Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Dominika

Witajcie. Staramy się z Mężem o pierwszą dzidzie od dwóch cykli. Dzisiaj powinnam dostać @, cykle mam regularne od wczoraj boli mnie brzuch tak jakbym zaraz miała dostać. We wtorek zrobiłam test wyszła cieniutka kreseczka jak włosek ledwo zauważalna dzisiaj zrobiłam drugi i ta kreska jest już ciemniejsza ale też nie aż tak jak ta kontrolna. Mam obolałe mega piersi bardziej niż na miesiączkę oraz większe chyba ze dwa rozmiary, jestem wyczulona na zapachy szczególnie papierosy chociaż sama nie palę aż mi nie dobrze jak poczuje ten zapach, zmęczona jestem non stop więc tego nie zauważyłam a no i od dłuższego czasu mam temp. 37-38. Brzuch boli napadami. Wczoraj było to takie uczucie ciągnięcia a dziś typowo na miesiączkę które mam bolesne. Nie chcę się nastawiać a potem rozczarować. Czy to naprawdę może być ciąża? 

Gość Gos

No przecież testy pozytywne to co jak nie ciąża? 

Gość Gosc

Czasami pozytywny to różne choroby. Facet jak ma raka też wyjdzie pozytywny. Ale w tym przypadku raczej wizyta u gina żeby potwierdzić ciążę. 

Gość Abc

Nawet slaba kreska na tescie oznacza ciążę tyle ,ze w organizmie jest jeszcze  malo hormonu. Do gina wybierz sie w 6-7 tc liczac od daty ostatniego okresu. Powinno bic juz serce.

Gość Prosiaczek

Ja robilam lepszy test byl drozszy ale pojawiala sie na nim informacja ktory to tydzien ciazy. Wszystko wslazuje na to ze jestea w ciazy. 

Gość Gosc

Ciekawi mnie jak bardzo ten test jest wiarygodny w sensie zgodny z USG czy taki sam tydzień pokazuje.