Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natka2133

Strach po śmierci bliskiej osoby

Polecane posty

Mam 20 lat jestem mamą rocznej córeczki od 4 lat mieszkała z nami babcia, ktora była chora stan babci był dość ciezki. Niestety w niedzielę umarła na moich oczach zaczęła się dusić lekarze  próbowali jak mogli przywrócili tętno Ale niestety na chwilę. Babcia umarła w swoim pokoju w domu w którym mieszkam od tamtego czasu strasznie boję się zostać sama w domu nawet w dzień nie wychodzę ze swojego pokoju panicznie się boję nie wiem czy mam się udac do lekarza czy ten strach minie z czasem proszę pomóżcie mi 

Gość bea

czego się boisz?  a może bardziej kogo ? Babci ? przecież zyłaś z nią  i byłas Jej światem .  Ona teraz moze tylko Ci pomóc , a nie grozić .

...... ale nic nie stoi na przezzkodzie byś poszła do rodzinnego i poprosiła leki na uspokojenie ..  normalna zecza jest trauma po smierci i załoba  .. to trzeba przeżyć !

trzymaj się i zyj |! ;))

Gość go123
1 godzinę temu, Natka2133 napisał:

Mam 20 lat jestem mamą rocznej córeczki od 4 lat mieszkała z nami babcia, ktora była chora stan babci był dość ciezki. Niestety w niedzielę umarła na moich oczach zaczęła się dusić lekarze  próbowali jak mogli przywrócili tętno Ale niestety na chwilę. Babcia umarła w swoim pokoju w domu w którym mieszkam od tamtego czasu strasznie boję się zostać sama w domu nawet w dzień nie wychodzę ze swojego pokoju panicznie się boję nie wiem czy mam się udac do lekarza czy ten strach minie z czasem proszę pomóżcie mi 

Moim zdaniem nie masz czego się bać.

Gość Nuta

Moja babcia po smierci mi bardzo pomogla. Bardzo ja kochalam i ja bylam dla niej oczkiem w glowie. Nigdy sie nie balam zostac sama w jej pokoju wiedzialam ze ona tam jest i czasami do niej mowilam jak mi jest bez niej ciezko. Czuje ze nadal gdzies nade mna czuwa. 

Gość Ryt

To normalne że  się boisz.Idz do lekarza po tabsy od lęków to ci przejdzie.Przechodziłam też  przez to po śmierci  brata