Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amor

Przedłużanie rzęs - nieprawidłowy zabieg?

Polecane posty

Gość Amor

Chodzę na przedłużanie rzęs do stylistki, lecz podczas przyklejania rzęs co chwila górne przyklejają się do dolnych, ona to rozdziela pęsetą co chwila ale jest to tak bolesne i nieprzyjemne, że w głowie mi się nie mieści jak niektóre klientki piszą że ucinają sobie drzemkę podczas aplikacji.. dla mnie to katorga.. już zrezygnowałam z aplikacji, za duża męczarnia a do tego rzęsy wyglądają pięknie przez pierwszy tydzień a po 2 tyg już są takie luki i powykręcane rzęsy, że to wręcz źle wygląda. A nie stać mnie na uzupełnianie co 10 dni... Zastanawiam się o co chodzi, bo czytając w internecie posty nie natknęłam się na podobny.. 

Gość Karolina

Amor, powodów może być wiele. Nieodpowiednio wykonane przedłużanie, kiepska jakość rzęs, marny klej oraz kwestia późniejszego dbania o zaaplikowane rzęsy. Możesz napisać więcej? 

Gość Gosia

Ja mam taki problem, że u mnie rzęsy szybko odpadają.. nie wiem czego to jest kwestia, ale trochę mnie to już frustruje, bo nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale rzęsy szybko tracą na wyglądzie..

Gość wow
Dnia 19.02.2019 o 11:46, Gość Amor napisał:

Chodzę na przedłużanie rzęs do stylistki, lecz podczas przyklejania rzęs co chwila górne przyklejają się do dolnych, ona to rozdziela pęsetą co chwila ale jest to tak bolesne i nieprzyjemne, że w głowie mi się nie mieści jak niektóre klientki piszą że ucinają sobie drzemkę podczas aplikacji.. dla mnie to katorga.. już zrezygnowałam z aplikacji, za duża męczarnia a do tego rzęsy wyglądają pięknie przez pierwszy tydzień a po 2 tyg już są takie luki i powykręcane rzęsy, że to wręcz źle wygląda. A nie stać mnie na uzupełnianie co 10 dni... Zastanawiam się o co chodzi, bo czytając w internecie posty nie natknęłam się na podobny.. 

Stylistka chyba nie bardzo wie, co robi : Sklejone rzęsy to nieakceptowalne. Moje stylistki, mialam ich kilka, nigdy mi nie posklejaly rzes. Radze zmienic stylistke i to szybko. Ten zabieg powinien byc absolutnie neutralny, bezbolesny itp. 

Gość Luiza

Dziewczyny, to jest jakieś absurdalne, rzęsy powinny być starannie zrobione, na dobrych produktach. To co piszecie to farsa. Sama mam przedłużane ale na szczęście nie mam na koncie takich przygód..

Gość Aga

Luiza, gdzie przedłużasz? 

Gość Luiza

Ja akurat stawiam na posh, moja siostra jest ich stylistką :))