Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Popo

Moja zona miala kiedys romans

Polecane posty

Gość Popo

Jestesmy 2 lata po slubie. Znamy sie 5. Niedawno zona przyznala się ze zanim jeszcze mnie poznala miala romans z zonatym facetem. Twierdzi ze byla w nim zakochana i nie bardzo myslala wtedy co robi. Pozniej on zamienił ja na inna i tak dowiedziala sie jego zona. Jego malzenstwo sie rozpadlo bo jego zona dowiedziala sie o obu jego romansach. Nie wiem co myśleć. Niby mnie to nie dotyczy bo jeszcze sie nie znalismy ale wolalbym chyba nie wiedziec. Nie wiem co myslec.

Gość Gość

Nie zawracać sobie gitary. Lepiej, że dowiedziałeś się teraz od niej niż za jakiś czas od „uprzejmej” przyjaciółki

Gość gośc
31 minut temu, Gość Popo napisał:

Jestesmy 2 lata po slubie. Znamy sie 5. Niedawno zona przyznala się ze zanim jeszcze mnie poznala miala romans z zonatym facetem. Twierdzi ze byla w nim zakochana i nie bardzo myslala wtedy co robi. Pozniej on zamienił ja na inna i tak dowiedziala sie jego zona. Jego malzenstwo sie rozpadlo bo jego zona dowiedziala sie o obu jego romansach. Nie wiem co myśleć. Niby mnie to nie dotyczy bo jeszcze sie nie znalismy ale wolalbym chyba nie wiedziec. Nie wiem co myslec.

a co tu myslec najwyraxniej widac jak słabe morale ma twoja wybranka, jak sie jeszcze raz zakocha to sie nie zawacha

Gość nnn

kazdy ma przeszłosc . po co to rozkminiac????