Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy

zdradzające żony

Polecane posty

Gość ciekawy

Kiedy to kobieta zdradza? Dlaczego kobiety podejmują decyzje o romansie? Dlaczego kochaknowie zgadzają się być tymi drugimi, w życiu ich wybranki? Bo sa zakochani czy tylko dla seksu? I jak odnajdują się w takiej sytuacji zdradzani mężowie? Zazwyczaj wybaczają, czy odchodzą?

Gość Gość
  Dnia 23.02.2019 o 21:50, Gość ciekawy napisał:

Kiedy to kobieta zdradza? Dlaczego kobiety podejmują decyzje o romansie? Dlaczego kochaknowie zgadzają się być tymi drugimi, w życiu ich wybranki? Bo sa zakochani czy tylko dla seksu? I jak odnajdują się w takiej sytuacji zdradzani mężowie? Zazwyczaj wybaczają, czy odchodzą?

Konkuben odejdzie a ty ożeenisz się z ukochaną, będziesz miał tania jatka na własność.😂

Gość gosc

jedno "ale". Sprawy lozkowe leza i kwicza. Na poczatku on mial problemy, ja stawalam na rzesach, zeby to zmienic. Pozniej mialam dosc upokorzen, bo to upokorzenie bylko okropne, kiedy prosilam o seks wlasnego faceta a z drugiej strony widzialam jak obcy mezczyzni sie slinia. Od chyba roku nie spalismy ze soba. Od szesciu lat ta strona zycia jest baaardzo slaba. Przez ten czas nie zdradzilam go ani razu. Teraz czuje jak cos sie we mnie budzi. Chec przypomnienia sobie "jak to bylo"; poki czas. Nie wiem na pewno, czy to zrobie, ale przywykam do mysli o zdradzie. Ja meza nie zostawie. Kocham go jakim jest- za caloksztalt. Wiec jesli sie ...ziuli nasz zwiazek to raczej z jego inicjatywy. Reasumujac- jestem gotowa chyba do zdrady (ale nie wiem, czy zrobie to), chce tylko tego, czego brakuje mi w zwiazku, nie zamierzam odchodzic od meza. Tyle chyba.