Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina B44

Motywacje przy odchudzaniu

Polecane posty

Gość karolina B44

Czy informacje znalezione o odchudzaniu, wyniki innych osób są dla was motywujące czy nie?

Gość Weronika

Moim zdaniem najlepszą motywacją jest waga, a przynajmniej widoczny jej spadek... przynajmniej jak rozmawiałam z moją przyjaciółką, to dla niej jak się odchudzała i brała Foreverslim to była najlepsza motywacja...ja na szczęście nigdy sama nie miałam tego rodzaju problemów...

Gość Justyna

Zgadzam sie z Weroniką... U mnie waga zaczęła spadać dopiero po zastosowaniu Foreverslim, nie mniej jak już ruszyła, to faktycznie poczułam w sobie jakiś dodatkowy power i udało mi się...

Gość Patrycja

Okazuje się że nie ma prostszej recepty na odchudzanie niż dieta i Foreverslim.Dzięki temu mi udało się schudnąc 14 kg bez zbędnego wysiłku.Sama nie mogłam uwierzyć że poszło mi to aż tak szybko biorąc pod uwagę wcześniejsze próby odchudzania.Dla mnie równie ważne jest to że nie wystąpił u mnie efekt jo-jo.Czyli odchudzanie było skuteczne i trwałe.

Gość Krystyna

Dzięki trzem miesiąca brania Foreverslimu nie tylko schudłam ale w tym czasie całkowicie zmieniłam podejście do tego ile jem i co jem.Dzięki temu nie martwiłam się o to że jak przestanę brać tabletki to niestety waga wróci.Teraz utrzymuję dietę bardzo podobną do tej jaką miałam w czasie kuracji ale od czasu do czasu pozwalam sobie na małe przyjemności bez szkody dla mojej wagi.

Gość Monika

U mnie najlepszą motywacja był widok sukcesywnie z tygodnia na tydzień spadającej wagi, ale stało się to dopiero po tym jak do diety dołączyłam Foreverslim

Gość Daria

U mnie najlepszą motywacją było to, jak po zastosowaniu Foreverslim z tygodnia na tydzień zaczęła spadać waga

Gość Lidka

Dla mnie systematyczny sopadek wago odkąd zastosowałam Slimunox był najlepszą motywacją

Gość Bogusia

U mnie największą motywacją był systematyczny spadek wagi. Nie będe ukrywała, ze duże znaczenie miało tu zastosowanie Foreverslimu

Gość Sandra

U mnie najlepszą motywacją do jeszcze większego wysiłku przy ćwiczeniach, był widok coraz mniejsazej nadwagi w lustrze... Fakt, ze mi pomagał Foreverslim, inaczej pewnie takich efektów bym nie osiągnęła

Gość Ewa

Ja zdecydowałam się na zastosowanie Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi się osiągnąć„A motywacja? Systematyczny spadek wagi nie wystarcza?

Gość Eliza

Okazuje się że nie ma prostszej recepty na odchudzanie niż dieta i Slimunox.Dzięki temu mi udało się schudnąc 14 kg bez zbędnego wysiłku.Sama nie mogłam uwierzyć że poszło mi to aż tak szybko biorąc pod uwagę wcześniejsze próby odchudzania.Dla mnie równie ważne jest to że nie wystąpił u mnie efekt jo-jo.Czyli odchudzanie było skuteczne i trwałe.

Gość Kaśka

Po tym jak zaczęłam stosowac Slimunox, to najlepszą motywacją był systematyczny spadek wagi

Gość Olga

ja zdecydowałam się na zastosowanie Foreverslim i największą motywacją byla waga. A konkretnie coraz to niższa wartośc jaką wyświetlała

Gość Mirka

U mnie największą motywcją był spadek wagi jak się odchudząłam i stosowałam Slimunox. Te zmianiajace się w dół cyferki za każdym ważeniem były naprawdę najlepszą motywacją

Gość Kaśka
20 godzin temu, Gość Mirka napisał:

U mnie największą motywcją był spadek wagi jak się odchudząłam i stosowałam Slimunox. Te zmianiajace się w dół cyferki za każdym ważeniem były naprawdę najlepszą motywacją

Całkowicie się z tym zgadam, dla mnie to też była najlepsza motywacja