Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emem90

Długi. Tkwię w tym sama.

Polecane posty

Gość Emem90

Powiedzcie czy w sytuacji gdy mam długi wizyta u psychiatry coś da? Byłam zapisana 3 razy. 3 razy nie poszłam. Boje sie ze psychiatra powie mi ze abym dobrze sie czuła mam spłacić długi i oto cała recepta. Spłata całości długów których mam około 100 tysięcy jest w tej chwili nie możliwa. Czuje ze już tego dłużej nie wytrzymam. Nie mam siły. Maile, smsy, listy. Nie dam rady. Co któryś dzień wpadam w obłęd. Serce zaczyna bić, czuje sie jakbym przebiegła maraton. Zaczynam sie wszystkiego bać. Trzęsę sie. Nogi robią mi sie miękkie a ręce ciężkie momentami bezwładne. Wstając rano marze aby był już wieczór. Nie pamietam kiedy ostatni raz sie śmiałam. Gdy wychodzę na balkon mam ochotę skoczyć. Cały czas w głowie mam DZIECI DZIECI jak mogłabyś je z tym zostawić? Idąc ulica mam ochotę wbiec pod ciężarówkę. I tu znowu myśl dzieci przecież masz. Boje sie wychodzić z domu. Boje sie wszystkiego. Jestem jak zaszczuty pies.  Sa dni kiedy czuje sie "dobrze". na drugi dzień znów wpadam w obłęd. To wszystko wina długów, wiem. Jestem z tym sama, nie mam nawet z kim o tym porozmawiać. Czy psychiatra coś mi pomoże? Czy jedyne wyjście to spłacić długi? Boje sie ze lekarz mnie wyśmieje po co przyszłam. 

Gość Ritatita

Idź do lekarza........