Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jatylkopytam

O tym jak parabanki zniszczyły zycie mojej rodziny,o próbach samobójczych i piekle przez jakie przechodzimy

Polecane posty

Gość Jatylkopytam

W olbrzymiej desperacji proszę was o pomoc.Jeśli uważacie że na taką pomoc nie zasługujemy,to chociaż przeczytajcie ku przestrodze i nie oceniajcie...

Wstaje po kilka razy w nocy sprawdzając czy moja mama żyje i nie wisi z pętlą na szyj,albo nie przedawkowała leków.Jest po dwóch próbach samobójczych.

Uratował ją tylko mój wcześniejszy powrót do domu.Nie umiem jej pomóc.Niszczą ją parabanki,zastraszania i windykacja

Chciałam ratować mamę i wzięłam kredyt 90 tys na spłate okazało się ,że nie starczyło a dług rósł w zastraszającym tempie .Popłynęliśmy wszyscy mama ja i siostra.

Chcieliśmy pomóc a pogrążyliśmy się całą rodziną.

Więcej o naszej historii,kilku błędnych decyzjach które zniszczły życie całej rodziny przeczytacie tutaj https://zrzutka.pl/rxudhd

Proszę o pomoc ,chociaż symboliczną to ostatnia nadzieja.Wiem,że nie utrzymam przy życiu ani siostry ani mamy jeśli nie wyjdą z tego.

Ja dam radę one są za słabe,nie chcą żyć

Jeżeli nie możesz pomóc to chociaż przeczytaj "ku przestrodze"

To może spotkać każdego,kiedyś też myślałam że taki los jest zarezerowany dla alkoholików i hazardzistów

https://zrzutka.pl/rxudhd

Gość Hhh

Bajka dla ...ów.

Gość Hhh

Dla id.iotów 

Gość MałaMi91

Nie wiem co w tym bajkowego,masę ludzi popelnia rozszerzone samobójstwa przez pętle zadłużania.

Gość Kupa śmiechu

Tak, ale nie w parabankach. Zamiast brać kredyt wystarczyło przestać spłacać parabanki - prawnik wyszedłby taniej niż 90 tysięcy (raczej nie drożej niż dwa....), a te gamonie rzadko potrafią choćby udowodnić roszczenie. Dlatego to bajki :P

Gość Gość

Doczytalem do zrzutki. Wystarczy wyludzaczy. 

Gość Jattlkopttan

Prosiłam nie chcesz pomagać to nie pomagaj ale darujcie sobie takie ocenianie .Ok przestałam wierzyć to było głupie .Nie wiem jak usunąć tu wątek .Niebawem usłyszycie pewnie o finiszu z prasy ,bo mnie już kończą wie pomysły i siła  na pomoc  moim bliskim .Szczesiwego życia usuńcie wątek 

Gość gość

Tak to jest, jak barany żyją ponad stan, na pokaz, a na forach później płaczą. Nie żal mi wcale, niech płacą za swoją głupotę. A co mądrzejsi niech uczą się na ich błędach.

Gość Ashdk

Tłumok z góry jakby przeczytał całość zrozumiałby o tym jak żyła ponad stan „ta rodzina „Ludzie biorą kredyty nie tylko na nowe BMW ale najwcześniej bo nie starcza na życie ,bo zepsuła się lodówka ,bo jest sezon grzewczy i brakuje na rachunki .Ale najłatwiej wrzucać wszystkich do jednego worka i ocenić tp takie nasze polskie w końcu .Jeszxze nie wiesz jak robię potoczy się życie ,bo bywa przewrotne i nieprzewidywalne wiec na twoim miejscu bałabym się takich ocen 

Gość gosc

Jak ktoś jest ...em i się zadłuża w parabankach to niech się potem nie dziwi, że popadł w długi. I nie ważne czy pożycza na impreze  czy na rachunki. Każde dziecko wie czym są parabanki,jakie są tam oprocentowania i problemy potem. Skoro ktoś pożycza to chyba wie, że musi spłacić ? Ten sam poziom co frankowicze, albo ci z amber gold.

Gość Aaa

Sa darmowi prawnicy, sa kursy dla zadluzonych i grupy wsparcia dla dluznikow. 

Gość Nastkka

:(