Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lolipoop132

Pytanie raczej do mężczyzn :)

Polecane posty

Czy kiedykolwiek mając młodą dziewczynę u boku była sytuacja, że zdejmując jej biustonosz zawiedliście się wyglądem biustu????

Gość Misiek Pysiek

tak i nie .... oczywiście każdy ma jakąś wizję pięknego biustu ale biust jest częścią kobiety a jeśli podoba i się kobieta w całości to pewne niedogodności jej ciała jestem w stanie zaakceptować. Odnośnie wpisu Bolka - lubię bardzo duże brodawki i duże otoczki, więc mnie tamten biust nie zawiódłby. 

Przed chwilą, Gość Misiek Pysiek napisał:

tak i nie .... oczywiście każdy ma jakąś wizję pięknego biustu ale biust jest częścią kobiety a jeśli podoba i się kobieta w całości to pewne niedogodności jej ciała jestem w stanie zaakceptować. Odnośnie wpisu Bolka - lubię bardzo duże brodawki i duże otoczki, więc mnie tamten biust nie zawiódłby. 

Kurde mężczyźni na tym forum coraz bardziej mnie zaskakują 😮

ja bylam przekonana że facetow jak juz kreca piersi to mogą być nawet bardzo duże byleby tw otoczki byly malutkie...a tu coraz wiecej mezczyzn pisze że duże są lepsze, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona 🙂

Gość Gość
Przed chwilą, Lolipoop132 napisał:

Kurde mężczyźni na tym forum coraz bardziej mnie zaskakują 😮

ja bylam przekonana że facetow jak juz kreca piersi to mogą być nawet bardzo duże byleby tw otoczki byly malutkie...a tu coraz wiecej mezczyzn pisze że duże są lepsze, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona 🙂

Już ci to 10 razy pisałem ;) Daj fotkę - zlituj się :*  :*  :*  :*  :*

Gość kjfd

Nie lubię dużych cyców bo kobiety z takimi brzydko się starzeją. Wolę średnie ale estetyczne cyce.

Gość Anonim22

Mnie też podobają się duże otoczki ;p To chyba jakiś fetysz, nie wiem. Duże piersi i duże otoczki to takie moje skryte oczekiwanie.

Gość Anonim22

Jeszcze bardziej podobają mi się duże penisy.

Raz. Dziewczyna w staniku miała, zdawało się, duże piersi, ale po zdjęciu stanika strasznie jej opadły.

I to nie był opad od wieku, bo młoda była, czy grawitacji. Widać że się głodziła schudła z biustu strasznie a potem przytyła tyle, że cycki już nie te.

Dwa. Kiedyś młoda matka pokazała mi swój biust. Strasznie zniszczone sutki od karmienia.

Gość gość^^
6 minut temu, Piaskun napisał:

Raz. Dziewczyna w staniku miała, zdawało się, duże piersi, ale po zdjęciu stanika strasznie jej opadły.

I to nie był opad od wieku, bo młoda była, czy grawitacji. Widać że się głodziła schudła z biustu strasznie a potem przytyła tyle, że cycki już nie te.

Dwa. Kiedyś młoda matka pokazała mi swój biust. Strasznie zniszczone sutki od karmienia.

W takim razie musiała karmić do późnego wieku dziecka. Pewnie miało już trzonowce. ^^

47 minut temu, Gość Anonim22 napisał:

Mnie też podobają się duże otoczki 😜 To chyba jakiś fetysz, nie wiem. Duże piersi i duże otoczki to takie moje skryte oczekiwanie.

Haha chcialabym zeby okazlo sie ze moj facet tak samo o mnie mysli hahah 😄 musze sie go w koncu zapytac...pewnie i tak jak zwykle uniknje odpowiedzi ale zawsze warto próbować😂😂

Gość Ben

Nie, bo nie piersi mnie pociągają, ale cała kobieta. Lubię piersi dużem małe i średnie. Każde pieszczę jednakowo, każde są piękne, a ich dotyk niesamowity.

Gość Ben
5 minut temu, Lolipoop132 napisał:

Haha chcialabym zeby okazlo sie ze moj facet tak samo o mnie mysli hahah 😄 musze sie go w koncu zapytac...pewnie i tak jak zwykle uniknje odpowiedzi ale zawsze warto próbować😂😂

Ja nie odpowiadam, jak pokazuję i niech mi kobieta udowodni po tym jak się nią zajmuję, że coś mi nie pasuje 🙂

Małe otoczki są cudowne bo można je okrążać językiem 😜

Gość gość

czasem marudzi że są małe ale ja zawsze je podziwiam i spokoju im nie daję nigdy . wszystkie są fajne przecież .

Gość Aria92
39 minut temu, Piaskun napisał:

I co, opadł ci jak je zobaczyłeś?

Ja też mam dość mały biust (choć cięzko o duży przy 48 kg wagi), ale rekompensuję to facetom pokaźnym wcięciem w talii i jędrnym tyłkiem :D

9 minut temu, Gość Aria92 napisał:

Ja też mam dość mały biust (choć cięzko o duży przy 48 kg wagi), ale rekompensuję to facetom pokaźnym wcięciem w talii i jędrnym tyłkiem 😄

No i to jest o wiele  lepsze niż duży biust 👍

Gość Misiek Pysiek

duży biust ale przede wszystkim widoczne brodawki i duże otoczki kojarzą mi się z pięknem i miłością kobiety. Dlaczego - relacja ta psychologicznie jest w przypadku mężczyzn specyficzna. Najpierw piersi matki kojarzą się z radością i jedzeniem. A potem mężczyzna jest "karmiony" miłością przez dziewczynę, swoją kobietę - dlatego wielu (tak jak ja) uwielbia ssać piersi. Te skojarzenia z dzieciństwa u niektórych tkwią bardzo mocno i pierś z dużą otoczką kojarzy się nam z czymś pięknym i dobrym. Takie piersi nie tylko są atrakcyjne erotycznie ale budzą bardzo pozytywne emocje z tego względu. Dziewczyny też powinny wiedzieć, że niektóre matki (czasami podświadomie, nie wiemy dlaczego ale sam to widziałem parę razy - bo potrafią to robić nawet na widoku innych po przewinięciu i wymyciu pupy noworodka płci męskiej) całują swoich małych noworodkowych synków (nigdy nie robią tego dziewczynkom) w siusiaczka. Tak to jest, że mały noworodek płci męskiej zwłaszcza w naszej kulturze (nie jesteśmy obrzezani) nie unika zainteresowania matek tą częścią ciała. Matki myją, sprawdzają czy wszystko jest na miejscu (jajka) i patrzą czy nie ma stulejki - dotykają. Dlatego potem wielu chłopców to pieszczochy. A dziewczynkom tylko myje się przy przewijaniu pupę, wyciera szparkę i to bardzo delikatnie aby nie zrobić czegoś złego i to  wszystko. No karmi piersią oczywiście też. Ale relacje są inne. Ojciec ani nie karmi a ni broń Boże nie interesuje się tymi częściami u córki bo byłoby to niezdrowe i nieodpowiednie. 

Gość gość

na szczęście jeśli kobiety mają coś z biustem nie tak to przecież mają te tyłeczki przesłodkie do pieszczot stworzone .

4 minuty temu, Gość Misiek Pysiek napisał:

duży biust ale przede wszystkim widoczne brodawki i duże otoczki kojarzą mi się z pięknem i miłością kobiety. Dlaczego - relacja ta psychologicznie jest w przypadku mężczyzn specyficzna. Najpierw piersi matki kojarzą się z radością i jedzeniem. A potem mężczyzna jest "karmiony" miłością przez dziewczynę, swoją kobietę - dlatego wielu (tak jak ja) uwielbia ssać piersi. Te skojarzenia z dzieciństwa u niektórych tkwią bardzo mocno i pierś z dużą otoczką kojarzy się nam z czymś pięknym i dobrym. Takie piersi nie tylko są atrakcyjne erotycznie ale budzą bardzo pozytywne emocje z tego względu. 

Kuźwa taką filozofię co cycek dorabiać.. 🤣

Gość Roznie z tym bywa

Czasem mam tak że w staniku mi sie dziewczyna podoba, ale jak zdejmie to widzę takie paskudne rzeczy, że już jej nie pragnę.  Najgorzej jak są obwisłe lub brodawki zajmuja spora powierzchnie. Fuj. Już wole zamiast tego takie z malymi biustami - takie laski maja fajne tyłki w zamian i są lepsze w łóżku.