Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czlek

Denerwują mnie niedojrzałe kobiety.

Polecane posty

Gość Czlek

I zawsze byłem ze starszymi. Je też coś do mnie ściąga... Ja 21 ona 27. Kolejna miała 25 ja miałem 22. Teraz mam 25 i spotykam się z kobietą 31-letnią. Nie rozumiem facetów, którzy lubią g-niary. G-niary (16-22 lata) mają dziwne twarze. Choć szczupłe. Takie napompowane. Wodą? Tłuszczem? Wyglądają jak dzieci. W każdym razie widać, że jeszcze hormony szaleją. 

Ale do rzeczy. 

Niedojrzała psychicznie może mieć 30 lat. 

Oczekują od takich facetów, że będą ich zastępczymi ojcami. Szukają opiekunów DLA SIEBIE. Nie partnerów, tylko faceta który będzie je niańczył bo główny tatuś nawalił (był nieobecny, albo był alkusem). 

Naprawdę, żałosne. 

Gość jjjjjjjjjjllll

Wkurzają ciebie a dlatego że sam chciałbyś matki czyli kobiety NAZBYT, DO KONCA dojrzałej. Z całkowicie ukształtowanych charakterem.

Dlatego że sam masz potrzeby i i sam jesteś nieukształtowany i potrzebujesz wsparcia.

Dlatego zawsze byłeś ze starszymi. 

Niedojrzała kobieta potrzebująca trochę opieki to dla ciebie zbyt wielka konkurencja. Bo ty też potrzebujesz nawet więcej opieki.

Starsza, pewna siebie i bardzo dojrzała ukształtowana kobieta jest wielkim oparciem i można się przy niej naprawdę rozwinąć. Ona nic od ciebie nie chce.

Gdybyś był dojrzały, nie denerwowało by cie że dziewczyna jest niedojrzała i czegoś tam potrzebuje. Albo byś lubił dawać coś od siebie albo byś miał dystans i nie przeszkadzałoby ci to że czegoś tam nie umieją.

Teraz z taką niedojrzałą czujesz się jak z konkurencją, bo ona chce opieki i ty też chcesz opieki. Dlatego cię to wkur+++wia bardzo i nie masz dla nich tolerancji. 

Obiektywnie taka goowniara może być bardziej dojrzała od ciebie ale ponieważ ty nie masz nic do zaofreowania, nie lubisz dawać, nie lubisz opiekować się to nawet najmniejszy przejaw niedojrzałości wzbudza u ciebie agresję.

Gość gość

25 czy 27 latki są tak w ch.j dojrzałe

Gość jjjjjjjjjjllll

TO ZAWSZE DZIAŁA TAK. Im bardziej ktoś jest niedojrzały tym bardziej potrzebuje dla siebie dojrzalszej osoby, żeby czuć się przy niej dobrze.

Małolata nie da ci takiego wsparcia jak starsza kobieta.

Znam faceta który ma awersję, nienawiść do młodych kobiet i lubi starsze, bo te młode są dla niego konkurencją, matka się nim nie zajmowała, i on nie chce dawać nic z siebie ani nikim sie opiekować bo on chce opieki dla siebie. Udaje oczywiście silnego ale tak naprawdę interesują go tylko takie kobiety które żadnej opieki nie oczekują a bardzo wiele opieki dają.

Gość Czlek
7 minut temu, Gość jjjjjjjjjjllll napisał:

Wkurzają ciebie a dlatego że sam chciałbyś matki czyli kobiety NAZBYT, DO KONCA dojrzałej. Z całkowicie ukształtowanych charakterem.

Dlatego że sam masz potrzeby i i sam jesteś nieukształtowany i potrzebujesz wsparcia.

Niedojrzała kobieta potrzebująca trochę opieki to dla ciebie zbyt wielka konkurencja. Bo ty też potrzebujesz nawet więcej opieki.

Starsza, pewna siebie i bardzo dojrzała ukształtowana kobieta jest wielkim oparciem i można się przy niej naprawdę rozwinąć. Ona nic od ciebie nie chce.

Gdybyś był dojrzały, nie denerwowało by cie że dziewczyna jest niedojrzała i czegoś tam potrzebuje. Albo byś lubił dawać coś od siebie albo byś miał dystans i nie przeszkadzałoby ci to że czegoś tam nie umieją.

Teraz z taką niedojrzałą czujesz się jak z konkurencją, bo ona chce opieki i ty też chcesz opieki. Dlatego cię to wkur+++wia bardzo i nie masz dla nich tolerancji. 

Obiektywnie taka goowniara może być bardziej dojrzała od ciebie ale ponieważ ty nie masz nic do zaofreowania, nie lubisz dawać, nie lubisz opiekować się to nawet najmniejszy przejaw niedojrzałości wzbudza u ciebie agresję.

A nie pomyślałeś/aś, że po prostu preferuję takie, bo chce stworzyć partnerski związek oparty na równości? 

Gość Gosc.

Ja nie lubię  rozlazłych ludzi , cimajt, takich sierot życiowych.

Gość jjjjjjjjjjllll

na tym etapie szukasz matki dla siebie. Nic dziwnego że nie znosisz kobiet które chcą opieki. Bo ty nie jesteś w stanie nic od siebie dawać. 

Gdybyś się związał z gówniarą prawdopodobnie i tak ona bardziej opiekowałaby się tobą niż ty nią. 

Gość jjjjjjjjjjllll

Nie, nie pomyślałam. Mam za duże doświadczenie i za dużo znam takich przypadków. Związek ze starszą nie jest oparty na ogół na równości, po prostu bierzesz z tego całymi garściami i masz wsparcie. 

Tobie się zdaje że taki z ciebie partner i dajecie po równo ale tak nie jest. A już tym bardziej jak ogółem ciągnie cię tylko do starszych. Ona lubi sie opiekować ty lubisz brać. Kiedyś po latach ci się to zmieni.

Ty po prosty dbasz o to by nie musieć się wogóle opiekować kobietą. 

Gdybyś był dojrzały toby niedojrzałe wogóle cie nie denerwowały. Nie stanowiły by dla ciebie konkurencji że będą chciały więcej brać od ciebie.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość jjjjjjjjjjllll napisał:

Nie, nie pomyślałam. Mam za duże doświadczenie i za dużo znam takich przypadków. Związek ze starszą nie jest oparty na ogół na równości, po prostu bierzesz z tego całymi garściami i masz wsparcie. 

Tobie się zdaje że taki z ciebie partner i dajecie po równo ale tak nie jest. A już tym bardziej jak ogółem ciągnie cię tylko do starszych. Ona lubi sie opiekować ty lubisz brać. Kiedyś po latach ci się to zmieni.

Gdybyś był dojrzały toby niedojrzałe wogóle cie nie denerwowały. Nie stanowiły by dla ciebie konkurencji że będą chciały więcej brać od ciebie.

W ogóle ekspertka...

Gość jjjjjjjjjjllll

Są tacy, z wielką awersją do gówniar i młodszych a chcą dla siebie tylko kobiety która sama się ogarnia i jeszcze nim się bedzie umiała zająć. Znam, znam osobiście. I nie są to okazy męskiej dojrzałosci. 

Ale z czasem może ci się zmienic bo opiekowanie się kimś też jest przyjemne. Ale tylko wtedy kiedy sam nie potrzebujesz troski.

Gość jjjjjjjjjjllll
8 minut temu, Gość Gość napisał:

W ogóle ekspertka...

W tym temacie tak. Jak sie myle faktycznie sam jesteś """"""dojrzały"""""""   to przepraszam.

Gość Czlek
20 minut temu, Gość jjjjjjjjjjllll napisał:

A skąd ta myśl, że to facet ma się opiekować kobietą? Co złego jest w tym, kiedy jest na odwrót? Czy to jakaś aberracja?

Mnie denerwuje bardziej bezbronność. Dlatego nie przepadam też za dziećmi. Ale zwierzęta lubię. 

Denerwuje mnie indolencja młodych dziewczyn. 

Te doświadczone mają już doświadczenie. Komunikacja jest na wyższym poziomie. Nie ma fochów. Są bardziej samoświadome. Wiedzą czego chcą.

Chcesz mi wmówić, że to jest złe? 

Gość Czlek

Mnie nie podnieca bezbronność. Są faceci, którzy chcą młode malutkie lolitki. 

Cytat

chcą dla siebie tylko kobiety która sama się ogarnia

No taa. Bo przecież facet powinien chcieć te nierozgarnięte ; ) 

Gość Karol

Pierwsze slysze ze faceci chca dojrzalych kobiet wlasnie na odwrot wola mlode i ktore nie maja jeszcze tak zrytych jak starsze. Im kobieta starsza tym bardziej pusto we lbie i ma swoje irytujace przyzywczajenia dlatego nikogo nie moze znalezc.  A wlasnie mlode jeszcze mozna ocalic i sprowadzic na ludzi. Mlodsze ogolnie jak sie nie puscily z kims sa duzo fajniejsze niz te wszystkie podstarzalee pudernice z 5 ciorgiem bekartow ktorych nikt nie chce

Gość 17 latek

też mnie denerwują dojrzałe kobiety bo nie chca mi robic laski

Gość mysleee

znam dwa przypadki aktualnie, młoda siksa- puszczalska bez zasad głupiutka bez klasy ciągle paple marudzi mówi co mysli a mysli niewiele

dojrzała 35- wredna przebiegła dwulicowa czepliwa toksyczna chce rządzić 🙂 innym człowiekiem

i kogo wybrać 🙂 haha

Gość jjjjjjjjjjllll
1 godzinę temu, Gość Czlek napisał:

A skąd ta myśl, że to facet ma się opiekować kobietą? Co złego jest w tym, kiedy jest na odwrót? Czy to jakaś aberracja?

Mnie denerwuje bardziej bezbronność. Dlatego nie przepadam też za dziećmi. Ale zwierzęta lubię. 

Denerwuje mnie indolencja młodych dziewczyn. 

Te doświadczone mają już doświadczenie. Komunikacja jest na wyższym poziomie. Nie ma fochów. Są bardziej samoświadome. Wiedzą czego chcą.

Chcesz mi wmówić, że to jest złe? 

A umiesz czytać?

Bo nie widać.  Odpowiedź od czapy.

Ale dla rozrywki odpowiem. Więc:

CO jest złego gdy jest na odwrót?   Nico.

Jesli jest dobrze gdy kobieta sie opiekuje facetem to co jest złego gdy facet sie opiekuje kobietą?  

CYTAT "te doświadczone mają już doświadczenie" No to zdanie bardzo dużo wnosi. Że wiedzą czego chcą - przecież na tym polega ich dojrzałośc ...

Ostanie zdanie od czapy. Dobre czy złe, co to za pytanie? 

Po prostu nie rozumiesz przekazu - Nie jest to złe czy dobre tylko że prawodpodobnie jesteś taki sam jak te młode dziewczyny, chcesz opieki, chcesz mamy i chcesz żeby ktoś mądrzejszy sie tobą zajmował. Jesteś taki sam jak one.

Jak TY znajdujesz mądrą dojrzałą, wyrozumiałą opiekunkę bez fochów starszą od ciebie to jest dobrze. 

Jak dziewczyna chce znaleźdź dojrzałego, wyrozumiałego, opiekuńczego starszego faceta to według ciebie jest źle.  

Chodzi w skrócie o to - skoro sam chcesz opieki to odwal sie od kobiet które chcą opieki, prościej sie już nie da.

Gość Gość

To że kobieta jest starsza od faceta nie znaczy że przyjmie automatycznie rolę opiekunki. Co to za bzdura w ogóle. Każdy ma prawo celowac w taką grupę wiekową jaką chce. Oczywiście gdy nie przejawia w tym względzie hipokryzji. Ty kobieto ewidentnie masz jakiś problem.. 

Gość jjjjjjjjjjllll

Lubisz opiekuńcze starsze kobiety, super. Nic w tym złego. 

Tylko odwal się od kobiet które lubią opiekuńczych, dojrzałych facetów.  

Gość jjjjjjjjjjllll

On nie  tylko celuje w grupę starszych tylko zakłada tematy że nie znosi rówieśniczek i młodszych. Nawet te młodsze obraża.

Jak lubi starsze to co mu te młode przeszkadzają i na nie najażdża?

Gość yyyyyyy

ludzie przeciez miłość to wymiana opieki, męska silna kobieca czuła, lub odwrotnie zależy od płci umysłu, kazdy wybiera co lubi 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość jjjjjjjjjjllll napisał:

On nie  tylko celuje w grupę starszych tylko zakłada tematy że nie znosi rówieśniczek i młodszych. Nawet te młodsze obraża.

Jak lubi starsze to co mu te młode przeszkadzają i na nie najażdża?

Ma prawo nie znosić. Co ci do tego? Uspokoj się. 

Gość gosć

Według autora kobiety nie mają prawa żeby chcieć aby ktoś się nimi opiekował bo wtedy są niedojrzałe.

Tylko on ma takie prawo.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gosć napisał:

Według autora kobiety nie mają prawa żeby chcieć aby ktoś się nimi opiekował bo wtedy są niedojrzałe.

Tylko on ma takie prawo.

A gdzie on napisał że chce opieki? W temacie widzę że szuka starszych i tyle. Gunwoburza o nic. Chyba jesteś jedna z gowniar że się tak oburzasz.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjlllll
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Ma prawo nie znosić. Co ci do tego? Uspokoj się. 

A ja i inni mają prawo nie znosić np. młodych facetów szukających sobie matki. 

A co mi do tego? NO, to samo co tobie do moich poglądów.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjlllll napisał:

A ja i inni mają prawo nie znosić np. młodych facetów szukających sobie matki. 

A co mi do tego? NO, to samo co tobie do moich poglądów.

Jesteś jebñeta z przykrością muszę stwierdzić. I mało kumata. 

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjlllll
10 minut temu, Gość Gość napisał:

W temacie widzę że szuka starszych i tyle

Temat brzmi "denerwują mnie niedojrzałe kobiety".

Gość Gość
2 minuty temu, Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjlllll napisał:

Temat brzmi "denerwują mnie niedojrzałe kobiety".

No i? Widocznie nią jesteś skoro tak Cię to zabolało. Sprawdź czy lekcje odrobilas a nie o sugar daddym rozmyslasz. 

Gość Gość nie autor
9 godzin temu, Gość jjjjjjjjjjllll napisał:

Ja też lubię dojrzałe emocjonalnie kobiety. Jeśli kogoś kochamy, to mu rzecz jasna pomagamy, ale kiedy ktoś ciągle tej pomocy wymaga, to się po prostu do związku nie nadaje. Non stop opiekować mogę się dzieckiem, nie dorosłą kobietą. Z którą kiedyś chciałbym mieć własne dzieci.
Aha i dojrzałość od wieku nie zależy.

Gość zapytam

a dzisiaj to nawet wiekowo niby dojrzałe są niedojrzałe skad sie ten infantylizm bierze?