Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Am000

Nie lubię przyszłej synowej

Polecane posty

Gość Am000

Niestety trudno mi polubić swoją synowa. Ona nie pracuje, syn ja utrzymuje. Nie myśli nawet o podjęciu jakiejkolwiek pracy. Mam wrażenie, że nie chce jej sie. Syn po ślubie chciał się do nas z nią wprowadzic, ale ja jej tu nie chce. Nie chce takiej kobiety która cały dzień będzie siedziała na kanapie w moim domu. Niestety reszta rodziny ja lubi, a do mnie powoli przyklejają łatkę złej tesciowej.

Gość gosc

ledwo sie wyprowadzil i juz sie wprowadza? mieszkanie niech sobie kupi

Gość Helga

A moze to z toba cos nie tak skoro wszyscy ja lubia a jedna ty nie. Sama to zauwazylas. Moze syn ja po prostu kocha i mu to nie przeszkadza ze siedzi na kanapie. Jednal wspolne mieszkanie to i tak klopot. W tym sie zgadzam.

Gość Gosc

No ale cos jest nie halo ze mloda kobieta nie pracuje. Rozumiem ze nie wychowuje dziecka bo nie mają, tylko pierdzi w stolek caly dzien? To kiedy ona ma pracowac jak nie teraz?potem pojawia sie dzieci, jedno, drugie i do pracy juz nigdy nie pojdzie. 

Gość Gość

Zajmiesz się dziecmi i pójdzie do pracy. 

Gość Gosc

A kto ja do tej pracy przyjmie jak doświadczenia brak? Teraz nie moze znalezc motywacji zeby pracować to potem bedzie ja miec? Jasne. 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

A kto ja do tej pracy przyjmie jak doświadczenia brak? Teraz nie moze znalezc motywacji zeby pracować to potem bedzie ja miec? Jasne. 

No to kicha, ale wnukami sie zajmiesz?

Gość 111

a ja nie lubie i nie chce znać swojej zaj..ebanej kłamliwej rodziny 

Gość 111

teraz zatrudnia sie bardziej modelki do pracy niz zwykle dziewczyny 

Gość gosc

Jak twój syn dobrze zarabia i obydwojgu pasuje taki układ to Ci do tego ? Jest jakaś ustawa nakazująca pracę wszystkim obywatelom ? 

Gość 111

nie chodzi o doświadczenie tylko o wygląd 

Gość Gość

No i ok, Ty nie lubisz jej, ona pewnie nie lubi Ciebie, nie macie obowiązku utrzymywać jakichkolwiek relacji. To przyszła żona twojego syna, a nie twoja, pozwól mu samemu decydować co jest dla niego dobre i jak chce żyć, a nie się wtrącasz jak stereotypowa teściowa.

Gość olo

Nie musicie sie lubic, choc milo by  bylo, ale zdecydowanie nie powinnas sie godzic na to, zeby sie wprowadzali, niby z jakiej paki?