Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 onxxx

moja dziewczyna mnie wnerwia

Polecane posty

Go艣膰 onxxx

Wr贸ci艂em do niej dwa tygodnie temu.Wczesniej kolegowali艣my si臋,a przez miesi膮c byli艣my razem,zerwali艣my.Ja by艂em przez 3 miesi膮ce w zwi膮zku z kim艣 innym ona te偶.Kocha艂em j膮 i zostawi艂em聽 ca艂kiem niez艂膮 i fajn膮 dziewczyn臋(jednocze艣nie kumpel臋), 偶eby do niej wr贸ci膰.

To co si臋 dzieje to pora偶ka.

Przeprowadzi艂a si臋 do mnie.Nie robi nic.Nie gotuje, nie sprz膮ta, tylko spotyka si臋 ze znajomymi i chodzi na miasto.Nie b臋dzie dok艂ada膰 si臋 do mieszkania( tak dzisiaj powiedzia艂a).Poza tym pisze z innymi kolesiami, a dla mnie nie ma czasu.Wczoraj chcia艂em seksu(normalnego, romantycznego) to wysz艂a z domu i posz艂a nie wiadomo gdzie, a gdy wr贸ci艂a(o 3 nad ranem) czu艂em z daleka alkohol.W dodatku o 5 musia艂em wsta膰, 偶eby i艣膰 do roboty.Co robi膰?聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Edi

Nie mo偶esz sobie znale藕膰 jakiej艣 warto艣ciowej dziewczyny?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Zerwij jeszcze raz . Przecie偶 tak si臋 nie zachowuj膮 kochaj膮ce osoby .聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onxxx
1 minut臋 temu, Go艣膰 Edi napisa艂:

Nie mo偶esz sobie znale藕膰 jakiej艣 warto艣ciowej dziewczyny?聽

Tak膮 mia艂em, ale mi艂o艣膰 do tej obecnej przes艂oni艂a wszystko. Tez jest na sw贸j spos贸b warto艣ciowa, tylko ostatnio ma swoje problemy i nie mo偶e sobie(chyba) z nimi poradzi膰.Nie chc臋 ze mn膮 rozmawia膰, zamyka si臋 w sobie, woli towarzystwo znajomych ni偶 moje.聽Ponadto nadu偶ywa alkohol i papierosy.Kocham j膮 i po艣wi臋ci艂em dla niej wiele nerw贸w, ale na pocz膮tku by艂a inna.Jak mog臋 jej pom贸c wyj艣膰 z problem贸w, a jednocze艣nie na艂ogu? Tak, 偶eby聽聽znowu by艂a kochan膮 i otwart膮 dziewczyn膮 jak po poznaniu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alf

Co zrobi膰? Poka偶 jej gdzie s膮 drzwi.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czart

Chlopie moja rada, kopa w du-pe i nie mecz si臋 z ni膮 bo p贸藕niej b臋dzie jeszcze gorzej聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onxxx
57 minut temu, Go艣膰 Czart napisa艂:

Chlopie moja rada, kopa w du-pe i nie mecz si臋 z ni膮 bo p贸藕niej b臋dzie jeszcze gorzej聽

57 minut temu, Go艣膰 Czart napisa艂:

Jak mam to zrobi膰 skoro j膮 kocham?Chodzi o to jak moge jej pomoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hmmm

Czy偶by ch艂opak z Wroc艂awia??? Bardzo podobny w膮tek... 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onxxx
10 minut temu, Go艣膰 Hmmm napisa艂:

Czy偶by ch艂opak z Wroc艂awia??? Bardzo podobny w膮tek... 馃槈

Co??? Nie jestem z Wroc艂awia

Udost臋pnij ten post

1 godzin臋 temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Zerwij jeszcze raz . Przecie偶 tak si臋 nie zachowuj膮 kochaj膮ce osoby .聽

Dok艂adnie. Zerwij. Praktyk臋 ju偶 masz ^^

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onxxx
Przed chwil膮, Piaskun napisa艂:

Dok艂adnie. Zerwij. Praktyk臋 ju偶 masz ^^

Mo偶na by膰 kobiet膮 i jednocze艣nie nie pracowa膰, le偶e膰 z s艂uchawkami na uszach,nie gotowa膰, nie sprz膮ta膰, pali膰, pi膰 piwo i zajmowa膰 si臋 psem wy艂膮cznie aha i po moim przyj艣ciu wychodzi膰 do znajomych? Kiedy艣 taka nie by艂a...Dlatego o ni膮 walczy艂em i wr贸ci艂em do niej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kr贸l Julian

Frajer, je艣li nie rogacz.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
4 minuty temu, Go艣膰 Kr贸l Julian napisa艂:

Frajer, je艣li nie rogacz.聽

Je艣li o to chodzi to raczej nie. Ona nie chce uprawia膰 seksu ze mna, a co dopiero z innymi. Znam j膮.Jest za leniwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cvbnj

Mo偶esz by膰 i w tym sensie rogaczem, ze ona Cie traktuje jak wyjscie awaryjne piszac z innymi..jak sie ulozy , Ty jej pomo偶esz聽 to czmychnie a Ty zostaniesz z urazem do kobiet i nastepna - ta wartosciowa bedzie przez Ciebie zle potraktowana choc nie bedzie zaslugiwa艂a. Moze nie sypia z byle kim , ale na pewno z kims kto j膮 pociaga, to nie kwestia lenistwa.Troche m膮dro艣ci facet ile TY masz lat ze nie wiesz jak zachowuja sie ludzie w roznych sytuacjach. Problemy nie maja NIC do rzeczy!!!

Udost臋pnij ten post

56 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Je艣li o to chodzi to raczej nie. Ona nie chce uprawia膰 seksu ze mna, a co dopiero z innymi. Znam j膮.Jest za leniwa.

W艂a艣nie dlatego nie chce uprawia膰 seksu z Tob膮 bo uprawia go z innymi...聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onxxx
3 minuty temu, Go艣膰 cvbnj napisa艂:

Mo偶esz by膰 i w tym sensie rogaczem, ze ona Cie traktuje jak wyjscie awaryjne piszac z innymi..jak sie ulozy , Ty jej pomo偶esz聽 to czmychnie a Ty zostaniesz z urazem do kobiet i nastepna - ta wartosciowa bedzie przez Ciebie zle potraktowana choc nie bedzie zaslugiwa艂a. Moze nie sypia z byle kim , ale na pewno z kims kto j膮 pociaga, to nie kwestia lenistwa.Troche m膮dro艣ci facet ile TY masz lat ze nie wiesz jak zachowuja sie ludzie w roznych sytuacjach. Problemy nie maja NIC do rzeczy!!!

Ja jestem atrakcyjny.Ona to we mnie lubi.Niemniej wykorzystuje to tylko dla swojej przyjemno艣ci wyliza膰, j膮 zrobi膰 dobrze palcami, pie艣ci膰 jak chce itd.Od kiedy zeszli艣my si臋 wszystko pod jej dyktando.Dzisiaj 艣pi w domu, ale ju偶 w drugim pokoju. Wyk膮pa艂a si臋 i chyba gada z kol przez tel. ani me ani be...聽聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onxxx

W domu tzn. u mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onxxx

Poza tym jest nerwowa, leniwa, klnie z ka偶dym ze wsp贸lnych znajomych si臋 k艂贸ci.Ide jutr do pier...j roboty i ani me ani be.Chcia艂bym si臋 przytuli膰, zabawi膰, rozlu藕ni膰, a tu zero pomimo stara艅聽.Dlaczego ona taka jest po tym powrocie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Pr贸bowa艂e艣 rozmowy z ni膮? Od tego trzeba zacz膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onxxx
2 minuty temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Pr贸bowa艂e艣 rozmowy z ni膮? Od tego trzeba聽

Pr贸bowa艂em, ale to nic nie daje. Ona nie chce rozmawia膰.Wkurza mnie praca, a jeszcze bardziej Ona. Dzisiaj co prawda po tym jak wr贸ci艂em z roboty kochali艣my si臋 i o dziwo by艂 obiad! .Co z tego jak z godzine temu gdzie艣 wysz艂a. Mo偶e do swoich rodzic贸w.Nie wiem. Telefon wy艂aczony ( jak zwykle) nie mo偶na si臋 do niej dodzwoni膰. Znowu do roboty p贸jde niewyspany:(聽 Co najwa偶niejsze martwi臋 si臋, 偶e jej si臋 co艣 stanie. Na jesieni nie takie numery wywija艂a.聽聽聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Twoja dziewczyna zachowuje si臋 tak jakby w og贸le jej do g艂owy nie przysz艂o, 偶e mo偶esz si臋 o ni膮 martwi膰. Wy nie 偶yjecie ze sob膮, a obok siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onxxx
22 minuty temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Twoja dziewczyna zachowuje si臋 tak jakby w og贸le jej do g艂owy nie przysz艂o, 偶e mo偶esz si臋 o ni膮 martwi膰. Wy nie 偶yjecie ze sob膮, a obok siebie.

Kiedy艣 taka nie by艂a.D艂ugo my艣la艂em czy zostawi膰 tamt膮 i wr贸ci膰...O szczeg贸艂ach nie chce pisa膰, bo to skomplikowane. Napisze tyle du偶o przeszli艣my...Znajomi odradzali. Jednak podj膮艂em samodzieln膮 decyzj臋 i jeste艣my razem znowu.Kocham j膮 po tym wdzystkim, ale co ja mog臋 jeszcze dla niej zrobi膰? Mam wra偶enie, 偶e od wrze艣nia zrobi艂em dla niej wszystko. Nawet wtedy gdy nie byli艣my razem utrzymywali艣my kontakt, a ja mia艂em inn膮...Ona tak si臋 odwdzi臋cza

Dzisiaj w 艂贸偶ku by艂o wspaniale" po" te偶 ok to na wiecz贸r zacz臋艂a cudowa膰聽 聽聽聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zal

lubisz jak si臋 tob膮 pomiata to tak masz, we偶 si臋 nie o艣mieszaj z pytaniami tu bo normalny cz艂owiek ju偶 dawno by ja kopn膮艂 w d...

Udost臋pnij ten post