Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alissies09

Seks z niepęknieta prezerwatywą, a ciąża?

Polecane posty

Mam dość typowy lub nietypowy problem. Rzecz w tym, ze przez dłuższy czas moje miesiączki były regularne. W ubiegłym miesiącu dostałam miesiączki 14 dnia, czyli o 5 dni wcześniej niż zwykle, bo zazwyczaj dostawalam 19 dnia miesiąca. Po incydencie ze zmianą daty miesiączki zdecydowalam się na seks, towarzyszyło mi wtedy bardzo dużo stresu. Było to jakiś czas po zakończonej miesiączce ubiegłego miesiąca, prawdopodobnie to nie były to dni płodne, zdecydowałam się na stosunek z prezerwatywą (prezerwatywa nie uległa uszkodzeniu, ani sie nie zsunęła, partner nie skończył we mnie). Uwaznie ją wyrzucilismy bez kontaktu z moimi organami plciowymi. W tym miesiącu spodziewałam się okresu 14 dnia(jak w poprzednim) jednak go nie dostałam, liczyłam na dzień 19, że może wróci stary harmonogram okresu lecz nadal nie mam.Dziś mija tydzień od stosunku, a ja mam typowe objawy okresowe jak dotychczas, ból jajników, powiększone piersi lecz okresu nadal brak. Czy cos mogło pójść nie tak? Ciąża? Na ile to prawdopodobne?

Jeśli było jak piszesz to mogę Cię zapewnić, że nie ma szans na to, żebyś zaszła w ciąże. Uprawiam seks od roku miałam niesamowicie wiele przygód z takimi rzeczami i zapewniam Cię ze to tylko kwestia zmian w Twoim organizmie. Ile masz lat ? To byl Twój pierwszy raz ?

Gość Janek ...

Ale z Ciebie rozwielitka. No, może ameba-to max.

Gość XYZ

Kochana nie ma takiej możliwości, możesz spać spokojnie ;) 

Gość Iluzja

Regularność cykli nie jest dana raz na zawsze, dlatego jeśli współżyjesz bez zabezpieczenia to warto jest wyznaczać sobie dni płodne, ja używam testera owulacji ze śliny afrodyta i jeszcze mnie nie zawiódł. Kupiłam go na stronie naturalnaplodnosc.