci ich wyzywają, a nie kobiety.

Gość Gość

Prawiczki to tragedia. Zawsze mają coś z garem zwłaszcza te stare. Faceci to jednak ...e.

Gość Taka jedna 29
11 minut temu, Gość gosc napisał:

CO ???? HAHAHAHAHA Chyba ODWROTNIE!!!  Kobiety mają gdzieś brzydkich facetów, są im obojętni. Natomiast faceci wyśmiewają i szydzą z tych brzydkich (zwłaszcza grubych) kobiet. Kompletnie dewaluują ich wartość. Moje dwie znajome już płakały przez facetów, bo tak były przez nich poniżane w pracy z powodu wyglądu i wagi, jedna nawet w twarz nazywana była "lochą" itd. 

Zobacz nawet pod filmikami na Youtube, jak chamsko i ordynarnie wyzywa są brzydkie/stare/grube kobiety.

Pod filmikami z brzydkimi/grubymi facetami jakoś nie ma wyzwisk w ich kierunku. A jeżeli już to głównie inni faceci ich wyzywają, a nie kobiety.

Niestety tak jest. W najlepszym wypadku nieatrakcyjne dla facetów kobiety są traktowane jak powietrze. Mam wrażenie że nieatrakcyjna fizycznie kobieta dla wielu prymitywów wręcz nie zasługuje na życie. Liczy się tylko młoda, atrakcyjna i najlepiej chętna na ru/chańsko, reszta out.

Gość gość
33 minuty temu, Gość gosc napisał:

Tak? To bardzo ciekawe bo wiele razy kobiety ze mnie szydziły, poniżały, traktowały jak śmiecia. Nie tylko mnie ale też wielu nieatrakcyjnych kolegów.

Gość Monika
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Tak? To bardzo ciekawe bo wiele razy kobiety ze mnie szydziły, poniżały, traktowały jak śmiecia. Nie tylko mnie ale też wielu nieatrakcyjnych kolegów.

..ale w realu?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

A ty zamiast się odgrywać za każdym razem pindom przyjmowałes ciosy na klatę niczym kloca. Biedaku. Złe kobiety. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Monika napisał:

..ale w realu?

Tak

Gość gość

Sama zobacz na fejsie jak są komplementowane nieatrakcyjne kobiety. Nie widzę żeby ktoś z nich szydził.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Thh napisał:

A ja nienawidzę facetow!!! Bo to swinie klamaliwe i parszywe!! Dla seksu potrafia miesiacami klamac i oszukiwac i wmawiac ze sa zakochani!!! Jak mozna tak bawic sie czyimis uczuciami!!! Swinie i nic wiecej!! Szkoda slow!!

Dokładnie! Zaklamane ch...e!

Gość Gość
35 minut temu, Gość gość napisał:

Sama zobacz na fejsie jak są komplementowane nieatrakcyjne kobiety. Nie widzę żeby ktoś z nich szydził.

Komplementowane są przez inne kobiety, koleżanki