Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy przy innej się zmieni?

Polecane posty

Gość Gość

Witajcie, zastanawia mnie czy facet który jest już dorosły, jest po 30 może się zmienić przy innej kobiecie?

Poznałam go przypadkiem, to bardzo bogaty facet, przystojny, dobrze zbudowany....Ale koleżanka zna jego była, podobno rozliczal ja co do grosza, to bardzo ładna, zgrabna dziewczyna, a z tego co wiem on non stop ja tlamsil, mówił że jest gruba itp podobno on znęcał się psychicznie i był w stosunku do niej agresywny.

Wiem też, że cały czas się na nią zalil kolegom jaka to ona jest zła. 

W stosunku do mnie miły, trochę nieśmiały facet, nie mówi zbyt wiele natomiast powiedzial ze cały czas był krzywdzony ma duży i ciężki bagaż doświadczeń i każda jego ex była zła, non stop się z nim kłócila...To jego wersja 

I teraz czy sądzicie że przy mnie może się zmienić? Ja jestem sprytna, nie dam sobie na głowę wejść, ładna, pewna siebie itp....

Gość Zpaznokcilakier

Jeżeli wiesz , jaki był dla Twoich poprzedniczek to sto razy się zastanów, zanim zbudujesz z nim jakąkolwiek relacje. Ludzie skapi się nie zmieniają. Oni tylko liczą pieniądze , w sercach mają lód, widzą liczby i cyfry. Nie ma w nich tkliwosci i czulosci.Jesli on twierdzi,że z każdą poprzednia dziewczyna sie kłócił i sprzeczał ,to wez pod uwagę, że w relacji z Tobą wcale nie musi zachowywać się inaczej. Nie spełnisz jego oczekiwań i Cię rzuci jak zużyta zabawkę ,albo będzie Ci robil " pranie mózgu ". Najgorzej będzie po ewentualnym ślubie , kiedy na świat przyjdą dzieci , czy też dziecko. Wtedy kobieta -potrzebuje spokoju i pomocy ze strony partnera , taki zimny sopel lodu ,nie tylko Ci nie pomoże ,ale będzie Cię wyliczal z każdej złotówki ,na ewentualne mleko i pieluchy. Bogaci,skapi ludzie to chodzące cyborgi. Nie ma co liczyć na współczucie ze strony takiego faceta. To już lepiej poszukaj  sobie jakiegoś miłego chłopaka z otwartym sercem , empatycznego ,spokojnego kolesia, który ma priorytety i nikogo w otoczeniu nie poniża i nie szarga. Bo każdy z nas ma w życiu wybór, lepiej nie pakuj  się w żadne trudne związki , sto razy się zastanow  zanim sprawy zajdą za daleko.  To ,że jesteś sprytna to fajnie i, że nie dajesz sobie wejść na przeslowiowa głowę to jeszcze lepiej. Ale bezwzględni ludzie mają swoje sposoby na takie nieugięte kobiety  jak Ty, a na tej ziemi jest już za dużo  łez . Nie, on się nie zmieni. Niech zapanuje szczęście i spokój .Czego Ci zycze, z całego serca. Wybór należy do Ciebie.

Nie sądzę.

Nie jest powiedziane, że wobec innej też na początku nie był cichy i nieśmiały. Dużo nie mówi, a już zdążył powiedzieć jakie ma ciężkie doświadczenia za sobą. Wygląda trochę tak jakby chciał sobie urobić grunt, wzbudzić litość tak żeby dziewczyna sama mogła usprawiedliwiać jego zachowania. Traktuje ją źle ale przecież miał tak ciężko w życiu itp.

Gość Bimba
15 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ja jestem sprytna, nie dam sobie na głowę wejść, ładna, pewna siebie itp....

Ha ha ha ha 

Nie takie sprytne, piękne i pewne siebie dawały z siebie robić szmatę i popychadło jak się zakochały w przystojnym ale wrednym facecie.

Gość Gosc
52 minuty temu, Gość Bimba napisał:

Ha ha ha ha 

Nie takie sprytne, piękne i pewne siebie dawały z siebie robić szmatę i popychadło jak się zakochały w przystojnym ale wrednym facecie.

To jak jest wredny to sam wieczerem siedzi przed kompem i placze. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Paulina1250 napisał:

Nie sądzę.

Nie jest powiedziane, że wobec innej też na początku nie był cichy i nieśmiały. Dużo nie mówi, a już zdążył powiedzieć jakie ma ciężkie doświadczenia za sobą. Wygląda trochę tak jakby chciał sobie urobić grunt, wzbudzić litość tak żeby dziewczyna sama mogła usprawiedliwiać jego zachowania. Traktuje ją źle ale przecież miał tak ciężko w życiu itp.

No właśnie, pewnie urabia sobie grunt. Faceci się nie zmieniaja a jesli juz to na gorsze... A Ty jak sie zakochasz to juz nie będziesz tak sprytna i pewna siebie, zaczniesz go usprawiedliwiac i wybaczac byleby był z Toba, zakład? Nie pakuj się w to bo będziesz żałować. Poza tym jak taki przystojny i bogaty to zdradzacz na 99%.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

No właśnie, pewnie urabia sobie grunt. Faceci się nie zmieniaja a jesli juz to na gorsze... A Ty jak sie zakochasz to juz nie będziesz tak sprytna i pewna siebie, zaczniesz go usprawiedliwiac i wybaczac byleby był z Toba, zakład? Nie pakuj się w to bo będziesz żałować. Poza tym jak taki przystojny i bogaty to zdradzacz na 99%.

Oj tam. Przeciez zawsze moze byc zabawka dla zabicia czasu. 

Gość Gosc

Kto mu kaze byc chlopakiem? Przeciez zawsze mozna najesc sie do syta a potem kopnac w tylek i po sprawie. 

16 godzin temu, Gość Gość napisał:

Witajcie, zastanawia mnie czy facet który jest już dorosły, jest po 30 może się zmienić przy innej kobiecie?

Każdy człowiek może się zmienić, ale nie za sprawą innych, tylko własnego szczerego sumiennego postanowienia. Ciężko pracując nad sobą przez lata.

W stosunku do mnie miły, trochę nieśmiały facet, nie mówi zbyt wiele

Być może dopiero się rozkręca...

natomiast powiedzial ze cały czas był krzywdzony ma duży i ciężki bagaż doświadczeń i każda jego ex była zła, non stop się z nim kłócila...To jego wersja

Może tak, może nie. Jeśli jego ex była prowokatorką i przekraczała granice, mogło to w dużej mierze wpływać na jego zachowanie wobec niej. Cóż, nie ma sensu polegać na relacjach ''koleżanki koleżanki'' z entej ręki, tylko zweryfikować faceta osobiście. A przy jakichkolwiek podejrzeniach kończysz znajomość i tyle.

Gość gość

Co te kobiety nie robią dla kasy, nawet zaryzykować się nie boją i cipy bogatym nadstawiają :D

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Co te kobiety nie robią dla kasy, nawet zaryzykować się nie boją i cipy bogatym nadstawiają 😄

Co ci faceci nie zrobia zeby miec piekna kobiete nawet zaryzykowac sie nie boja ze beda zabawkami i sami pchaja sie w lapy lwa? 

Gość Gosc

Kto by plakal po takim? Bylby traktowany jak sz...a potem au revoir. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Co ci faceci nie zrobia zeby miec piekna kobiete nawet zaryzykowac sie nie boja ze beda zabawkami i sami pchaja sie w lapy lwa? 

Czytaj uważnie, jak do tej pory to on je przeleciał i odsyłał z kwitkiem, czyżby teraz na ciebie kolej :D  :D

Gość Gosc
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale w czym mialaby sie zakochac? W czym tu mozna sie zakochac? 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Czytaj uważnie, jak do tej pory to on je przeleciał i odsyłał z kwitkiem, czyżby teraz na ciebie kolej 😄😄

A jak sie dobrze pier.to czemu nie ale nie kochalabym go. Bo nie ma za co. 

Gość Gosc

Skoro lubi byc zabawka to jest tak traktowany. No proste.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A jak sie dobrze pier.to czemu nie ale nie kochalabym go. Bo nie ma za co. 

Ona będzie go za kasę kochać :D

Gość Gosc

Widocznie zasluzyl na to zachowaniem to byl krzywdzony. Gdyby nie chcial byc to by nie mowil ze gruba. Ja bym mu kazala wyp. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Ona będzie go za kasę kochać 😄

Leje na takich gosci. Drocze sie z nimi a potem spadam i nie gadam. 

Gość Gosc

Po pierwsze to nie zadalabym sie z kolesiem ktory wylicza zlotowki.

Po drugie nie zadalabym sie z kolem ktory ma tendencje do znecania sie.

A po trzecie i tak by guano dostal tylko by sie poteznie nawkurzal i stracil nerwy i czas, a nawet gdyby jakims trafem zaplonelo uczucie co jest nie do wyobrazenia dla mnie w tym przypadku to i tak bylby paskudnie traktowany za to zachowanie i prowokowany az sam by zrezygnowal ale wyszedlby mocno poturbowany psychicznie z tego ukladu bo co dajesz to i dostajesz wiec dostalby to na co zasluzyl. 

Gość Gosc

Gdyby mi powiedzial ze jestem gruba to bym mu odpowiedziala ze nawet taka gruba jak ja go nie chce i jest dla mnie tylko zabawka zeby sie pokazac przy kolezankach ze taki przystojniak polecial na taka brzydule jak ja i ze wieje desperacja od niego i zasmialabym sie szelmowsko. 

Gość Gosc

I ze nawet taka gruba jak ja ma kochanka a on nie jest w stanie miec nikogo innego niz mnie - gruba. To by na pewno zaskutkowalo tym ze dostalby szalu i zakonczyl znajomosc. Albo nagle z kozaka zrobilby sie placzaca sz. Tak czy owak sprawa by sie sama rozwiazala. 🙂