Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ariii

Zaczynam miec wyrzuty sumienia ze tak go traktuje...

Polecane posty

Gość ariii

Poznalam chlopaka prawie rok temu, on regularnie pisze do mnie, zabiega o kontakt i prosi o spotkania.

Jednoczesnie mowi,ze chodzi o sama przyjazn bez podtekstów a mowil ze gejem nie jest dlatego tez troche dziwi mnie jego zachowanie.Przeciez jest pelno dziewczyn z ktorymi moglby sie zaprzyjaznic. Nie zawsze jestem dla niego mila. Kiedy wymienilismy sie kontaktami powiedzialam wprost ze ma mnie nie dodawać do znajomych bo nie chce by ktos widzial ze zadaje sie z obcokrajowcem, wiec on nie dodal mnie do znajomych, tylko napisał, robie mu czasem przytyki w formie'zartow', on mi wysyla swoje zdjecie ja jemu nie i smieje sie ze lepiej nie bo jeszcze mnie wystawi na allegro takie glupoty, generalnie on robi co ja chce,widze sama ze czasem go upokarzam a on nic nie mówi..on mnie naprawde szanuje, komplementuje..

Czy facet bezinteresowny bylby tak zdesperowany? Jest wyksztalcony ma obywatelstwo usa, wiec to nie moze chodzic o to

Gość ariii

Nie jest tez soba gdy dowiaduje sie co ja lubie to on tez nagle sie tym interesuje, zgadza sie ze mna we wszystkim, dowartosciowuje mnie udajac glupszego i mysli ze ja o tym nie wiem xd