Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analogiczne oszustki

Kobiety to oszustki, najpierw flirtują uśmiechają sie, szturchają łokciem a jak przyjdzie co do czego to udają że żadnych znaków nie było, że sobie coś ubzduraliśmy

Polecane posty

nigdy nie wierzcie żadnym babom hehehe

a ja już plany takie snułem 🤣 nie wierzcie nigdy kobietom! Otwórzcie oczy! 

Gość eno

to nie wiesz na czym polega sztuka flirtu?:D

Gość gość

a może po czasie się skapnęła, że masz małego ptaka i się wycofała?

Przed chwilą, Gość gość napisał:

a może po czasie się skapnęła, że masz małego ptaka i się wycofała?

analogicznie, może po czasie okazało sie, że kobieta jest toksycznym bublem, i nie warto tracić na nią czasu i pognać w diabły? 🤣 no bo życie cenne jest, żadna kobieta nie jest warta aby je nam obrzydzała 🙂

Gość dak

boziu, co za szowinistyczny manifest 😞 

Gość gość

Tyle, że to ona udawała, że nie było żadnych znaków. Czyli wychodzi na to, że to jednak jej przeszło i jak skapnęła się że mały pindolek to wycofała się i szuka następnego. Ja wiem, ze trafiła w czuły punkt, ale takie są realia 🙂 Następna może lepsza się trafi, głowa do góry i pamiętaj - mały ale wariat 😛

Przed chwilą, Gość dak napisał:

boziu, co za szowinistyczny manifest 😞 

pewnie, jak sie czyta tyle feminazizmu to czemu by nie wprowadzić nutki równowagi? 😉 aaaaa taki psikus, forum dla kobiet! Nie można poujadać na facetów w spokoju! 🤣

2 minuty temu, Gość gość napisał:

w czuły punkt,

tak to owszem jest czuły punkt w umyśle mężczyzny, aczkolwiek mnie nie dotyczy. To tak jakbyś od desek wyzywała cycastą 🤣

Gość :DDD
37 minut temu, Gość analogiczne oszustki napisał:

tak to owszem jest czuły punkt w umyśle mężczyzny, aczkolwiek mnie nie dotyczy. To tak jakbyś od desek wyzywała cycastą 🤣

:DDD

Gość gość

Każdy z Was tak mówi, na internecie po 20cm, a jak zdjęcia wysyłacie i pokazujecie lub na żywo pokazujecie to z tych 20cm wychodzi 12-14cm 🙂

6 minut temu, Gość gość napisał:

Każdy z Was tak mówi, na internecie po 20cm, a jak zdjęcia wysyłacie i pokazujecie lub na żywo pokazujecie to z tych 20cm wychodzi 12-14cm 🙂

nie szukam laski do seksu w internecie więc po co mi kłamać, mam 16cm tak szczerze, ale co to ma do rzeczy? Przecież penis to ostatnia rzecz w miłości jaka ma znaczenie. 

Gość Gość

Czemu oszustki? Ja tam lubię sobie popatrzeć, uśmiechnąć się i nic to nie znaczy. 

Gość Gość

Gościu analogiczny masz widzę żal a jaki ruch Ty wykonałeś, coś konkretnego, zaproszenie na kawę, spacer?

5 minut temu, Gość Gość napisał:

Czemu oszustki? Ja tam lubię sobie popatrzeć, uśmiechnąć się i nic to nie znaczy. 

analogicznie, faceci pójdą przelecą sobie jakąś łatwą dziunie, i to nic nie znaczy 😛 a wy potem gadacie, że oszukał 😄 

albo, że pisał tyle i pisał i gruszki obiecywał 😄 no co, taki miał zamysł wtedy, a sytuacja sie zmieniła, więc to nic nie znaczy 😉

tak i kobieta, uśmiecha sie uśmiecha, zachowaniem niejako gruszki obiecuje, no ale czar prysł, więc nie ma oszustwa 🙂 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość analogiczne oszustki napisał:

analogicznie, faceci pójdą przelecą sobie jakąś łatwą dziunie, i to nic nie znaczy 😛 a wy potem gadacie, że oszukał 😄 

albo, że pisał tyle i pisał i gruszki obiecywał 😄 no co, taki miał zamysł wtedy, a sytuacja sie zmieniła, więc to nic nie znaczy 😉

tak i kobieta, uśmiecha sie uśmiecha, zachowaniem niejako gruszki obiecuje, no ale czar prysł, więc nie ma oszustwa 🙂 

Czyli jedni drugich warci. Zaczynam rozmyślać ostatnio nad sensem wszystkiego i powiem Ci ze dziś prócz kasy nie liczy się nic.

Ps :nie nabieraj się na kobiecy wzrok i uśmiech, my to robimy poprostu z przyjaźni 🙂 mamy nauczkę, że z wami nic nie można, jesteście do bani! 

Gość NieMamSerca

Takie rzeczy odwalają i mężczyźni, i kobiety. Mnie to wkurza, najpierw jeden wysyłał dość trudne do pomylenia sygnały, a potem dowiedziałam się, że opowiadał, jaka to łaska się niego napaliła, ale on odrzucił jej (moje) zaloty. 

Gość gość

Na świecie nie brakuje po prostu deb.ili.

Gość maupka

Albo zorientowała się, że jesteś np. głupi jak but. Ja miałam taką sytuację. Strasznie mi się chłopak podoba do dziś i w pracy go szturchałam itd, a on mnie. Jak tylko zobaczyłam jego profil na fb i ogólnie kim jest to od razu na dystans. Niestety, ale nie kazdemu w życiu przypasujesz, taka smutna prawda.