Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkoo

Kochałam go jak nikogo...

Polecane posty

Gość matkoo

To takie dziwne... szczerze pokochałam faceta, który naprawde mozna powiedziec jest przegrywem zyciowym.Zadna inna go nie pokochała,kazda wykorzystywała, wysmiewała.

Nic na siłe, nie bede zebrać o miłosc, odeszłam z bólem serca ale czesto myśle o nim...

Gość gość

Takich jak ty mam na pęczki a teraz czekam na jakąś z klasą wartą wszystkiego PRZEGRYWIE 😉 

Gość Gosc

On pewnie czuje to samo ale czuje ze to straci. To nie stara sie o to. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość matkoo napisał:

który naprawde mozna powiedziec jest przegrywem zyciowym.

czyli co? 😄 

Gość matkoo

Pochodzi z biednej, patologicznej rodziny (ze złą slawa w całej okolicy) i wielodzietnej przy czym każde dziecko jest po szkole specjalnej.

Oni nic nie potrafia załatwic, nie znaja znaczen wielu podstawowych słów, są strasznie zacofani. I nieatrakcyjni, zaniedbani, nawet nie mają zebów. A ja... jestem sprytna, mądra, ładna. Mam powodzenie wśród  wyższej ligi, ide przebojem przez życie. Nigdy nie trzymałam z takimi ludźmi, jego poznałam przypadkiem, na wolontariacie.Mam ambicje, koncze juz ktorąs szkołe z kolei, mam własna firme.

Ten chłopak urzekł mnie swoją wrażliwością, czułością, taką nawet bezbronnością i..  prawdomownością.Jest szczery a zarazem kulturalny, nikogo nie obraża, nie cwaniakuje, zna słowa przepraszam, dziekuje..jest wdzieczny. Lubi sie przytulać, nie dąży do seksu. Uznaje seks tylko z miłości, nie szuka dziwek,  jest taki spokojny i pracowity. Bardzo go kocham

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość matkoo napisał:

Pochodzi z biednej, patologicznej rodziny (ze złą slawa w całej okolicy) i wielodzietnej przy czym każde dziecko jest po szkole specjalnej.

Oni nic nie potrafia załatwic, nie znaja znaczen wielu podstawowych słów, są strasznie zacofani. I nieatrakcyjni, zaniedbani, nawet nie mają zebów. A ja... jestem sprytna, mądra, ładna. Mam powodzenie wśród  wyższej ligi, ide przebojem przez życie. Nigdy nie trzymałam z takimi ludźmi, jego poznałam przypadkiem, na wolontariacie.Mam ambicje, koncze juz ktorąs szkołe z kolei, mam własna firme.

Ten chłopak urzekł mnie swoją wrażliwością, czułością, taką nawet bezbronnością i..  prawdomownością.Jest szczery a zarazem kulturalny, nikogo nie obraża, nie cwaniakuje, zna słowa przepraszam, dziekuje..jest wdzieczny. Lubi sie przytulać, nie dąży do seksu. Uznaje seks tylko z miłości, nie szuka dziwek,  jest taki spokojny i pracowity. Bardzo go kocham

Moj jest atrakcyjny choc jego zdaniem nie ale ma problem z emocjami i tez mi nie wierzy no i co w tej sytuacji? 

Gość matkoo

Ten "mój" jest  tylko wysoki i dobrze zbudowany, bo  biega i jeździ rowerem, ciałko ma zacne, twarz nie najbrzydszą ale zaniedbany ogólnie jest nie umie sie ubrac, ma pare ubrań od lat, nie ma paru zebów.Nigdy mu o tym nie powiedziałam,ale jakbysmy byli razem to zadbałabym o niego, bo jest o co walczyc. A jakie Twoj ma problemy z emocjami? Powiedz coś wiecej, postaramy sie doradzic... czy też strzela fochy jak ten "mój" ?

Gość Gosc

On jest niereformowalny. Nie da sie do niego przemowic ze jest kochany i nie zamierzam go zdradzac. I ze go nie porzuce. Nic tu nie pomoze. Nawet gwiazdka z nieba