Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BB25

Dieta Jabłkowa - tydzień

Polecane posty

Aktualna waga 64kg - moim celem jest  waga 58kg także od jutra zaczynam z dieta oczyszczając gdzie głównym produktem żywieniowym są jabłka :)

Maksymalnie 5 jabłek dziennie + woda i tylko woda:)

zapraszam chętnych do diety:)

rezultatamie się pochwale za tydzień :)

Gość Gosc

A co między jabłkami? Chyba nie same jabłka? 64 kg a jaki wzrost?

Między jabłkami tylko woda to jest dieta oczyszczająca wiec nie będę jej stosować więcej niż tydzień :)

wzrot 170

Gość Gosc

To z czego tu sie odchudzac.. nie rozumiem 😉

Gość Gosc

Z jablkami trzeba uwazac, zawieraja mase cukrow prostych.. I wbrew pozorom wcale bie sa takie fit! Pozatym jablka + woda hehe nie wiem czy to najlepsze polaczenie.. ale opowiadaj jak efekty?;)

No tez myślałam ze będę miała „rewolucje żołądkowe” ale na szczęście mój organizm jest tolerancyjny jeśli chodzi o nietypowe połączenia :)

wiec efekty są takie ze mam mniejszy brzuch i czuje się lżej, ważyć się będę w piątek - jedyne co mnie przeraża to to ze jutro tłusty czwartek a ja tak kocham pączusie 😍 😭

Dnia 25.02.2019 o 10:42, Gość Gosc napisał:

To z czego tu sie odchudzac.. nie rozumiem 😉

No wbrew pozorom mam czego się pozbyć - mogę Ci oddać trochę tłuszczyku chcesz ? :p

poza tym tydzień diety oczyszajacej wyjdzie mi na zdrowie taki wstęp do zmian żywieniowych :))

Gość Gosc

No to poczekam z wielka niecierpliwoscia do piatku I zobaczymy ale naprawde nie potrafie sobie wyobrazic tego tluszczyku 170 cm I 64kg :) no ale niech ci bedzie :p

Gość Gosc

Pewnie figura osy a reszta w glowie 😛

Gdybym miała figurę osy to bym nie robiła tej diety - trochę rozumu mimo wszystko posiadam 😂

wiem ze jest wcześnie ale zważyłem się i moja waga pokazuje 61,5 także dieta jabłkowa spełniła moje oczekiwania😍 a od jutra zacznę dietę oparta na jajkach no i zacznę chodzic na siłownie , myśle ze do końca marca waga pokaże mi moje upragnione 58kg :p

Gość Gosc

No to gratuluje! I jesli poczulas sie urazona to przeoraszam, nie mialem na mysli ze nie masz rozumu! Chodzi o to ze 61 kg przy 170 cm to naprawde nie duzo I wedlug wielu zrodel niedowaga wiec nie denerwuj sie poprostu jak wyobrazam sobie 170cm kobiete co wazy 61kg to mam przed oczami tzw "laseczke" o super figurze :) tak czy inaczej gratulacje, sam wyprobuje ta diete tylko watpie czy dam rade 5 jablek a niedzy tym tylko woda.. no ale to juz moj problem. Pozdrawiam :)

Hej, i jak się czujesz? Zastanawiam się nad takim detoksem. Nie było Ci słabo? Miałaś siłę normalnie funkcjonować? 

Dnia 1.03.2019 o 08:58, Gość Gosc napisał:

No to gratuluje! I jesli poczulas sie urazona to przeoraszam, nie mialem na mysli ze nie masz rozumu! Chodzi o to ze 61 kg przy 170 cm to naprawde nie duzo I wedlug wielu zrodel niedowaga wiec nie denerwuj sie poprostu jak wyobrazam sobie 170cm kobiete co wazy 61kg to mam przed oczami tzw "laseczke" o super figurze :) tak czy inaczej gratulacje, sam wyprobuje ta diete tylko watpie czy dam rade 5 jablek a niedzy tym tylko woda.. no ale to juz moj problem. Pozdrawiam :)

Trzymam za Ciebie kciuki! Wiem ze mężczyźni potrzebują więcej kalori niż kobiety wiec nie jestem do końca pewna czy to nie będą dla Ciebie ciężkie dni ale tak jak wcześniej pisałam trzymam kciuki! :) 

a co do figury kazdy widzi się inaczej kiedyś miałam +10kg dlatego od czasu do czasu robie sobie takie detoksu po prostu czuje się po nich lepiej :) mimo ze nie jestem gruba to płaskiego brzucha tez przy tej wadze nie mam :)) aaaa i niczym mnie nie uraziłes :))

powodzenia 💪🏻✊🏻

Dnia 1.03.2019 o 14:20, ania.kopec89 napisał:

Hej, i jak się czujesz? Zastanawiam się nad takim detoksem. Nie było Ci słabo? Miałaś siłę normalnie funkcjonować? 

Hejo :) dobrze się czuje i nie było mi słabo wiadomo na początku było mi trudno opanować  chęć na cos innego niż jabłko... ale trochę silnej woli i determinacji i wszystko się da zrobić tak naprawdę każdy z nam ma silna wole :)

a funkcjonować umiałam normalnie zrob sobie 3 dni jeśli się boisz jakiś dolegliwości - moja koleżanka dietetyczka tak radzi :))

powodzenia i trzymam kciuki!

Dnia 2.03.2019 o 17:36, BB25 napisał:

Hejo :) dobrze się czuje i nie było mi słabo wiadomo na początku było mi trudno opanować  chęć na cos innego niż jabłko... ale trochę silnej woli i determinacji i wszystko się da zrobić tak naprawdę każdy z nam ma silna wole :)

a funkcjonować umiałam normalnie zrob sobie 3 dni jeśli się boisz jakiś dolegliwości - moja koleżanka dietetyczka tak radzi :))

powodzenia i trzymam kciuki!

Dziękuję za odpowiedź i trzymanie kciuków. Chyba masz rację. Spróbuję kilka dni i zobaczę, jak się będę czuła. :) :)