Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita

Czy to możliwe?

Polecane posty

Gość Anita

Niedawno rozpoczełam wspólżycie z moim chłopakiem. Jesteśmy razem od 9 miesięcy. Zawsze robimy to w prezerwatywie. Jednak dzisiaj 2 razy zrobiliśmy to bez (chcieliśmy zobaczyć różnicę w seksie bez gumki). To jest moj 18 dzień cyklu. Czy jest ryzyko ciąży? Sama mu to zaproponowałam bo wiedzialam że już jestem po owulacji (cykle mam 27dniowe i regularne). Oczywiście wyszedł przed orgazmem. Niby zdaję sobie sprawę że ryzyko jest naprawdę niskie ale jednak troche mnie to zastanawia.

Gość gosc

ryzyko zawsze jest,wiec jak nie planujecie dzieci w najblizszym czasie to uwazajcie.Gumki sa mega niewygodne,moze pomysl o innych sposobach antykoncepcji, wygodniejszych? implant jest swietna sprawa, drogi,ale długoterminowy i nawet nie wiesz ze go masz

Gość Gosc

Plemnik może sobie poczekać do owulacji. Za zwyczaj wtedy mówią, ze jest dziewczynka... Każdy stosunek bez prezerwatywy to ryzyko zajścia w ciążę. 

Gość Kekdk

To, że wydaje ci się, że wiesz dokladnie kiedy masz owulacje, to jedynie twoje spekulacje. Owulacja, nawet przy najbardziej regularnych cyklach, zawsze może się przesunąć 

Gość Anita

Właśnie gumki są bardzo niewygodne, o wiele lepiej nam było bez. Myślałam o tabletkach antykoncepcyjnych więc muszę sie wybrać do ginekologa.

Gość Gosc

18 dzień cyklu to bylo bardzo glupia decyzja. Jak dla mnie ryzyko jest.