Anonim1337 0 Napisano Luty 15, 2019 Jestem młodym chłopakiem mam 17 lat tyle co moja dziewczyna uprawialiśmy seks , był on w gumce skończyliśmy w tym samym momencie wyjęłem penisa z jej pochwy i skapal mi na brzuch jakiś śluz z jej pochwy zdjelem gumkę nie była pęknięta moja sperma znajdowała się w zbiorniczku zawiazalem gumkę na końcu sprawdziłem czy na pewno wszystko jest szczelne i było więc się nie przejmowałem myślałem że może to byc śluz z jej pochwy który nagromadził się w środku od początku seksu , jednak boje się że może być w ciąży okres się spóźnia na razie jeden dzień ale co jakiś czas tak ma boje się zepsuje sobie tym całe życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość go123 Napisano Luty 16, 2019 20 godzin temu, Anonim1337 napisał: Jestem młodym chłopakiem mam 17 lat tyle co moja dziewczyna uprawialiśmy seks , był on w gumce skończyliśmy w tym samym momencie wyjęłem penisa z jej pochwy i skapal mi na brzuch jakiś śluz z jej pochwy zdjelem gumkę nie była pęknięta moja sperma znajdowała się w zbiorniczku zawiazalem gumkę na końcu sprawdziłem czy na pewno wszystko jest szczelne i było więc się nie przejmowałem myślałem że może to byc śluz z jej pochwy który nagromadził się w środku od początku seksu , jednak boje się że może być w ciąży okres się spóźnia na razie jeden dzień ale co jakiś czas tak ma boje się zepsuje sobie tym całe życie Nie ma żadnego ryzyka ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anonim1337 0 Napisano Luty 17, 2019 Dziękuję, w takim razie moja dziewczyna sobie wkręca mdłości bo sama się boi Jezus jestem taki szczęśliwy ❤❤❤ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach