Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie-kura domowa

Facet ma problem z moimi wcześniejszymi związkami

Polecane posty

Gość gość
5 minut temu, Gość liska8888 napisał:

Bez przesady. Ja też mam paczkę znajomych gdzie się czasem spotykamy, wygłupiamy i robimy głupie miny na selfiaczkach i dajemy sobie buziaki do zdjęć, a jesteśmy po prostu zgraną paczką znajomych i to wszystko. 

A do autroki: pewnie jakis głębszy problem ma Twój chłopak: zazdrośc lub brak zaufania, któe wyniósł s poprzednich związków lub jeszcze z dzieciństwa. Porozmawiaj z nim o tym jeśli ci na nim zalezy. Może można go jeszzce "naprawić".

Otoz to.Dobrze powiedziane.

Gość xxx
1 godzinę temu, bella napisał:

Kontakt fizyczny nawet bardzo delikatny potrafi wiele namieszać w umyśle, zwłaszcza jeśli osoba z którą się w ten kontakt wchodzi, jest w naszych oczach atrakcyjna i w dodatku przyjmuje ten kontakt fizyczny z radością.

Dla mnie dlatego tu właśnie lezy granica gdzie zaczyna się jakikolwiek kontakt fizyczny własnego partnera i drugiej osoby więc buziaki nawet w policzek odczytałabym już jako coś niestandardowego.

Ale rzeczywiści zrywać i przekreślac fajny związek z powodu starego zdjęcia i jakiejś dawnej relacji to przesada.

dorosnij i nie mysl tylko narządami rodnymi.. Naprawdę to ze dla ciebie taki kontakt fizyczny to nie wiem jak wielka intymność to nie znaczy ze dla innych, zwłaszcza dorosłych ludzi  to ma takie samo znaczenie. JA CMOKAM W POLICZEK NA DZIEŃ DOBRY, DO WIDZENIA, PRZY SKŁADANIU ZYCZEŃ, ITP  KOLEŻANKI,  BLIZSZYCH KOLEGÓW, FACETÓW MOICH KOLEŻANEK, JESLI DOBRZE SIE ZNAMY. I JESZCZE ANI RAZU MNIE TO NIE PODNIECIŁO. a MAM JUZ ZE 40 LAT I OKAZJI DO CMOKANIA BYŁO

Gość xxx
5 minut temu, Iibed napisał:

po tym zdaniu widać że ty swoje problemy przepracowałaś z jakimś ekspertem który zapewne doradzał taki a nie inny punkt widzenia.ludzie sa jednak rozni jeden ma problemy psychiczne i potrzebe przepracowania tego i nie przyznawania sie nikomu a drugi nie ma zadnych odchyłów i nie musi nic "przepracowywać" i moze byc zdziwiony twoim tokiem myslenia.

to sprawa autorki czy jej odpowiada czy nie. moze przeciez wymienic go na kogos kto juz po x terapiach wszystkei swoje problemy przepracowal 😄 pil,cpal,ruchal ale przepracowal to i wyszedl na prosta i nie chce do tego wracac 😄 i obraza sie jak ktos mu przypomina.

ja bym wolal jednak normalnego ktory nie musi nic przepracowywac 😄 niz takiego po gruntownym remoncie u psychologa ktorego nie mzona o nic zapytac bo do rpzeszlosci sie nie wraca zwlaszcza tej przepracowanej 😄

a tak w ogole to i ona i on byc moze robia z igly widly.

CZYTAM CO NAPISAŁEŚ, DUZO SŁOW, GŁUPIA TREŚĆ. oGÓLNIE STWIERDZAM, ZĘSZKODA MI CZASU NA POLEMIZOWANIE Z KIMS  NIEZBYT BYSTRYM:)

Gość gość
3 minuty temu, Gość xxx napisał:

dorosnij i nie mysl tylko narządami rodnymi.. Naprawdę to ze dla ciebie taki kontakt fizyczny to nie wiem jak wielka intymność to nie znaczy ze dla innych, zwłaszcza dorosłych ludzi  to ma takie samo znaczenie. JA CMOKAM W POLICZEK NA DZIEŃ DOBRY, DO WIDZENIA, PRZY SKŁADANIU ZYCZEŃ, ITP  KOLEŻANKI,  BLIZSZYCH KOLEGÓW, FACETÓW MOICH KOLEŻANEK, JESLI DOBRZE SIE ZNAMY. I JESZCZE ANI RAZU MNIE TO NIE PODNIECIŁO. a MAM JUZ ZE 40 LAT I OKAZJI DO CMOKANIA BYŁO

Masz racje.To sa normalne ludzkie relacje.Cmok w policzek to nie pocalunekdo jasnej ciasnej.

Gość gość
5 minut temu, Gość xxx napisał:

CZYTAM CO NAPISAŁEŚ, DUZO SŁOW, GŁUPIA TREŚĆ. oGÓLNIE STWIERDZAM, ZĘSZKODA MI CZASU NA POLEMIZOWANIE Z KIMS  NIEZBYT BYSTRYM:)

Nie czytaj tego młotka.😴

Gość xxx
Przed chwilą, Iibed napisał:

no cóz takich bystrych jak ty jest wiekszosc populacji biorac podn uwage rozkld gaussa wiec nie dziwie sie ze szkoda ci czasu na czytanie mnie. to nie jest obowiazkowe nawet nie musisz mnie informowac ze mnie nie czytasz 😄

nie czuje sie z tym zle i nie mam zamiaru tego przepracowywac 😄

ale za to masz przymus pisania:)

Gość gość
2 minuty temu, bella napisał:

No i sobie cmokaj, mnie ani mojego partnera nie pozwoliłabym cmokac jakbym miała taką cmokaczkę w otoczeniu, mam do tego prawo i tyle.

dałabyś jej z liścia ? hahah ale żałosna jesteś i podobno coś z psychologią masz wspólnego... a teraz piszesz tak jakby ona każdego by siłą cmokała, naprawdę jestes żałosna i tyle.

Gość gość
4 minuty temu, bella napisał:

No i sobie cmokaj, mnie ani mojego partnera nie pozwoliłabym cmokac jakbym miała taką cmokaczkę w otoczeniu, mam do tego prawo i tyle.

a ty serio myslisz, ze ktoś by ciebie chciał? albo faceta, który się buja z tobą? Paradna jest ta zazdrość o coś czego nikt nie chce zabierać

Gość dvp
10 minut temu, Gość xxx napisał:

No niezbyt lotny gościu jest, szkoda klawiatury

Gość gość
4 minuty temu, bella napisał:

Kto powiedział że mam coś wspólnego z psychologią tłumoku

Paradne jest twoje podejrzenie zazdrosci w momencie kiedy ja po prostu nie mam ochoty za zbieranie bakterii z gęby obcych osób, proste.

wiecej bakterii oszolomko zbierzesz z banknotow i innych rzeczy

Gość gosc
13 minut temu, bella napisał:

Kto powiedział że mam coś wspólnego z psychologią tłumoku

Kamień z serca prostaczko

Gość gość
1 godzinę temu, Iibed napisał:

to nie do mnie, ale czy znasz kogos kto caluje banknoty ? slinisz tez inne rzeczy ? to sie na pewno leczy.

dotkniecie ustami policzka to nie jest slinienie a ludzie czesto dotykaja banknotow, klamek i innych rzeczy a potem tymi rekami jedza.

reka tez dotykasz twarzy i nie tylko i jak nie do ciebie to sie nie wcinaj