Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika

CATERING WROCŁAW

Polecane posty

Gość Marika

Witajcie. Jak każdy borykałam się z kilkoma kg nadwagi i z ciągłym brakiem czasu na cokolwiek. Trafiłam przez znajomą na wrocławski catering ZDROWE.

Mają osiągnięcia w odchudzaniu ludzi w zdrowy sposób. Nie jakąś drakońska dietą ale po prostu stosując dietę pudełkową - 5 posiłków. I nawet fit desery serwują. Smaczne :-) Polecam

Gdyby ktoś szukał podsyłam do nich linka: https://zdrowe.co/wroclaw/

Powodzenia ... ja dalej z nimi :-)

Gość MagdaK

Według mnie catering to bardzo fajna opcja;) Sama zamawiam sobie jedzonko z Wygodnejdiety. Dzięki nim zaczęłam jeść zdrowo i co ważniejsze regularnie a to bardzo pomaga w zrzucaniu zbędnych kilogramów. 

Gość Agggtata88

U mnie także przygoda z Wygodną i juz mam 5 kg mniej, a w sumie wcale jakoś więcej nie ćwiczę, pilnuje tylko godzin zjadania moich posiłków.

Gość gość

tez zamawiam z wygodnej diety, juz od dluzszego czasu i bardzo sobie ich chwale. maja spoko jedzonko, i ceny sa przystepne.

Gość gość

wcześniej mieszkałam w Lublinie, zamawiałam catering, ale po przeprowadzce do Wrocławia znalazłam WygodnaDieta i od tego czasu polecam ją każdemu! dużo smaczniejsze dania niż miałam wcześniej, duży wybór i dbałość i składniki, nie żałuję zmiany 😉