Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dona

Jak zapomniec?

Polecane posty

Gość dona

Jak przestac kochac bylego,jak zapomniec gdy mialo sie wielka nadzieje odnosnie wspolnej przyszlosci?Nie mam sily na nic,nic mi sie nie chce.Nie chce mi sie zyc.

Gość Inna

Jeśli warty by zawalczyć o niego to zrób to, jeśli żonaty uciekaj bo to tylko obiecanki, że odejdzie od żony. Jeśli to on Cię zostawił to daj sobie spokój bo będziesz się czuła podle, upokorzona, że blagasz O uczucie.

Zapomnisz, tylko zacznij żyć na nowo. 

Gość dona

On jest w związku. Nie wspomniał mi o tym ani słowa. Gdybym wiedział, w życiu nie zaczęłabym tej znajomości. Wiedział,że chcę czegoś poważniejszego, a mimo to kłamał. Nie potrafię go znienawidzić i zapomnieć.  

Gość gość

Byłaś w związku z facetem który jednocześnie był jeszcze z inną w związku? Dobrze zrozumiałam? 

Gość dona

Facet ma kobiete,ale nie mialam pojecia o niej.Gdy wyszlo wszystko na jaw,zasmial sie,powiedzial ze moglam sie domyslic,ze za pozno i ze on moze wszystko.

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość dona napisał:

Facet ma kobiete,ale nie mialam pojecia o niej.Gdy wyszlo wszystko na jaw,zasmial sie,powiedzial ze moglam sie domyslic,ze za pozno i ze on moze wszystko.

Nie moze wszystkiego

Gość dona

Jak zaufac komukolwiek po takim czyms,gdy kazal wierzyc,ufac itp.

Gość gość
1 minutę temu, Gość dona napisał:

Jak zaufac komukolwiek po takim czyms,gdy kazal wierzyc,ufac itp.

No jemu nie da się już zaufać, ale on nie jest wszystkimi mężczyznami przecież. Trafiłaś na wyjątkowego cynika. 

4 godziny temu, Gość dona napisał:

Nie potrafię go znienawidzić i zapomnieć.

Teraz jest tęsknota. Później będzie złość a na końcu obojętność i wtedy już będziesz wolna. 

Gość dona

Mam nadzieje ze to szybko nadejdzie.

Przed chwilą, Gość dona napisał:

Mam nadzieje ze to szybko nadejdzie.

Nie koniecznie ale to zależy. U każdego może trwać inny okres czasu. Mówią że czas leczy takie rany i to jest prawda w 100 %.

Gość dona

Tak,wiem ze chodzi o czas,ale tak naprawde nie wiem czy dojde do siebie.

Czasem zostają blizny już na zawsze ale pamiętaj że wszystko dzieje się w głowie. Twojej głowie.

Gość dona

Jestem wsciekla na siebie ze nie potrafie znienawidzic.Wiem ze za te klamstwa i oszstwa powinnam go wymazac z pamieci,w ogole nie myslec,ale jak na zlosc nie potrafie

Gość Inna
5 godzin temu, Gość dona napisał:

On jest w związku. Nie wspomniał mi o tym ani słowa. Gdybym wiedział, w życiu nie zaczęłabym tej znajomości. Wiedział,że chcę czegoś poważniejszego, a mimo to kłamał. Nie potrafię go znienawidzić i zapomnieć.  

Taki przypadek też miałam. Gość zapomniał wspomnieć, że ma żonę. Nie nosił obrączki, stwierdził że jest po rozwodzie bo tam nie było uczucia. Uwierzyłam bo czemu miałam zakładać, że kłamie. Myślałam, że chce ułożyć sobie życie na nowo. 

Gdy się wydało była krótka piłka i gościu nie zblizaj się więcej do mnie. Minęło szybko bo to było upokorzenie i złość mi pomogła zapomnieć o tym kłamcy.

Dasz radę.

Gość oj tak

Kiedys pewna osoba tez mocno mnie zawiodla.Na szczescie w pore sie spostrzeglam.Ja bylam mocno zaangazowana,a on liczyl na zabawe.