Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANN

Asystowanie lekarzowi dentyście

Polecane posty

Gość ANN

Hej! Zaczynam jutro praktyki w gabinecie stomatologicznym i strasznie się boję iść asystować lekarzowi bo jeszcze w szkole się nie uczyłam tego (miałam tylko całe instrumentarium) zaczęłam dopiero drugi semestr na kierunku higienistka stomatologiczna. Nie wiem co dokładnie mam podawać lekarzowi oni nic nie mówią tylko wystawiają rękę po narzędzie czy preparat i mam pytanie czy znajdę gdzieś instrukcje co po kolei mu podawać, a szukałam w internecie ale nie mogę znaleźć. 

A wy asystentki, higienistki jak było u was na początku? 

Gość gość
4 godziny temu, Gość ANN napisał:

Hej! Zaczynam jutro praktyki w gabinecie stomatologicznym i strasznie się boję iść asystować lekarzowi bo jeszcze w szkole się nie uczyłam tego (miałam tylko całe instrumentarium) zaczęłam dopiero drugi semestr na kierunku higienistka stomatologiczna. Nie wiem co dokładnie mam podawać lekarzowi oni nic nie mówią tylko wystawiają rękę po narzędzie czy preparat i mam pytanie czy znajdę gdzieś instrukcje co po kolei mu podawać, a szukałam w internecie ale nie mogę znaleźć. 

Facet dentysta jak i każdy inny facet ma instrument czyli siusiaka w gaciach. Widzę, że tego się boisz.

Gość gość
4 godziny temu, Gość ANN napisał:

Na początku byłyśmy dziewicami.

Gość gosc
8 godzin temu, Gość gość napisał:

Facet dentysta jak i każdy inny facet ma instrument czyli siusiaka w gaciach. Widzę, że tego się boisz.

Nie zawsze Lekarz odnosi się do facetów 🤨 mogłam się spodziewać tu takich wrednych odpowiedzi ( bo jak jestem anonimowy to się wypowiem, choć się nie znam i dowalę coś obraźliwego) zawsze się jakaś niedojda przypałęta.

W sumie to nie jest forum dla normalnych

tu lubią robale żerować i pisać wredne słowa na poprawę ich humorku 🤪