Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek na siłę

Polecane posty

Gość gość

Niektórzy ludzie szukają związku na siłę. Po co? Sprawdź, czy osoba, z którą się spotykasz jest godna zaufania, czy macie podobne poczucie humoru, czy cieszycie się wspólnie spędzanym czasem, czy stał/a się on Twoim przyjacielem, bo tak, fundamentem najbardziej trwałych relacji jest właśnie nie miłość, a przyjaźń, nic nie łączy tak jak setki przegadanych godzin o wszystkim i o niczym. Podejmij decyzję, kiedy będziesz już wiedział/a, że nie chcesz tego kogoś nigdy zostawić.

Gość Sgjr7

Przyjažń to nie miłość. 

Gość Moonwalker

Ja tam w jakiś sposób kocham moich przyjaciół. Tzn. jak rodzinę 🙂

Gość XVZ
7 minut temu, Gość Sgjr7 napisał:

Przyjažń to nie miłość. 

od czegos trzeba zacząc by do niej doprowadzić bo przeciez to nie jest tak ze spojrzsz na kogos i powiedz tak,Ciebie juz kocham:p

Gość Gosc

"przeciez to nie jest tak ze spojrzsz na kogos i powiedz tak,Ciebie juz kocham"

X

Czasem tak jest 😁

Gość mmm
5 minut temu, Gość XVZ napisał:

od czegos trzeba zacząc by do niej doprowadzić bo przeciez to nie jest tak ze spojrzsz na kogos i powiedz tak,Ciebie juz kocham:p

w sumie to zazdroszcze ludziom ktorzy tak jak ty nie maja pojecia czym jest milosc. myslisz ze sama wybierasz... kiedys mozesz byc mocno zdziwiona 🤣

Gość Gość

A kto tak robi?

Gość phy

nie ktorzy sa ze soba by byc bo taka jest okazja i nic dziwnego ze jak spotkaja kogos w/g nich lepszego to sie rozstaja po roku lub wiecej

Gość Gość

Niektórzy 😑

Gość hmn
15 minut temu, Gość phy napisał:

nie ktorzy sa ze soba by byc bo taka jest okazja i nic dziwnego ze jak spotkaja kogos w/g nich lepszego to sie rozstaja po roku lub wiecej

bo tylko o darmowy sex chodzi

Gość Gosc

Dużo jest związków na" siłę" bo większość ludzi dąży do tego, by mieć tą "drugą połówkę". Ale czy faktycznie można nazwać ją tym mianem zależy tylko od tych osób i ich uczciwości uczuć względem siebie. Różne pobudki kierują ludźmi, którzy są z kimś na siłę. Strach przed zmianami, stabilizacja, jaka by ona nie była, to lepsze pewne niż niepewne itd. Ja zawsze wybierałam mezczyzne, który mnie wybierze i dobrze na tym wyszłam😋 Na siłę nie potrafilabym być w związku. Udusilabym się i byłabym sfrustrowana, ponadto czułabym się niespełniona w takim związku i dla mnie to strata czasu. W życiu chodzi o to by być szczęśliwym i ja wolę zaglaskac lub być zaglaskana z odpowiednią osoba , bez jakiegoś " na siłę" .Prosto i na temat. Pzdr. Agnieszka. Ps. Jestem zakochana. Alleluja.