Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwui112

Duża różnica wieku

Polecane posty

Gość qwui112

Nie wiem jak mam to zacząć, więc chyba najlepiej od początku. Mój brat od 5 lat gra w klubie sportowym a jego trenerem od samego początku był młody chłopak (20 lat). Ja miałam wtedy +- 12 lat. Jezdziłam na wszystkie jego zawody, jednak jakieś dwa lata temu przestałam. Wtedy również jego trener zrezygnował z funkcji i wyprowadził się. Jakiś rok pózniej zaczęłam mocno dojrzewać i przeszłam fizyczną przemianę. Wyglądam na dużo starszą i można powiedzieć atrakcyjniejszą, ponieważ bardzo dbam o siebie i sylwetkę. Problem polega na tym, że od jakiegoś czasu sporadycznie widuję się z trenerem brata w jego rodzinnym mieście (przy sklepach lub na meczach). Ostatnio jak go spotkałam w mieście, trzy dni pozniej wysłał mi dużego lajka na facebooku a nigdy ze sobą nie pisaliśmy. Nie rozmawiamy ze sobą ale kiedy podchodzi do brata i z nim rozmawia, czuję jego wzrok na sobie albo krzyżują nam się spojrzenia. Problem jest taki, że on chyba uważa mnie za starszą a jestem jeszcze nieletnia ( mam rocznikowo 17 lat) a on rocznikowo 25.

Gość Gość

Dla niego jesteś pewnie zwykłą małolata. 

Gość khehd

facet cię ru'chnie, potem zostawi, a jak twój brat dowie się, że on je'bał jego siostrę, to jeszcze zniszczysz tą przygodą ich przyjaźń. Daruj sobie dziewucho i poszukaj sobie kogoś spoza kręgu znajomych twojego brata.