Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karla

Dlaczego warto cieszyć się z małych piersi?

Polecane posty

Gość Karla

1. Nie powodują problemów z kręgosłupem. Moja koleżanka posiadająca ogromne piersi, mimo dobrze dobranego stanika wciąż się garbi i narzeka na bóle.

2. Nie przeszkadzają w uprawianiu żadnego sportu.

3. Nie trzeba wydawać majątku na bieliznę, biustonosze dla kobiet z dużymi piersiami są zazwyczaj droższe.

4. Pozwalają doświadczyć więcej przyjemności w łóżku - udowodnione naukowo, małe piersi są o 24% bardziej wrażliwe na dotyk.

5. Można bez obaw nosić ...enki bez ramiączek.

6. Możesz nosić właściwie wszystko, bo każde ubranie na tobie dobrze leży i nie wygląda się wulgarnie.

7. Można bez problemu spać na brzuchu.

8. W czasie upałów duże piersi mogą powodować obtarcia, mając małe ten problem cię nie dotyczy.

9. Z małym biustem wygląda się bardziej elegancko, lekko, zgrabniej i delikatniej - ale to już tylko moja opinia :D

Gość gość

Jakoś się trzeba pocieszać....

Gość Gosc.

Groszki są sexy? Nie dla mnie  

Gość Lody na patyku

Ta deska do prasowania położy na plecach czy przodem. 

Gość Haha
3 godziny temu, Gość Karla napisał:

1. Nie powodują problemów z kręgosłupem. Moja koleżanka posiadająca ogromne piersi, mimo dobrze dobranego stanika wciąż się garbi i narzeka na bóle.

2. Nie przeszkadzają w uprawianiu żadnego sportu.

3. Nie trzeba wydawać majątku na bieliznę, biustonosze dla kobiet z dużymi piersiami są zazwyczaj droższe.

4. Pozwalają doświadczyć więcej przyjemności w łóżku - udowodnione naukowo, małe piersi są o 24% bardziej wrażliwe na dotyk.

5. Można bez obaw nosić ...enki bez ramiączek.

6. Możesz nosić właściwie wszystko, bo każde ubranie na tobie dobrze leży i nie wygląda się wulgarnie.

7. Można bez problemu spać na brzuchu.

8. W czasie upałów duże piersi mogą powodować obtarcia, mając małe ten problem cię nie dotyczy.

9. Z małym biustem wygląda się bardziej elegancko, lekko, zgrabniej i delikatniej - ale to już tylko moja opinia 😄

Najlepiej wogóle ich nie mieć i po problemie. Tylko radość

Gość Dobre
4 minuty temu, Gość Lody na patyku napisał:

Ta deska do prasowania położy na plecach czy przodem. 

Hehe

Gość gość

Rozmiar piersi jest dla mnie rzeczą obojętną. Cieszyć to się mogę ze zdrowia, udanego związku czy satysfakcjonującej pracy.

Gość gość)
Przed chwilą, bella napisał:

Raczej mimo to nie jesteś zadowolona z posiadania małych piersi, w przeciwnym razie nie zakładalabyś tematu w którym próbujesz udowadniać "dlaczego małe są lepsze" mieszając sensowne argumenty z  argumentami wyciagniętymi z dvpy tylko po to, żeby było więcej "zalet".

😋

Gość Gosc

Kobieta to zło, wybiera się mniejsze zawsze. Tu tłuściochy ci tego nie powiedzą. Cały dzień głowią się dlaczego są same.

Gość Gosc

Po co taki głupi temat ? Problemy z kręgosłupem to chyba robią piersi wielkości arbuzów . 

Gość Karla
27 minut temu, bella napisał:

Raczej mimo to nie jesteś zadowolona z posiadania małych piersi, w przeciwnym razie nie zakładalabyś tematu w którym próbujesz udowadniać "dlaczego małe są lepsze" mieszając sensowne argumenty z  argumentami wyciagniętymi z dvpy tylko po to, żeby było więcej "zalet".

A gdzie ja napisałam, że mam małe piersi? :P Mam dość spore, ale wolałabym mieć małe.

Gość urst

Zgadzam się. Małe piersi są fajne, przynajmniej nie zwisają na starość 🙂

Gość gość

ja nie widzę żadnych plusów małych piersi...

- wolę by na starość mi zwisały ale cieszyć sie całą młodość seksownym biustem niż płakać całe życie, że jestem płaska. 

- z dużym biustem też można spać na brzuchu,

- przy dobrze dobranym staniku  nie powodują, żadnych bóli o ile  nie piszemy o jakichś skrajnych rozmiarach typu miseczka I, J,-K,L i dalej...

- wcale nie powodują żadnych utrudnień przy sporcie,

- to własnie na "deskach" ciuchy gorzej leżą...szczególnie suknie wieczorowe, które w miejscu dekoltu nie ma na czym zawiesić. 

Gość ...

Dla mnie nie liczą się piersi tylko ich właścicielka, kochalem taka z wiepkimi teraz kocham taka z mniejszymi 

Gość mmmmmlmll
1 godzinę temu, Gość urst napisał:

akurat tak sie składa, że duże piersi wcale na starość nie zwisają jak wam sie to wydaje, natomiast po małych zostają dosłownie dwa flaki skóry, jak balony z których uszło całe powietrze. wiem bo pracowałam w opiece gdzie miesięcznie myłam i przebierałam dziesiątki kobiet...

Gość Achhh

Ja mam małe piersi kupuje stanik 70C

przez moje małe piersi właśnie zle wygadam w ...enkach. Gdybym miała większe piersi mogłabym bardziej poszaleć z ubraniami. Planuje powiększyć chciałabym mieć duze E 

Gość Gosc
12 godzin temu, Gość urst napisał:

Chyba nie widziałeś małych piersi u staruszek  . 

Gość Gosc
10 godzin temu, Gość mmmmmlmll napisał:

akurat tak sie składa, że duże piersi wcale na starość nie zwisają jak wam sie to wydaje, natomiast po małych zostają dosłownie dwa flaki skóry, jak balony z których uszło całe powietrze. wiem bo pracowałam w opiece gdzie miesięcznie myłam i przebierałam dziesiątki kobiet...

Dokładnie . Też widziałam

Gość urst
12 godzin temu, Gość gość napisał:

- wolę by na starość mi zwisały ale cieszyć sie całą młodość seksownym biustem niż płakać całe życie, że jestem płaska. 

Płakać z powodu małych cycków? Poważnie? Niby dlaczego? Rozmiar nie ma znaczenia, jeśli się kogoś kocha. Dla większości facetów małe piersi nie są żadną wadą. Na pewno nie powinien to być dla was powód do kompleksów.