Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggg

wypis ze szpitala, jak to wygląda?

Polecane posty

Gość ggggggg

krewny ma wypis ze szpitala jutro "od 13 do 15" co to znaczy w praktyce? że o 13 ma być ubrany na sali gdzie leży i potem czekać w jakiejś sali na kartę wypisu? pielęgniarek sie tam boję czegokolwiek spytać, bo są wyjątkowo "przemęczone" i wredne, bardzo prosze o odpowiedź, i tam się kogoś spytam, ale chcę wiedzieć jak to mniej więcej ma wyglądać, czy ubierać go w sali i czekać?

Gość kkkkkk

ktoś wie?

Gość Podaj nazwę wyświechtaną

To taka kartka formatu a4

Gość 888

wiem, ale zastanawiam się gdzie ją wydają, czy samemu się wychodzi ze swojego łózka już ubranym i do jakiegoś sekretariatu, czy przynoszą do sali, co się robi przez te dwie godziny, po prostu czeka?

zanim nie dostaniesz wypisu, jesteś pacjentem szpitala czyli masz prawo do żarcia i wyrka

jak dostaniesz wypis w łapę, musisz się wynieść natentychmiast :)

wypis robi lekarz, zwykle ''mu się schodzi" czyli siedzisz spakowana na wyrku i czekasz do usranej śmierci, aż lekarz łaskawie Cię do siebie zawoła po wypis, albo go przyniesie na salę, albo zrobi to za pomocą pielęgniarki

chociaż powinien zrobić to osobiście w gabinecie lekarskim, ponieważ powinien na koniec z pacjentem porozmawiać o dalszym postępowaniu, lekarz, leczeniu itd.

Gość gość

Ja się spakowałam i czekałam przed gabinetem gdzie ustawiono wszystkich do wypisu (bez żadnego krzesła, a ludzie po operacjach). Jak dostałam upragniony papier to się przebrałam,  zabrałam swoje rzeczy  i do domu.

Gość popo

dziękuję wam :)