Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9942

Znacie kogos takiego kto mimo 25 lat nie mial nikogo?

Polecane posty

Gość 9942

I spedza walentynki samotnie, po raz 25 w zyciu

Gość Gość

Tak znam i to dużo starsze osoby. 

Gość gość

znam, siebie

Gość Jakiś problem?

Ja mam 26 lat i sam spędzam po raz 26. I co? Masz jakiś problem?

Gość gosc

Nie

Gość Forever alone

Mam 35 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. To dopiero wyczyn. Tylko mi jakoś nie jest do śmiechu 😞

Gość 0973

Kobieta szczęścia ci nie da. Szczęście możesz dać sobie możesz jedynie ty

Gość Fapmajster
27 minut temu, Gość 0973 napisał:

Kobieta szczęścia ci nie da. Szczęście możesz dać sobie możesz jedynie ty

Nie potwierdzam i nie zaprzeczam.

Gość Humm

25 raz w życiu, ja pieerdole okres niemowlecy tez liczysz?

Gość gość
8 minut temu, Gość Humm napisał:

25 raz w życiu, ja pieerdole okres niemowlecy tez liczysz?

Tiaa, wiadomo, im szybciej sobie dziewuchę zaklepie tym większy wygryw, nawet jako nieświadomy niczego noworodek powinien już zarywać do dziewuch, a wieku max 12 lat pierwszy raz zaru/chać.

Gość goac24

Nie znam.  Są tacy? 

Gość gosc

ja mam 30 i nie mialam nigdy nikogo

Gość Onsam

Siebie znam, 42 i co, myślicie, że się spieszę i umiem się spieszyć? Widze takie olewactwo ze strony kobiet, że nawet na randkę się nie da spotkać. Obiecują, robią nadzieję. Jakbym wiedział jakim cudem z kimś być to bym sam nie był.

Gość gosc
Dnia 16.02.2019 o 22:04, Gość Onsam napisał:

Siebie znam, 42 i co, myślicie, że się spieszę i umiem się spieszyć? Widze takie olewactwo ze strony kobiet, że nawet na randkę się nie da spotkać. Obiecują, robią nadzieję. Jakbym wiedział jakim cudem z kimś być to bym sam nie był.

Jesteś prawiczkiem? 

Gość Gość

Jak widzę gdy ktoś ma ciśnienie na związek mało mu żyła w mózgu nie pęknie upatrujac w nim samej ambrozji i scen jak z pamietnika to nie wiem czy się śmiać czy płakać. A jak widzę że facet po 40 płaczę że jest prawiczkiem to już w ogóle. A kto ci bronil przez te lata kisic ogora? Byle zyeb jest w stanie to zrobić. 

Gość Oiga
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jak widzę gdy ktoś ma ciśnienie na związek mało mu żyła w mózgu nie pęknie upatrujac w nim samej ambrozji i scen jak z pamietnika to nie wiem czy się śmiać czy płakać. A jak widzę że facet po 40 płaczę że jest prawiczkiem to już w ogóle. A kto ci bronil przez te lata kisic ogora? Byle zyeb jest w stanie to zrobić. 

Co cię obchodzi życie prywatne innych ludzi? 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Oiga napisał:

Co cię obchodzi życie prywatne innych ludzi? 

Dopóty ktoś się żali publiczne dopóki mam prawo się obchodzić tym życiem. Czego nie rozumiesz? 

Gość lol
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Buaahahahha !!! PADLAM.

Co do tematu, odp: TAK.

Gość Bicu
Dnia 16.02.2019 o 21:49, Gość goac24 napisał:

Nie znam.  Są tacy? 

Nie moja wina że urodziłem się w polsce 😕

Gość Aha
3 godziny temu, Gość Bicu napisał:

Nie moja wina że urodziłem się w polsce 😕

Rozwiń proszę : D Co kraj ma do Twojego braku doświadczenia? 

Znam kilka takich osób, ale trudno powiedzieć dlaczego tak się im ułożyło. Jedna dziewczyna faktycznie jest bardzo nieśmiała, wycofana, więc trudno jej poznawać ludzi, reszta się niczym specjalnym nie wyróżnia, po prostu chyba nie trafili na nikogo dla siebie :)

Gość Forever alone

Dlaczego naśmiewacie się ze starych prawiczków? Los nas już wystarczająco ukarał. Po co wbijać nam kolejnego ćwieka do prawiczek trumny? 😞

Gość Forever alone
Przed chwilą, Gość Forever alone napisał:

Dlaczego naśmiewacie się ze starych prawiczków? Los nas już wystarczająco ukarał. Po co wbijać nam kolejnego ćwieka do prawiczek trumny? 😞

*prawiczej trumny

Gość Pppppp

A co ta za różnica czy ktoś kogos miał czy nie.  To prywatna sprawa. Jak można się z takich ludzi naśmiewać? 

Moja siostra ma 26 lat i jest całe życie sama, niczego jej nie brakuje, taki ma charakter, że jest mało kochliwa, introwertyczna, dlatego nie wpadła jeszcze na "swojego". Moja mama poznała tate mając 28 lat, był to jej pierwszy chłopak.  Nie rozumiem tego parcia. 

Gość Gość

26 - 28 lat jeszcze ok. Ale 35 - 40? Szok!

Gość Two

Mnie już nic nie zdziwi. 

Gość Two steps from hell
Dnia 18.02.2019 o 19:25, Gość Pppppp napisał:

A co ta za różnica czy ktoś kogos miał czy nie.  To prywatna sprawa. Jak można się z takich ludzi naśmiewać? 

Moja siostra ma 26 lat i jest całe życie sama, niczego jej nie brakuje, taki ma charakter, że jest mało kochliwa, introwertyczna, dlatego nie wpadła jeszcze na "swojego". Moja mama poznała tate mając 28 lat, był to jej pierwszy chłopak.  Nie rozumiem tego parcia. 

Może ja jestem Twoją siostrą 😜bo też taka jestem, wszyscy którzy byli mną zainteresowani (i moja rodzina) uważają, że jestem za bardzo zamknięta w sobie, introwertyczna, tworzę mur przez który nikt nie może się przebić i boję się bliskości. W sumie jak tak myślę teraz, to moja rodzina ma rację.

Gość Two steps from hell

Nawet najbardziej zagorzały adorator musi się poddać, kiedy po raz n-ty usłyszy że ktoś nie ma dla niego czasu czy nie chce nigdzie z nim wychodzić, bo woli spędzać czas sam. Dla takich osób są dwie opcje: drugi introwertyk lub zakon.

Gość Masakra
1 minutę temu, Gość Two steps from hell napisał:

Nawet najbardziej zagorzały adorator musi się poddać, kiedy po raz n-ty usłyszy że ktoś nie ma dla niego czasu czy nie chce nigdzie z nim wychodzić, bo woli spędzać czas sam. Dla takich osób są dwie opcje: drugi introwertyk lub zakon.

Dodaj że to opcja dla ograniczonych umysłowo bo ci nieograniczeni po prostu żyją jak inni bez potrzeby zamykania się w zakonie albo szukania swojej kopii.

Gość urst
2 minuty temu, Gość Two steps from hell napisał:

U mnie jest na odwrót, bo to ze mną nikt nie chce wychodzić, mimo że lubię towarzystwo ludzi. Co w takiej sytuacji? Nie mam ani znajomych, ani tym bardziej dziewczyny.