Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga123

Podatek

Polecane posty

Gość Olga123

Witam, zalogowałem się do twój e pit i według podanych danych mam dopłacić ponad 600 zł.  Ktoś mi powie jak to możliwe? Pracuje u jednego pracodawcy na jeden etat umowa o pracę.  Nie przekroczyłam drugiego progu podatkowego. 

Gość Wera
7 godzin temu, Gość Olga123 napisał:

Witam, zalogowałem się do twój e pit i według podanych danych mam dopłacić ponad 600 zł.  Ktoś mi powie jak to możliwe? Pracuje u jednego pracodawcy na jeden etat umowa o pracę.  Nie przekroczyłam drugiego progu podatkowego. 

Tez sie wczoraj zalogowalam do epit. Glupot mi napisali. 

Odrzuc i idz tak jak zawsze sie rozlicz. Ja z mężem tak zrobie

Gość rrrrrrrkolokolp

coś nie umiecie się rozliczyć.. weż wszystkie pity-11 przed siebie i sprawdz czy dobrze przepisane sa kwoty. Ulgi sobie dodałaś? typu dzieci, internet? wybrałaś dobry sposób rozliczenia - wspólnie z małżonkiem, dla osób samotnie wychowujących dzieci, jako wdowa, indywidualne? jeśli z mężem to czy kolejność podobna jak w tamtym roku?

Gość Kasia
2 minuty temu, Gość rrrrrrrkolokolp napisał:

coś nie umiecie się rozliczyć.. weż wszystkie pity-11 przed siebie i sprawdz czy dobrze przepisane sa kwoty. Ulgi sobie dodałaś? typu dzieci, internet? wybrałaś dobry sposób rozliczenia - wspólnie z małżonkiem, dla osób samotnie wychowujących dzieci, jako wdowa, indywidualne? jeśli z mężem to czy kolejność podobna jak w tamtym roku?

Ja probowalam wspolnie z małżonkiem rozliczyc sie. Weszlam na ten e-pit. Byly juz ulgi na dzieci policzone,ale nie bylo mnie. Probowalam siebie dodac i wyskakuje mi ze bledne dane a wszystko sie zgadza. Moja siostra natomiast mimo ze co roku od 7 lat dolicza syna(znaczy ulge)to w tym roku tez nie moze go dopisac

Gość Gość

Coś musiałaś źle wpisać i tyle.Nie korzystajcie też z tej nowości " urząd sam wyliczy ci pit".Ściągnąć program wpisać dane i tyle.