Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwa

Motywatory - by żyć lepiej.

Polecane posty

Gość szczęśliwa

Drodzy Czytelnicy. 🙂

Zachęcam Was do dzielenia się swoimi dobrymi myślami, perełkami radości, które w Was są. Motywujmy siebie nawzajem dobrym słowem i uśmiechem. 

Smutnych zapraszam, by zostawili tutaj swoje utrapienie i wyszli pozytywnie naładowani. 

Postaram się zaglądać i zostawiać dla Was kropelki radości, do czego wszystkich zachęcam. 😉

[szczęśliwa]

Gość szczęśliwa

Warto zapamiętać tą myśl, którą kiedyś wyczytałam, że "najpiękniejsze kobiety to te szczęśliwe".

A co z mężczyznami? Ma ktoś pomysł jak to zapisać?

Gość gość

nie mamy

wymyślaj sama 😜

Gość ania

poddajacy sie- nigdy nie wygrywa, a wygrywajacy- nigdy sie nie poddaje. Moj cel to przebiec maraton🏃‍♀️, jestem w trakcie przygotowan dlatego sporadycznie pojawiam sie tu😉

Gość ..:)
45 minut temu, Gość szczęśliwa napisał:

Warto zapamiętać tą myśl, którą kiedyś wyczytałam, że "najpiękniejsze kobiety to te szczęśliwe".

Najszczęśliwsy ten który goły ale wesoły 😌

Gość ania

Do ludzi piszacych tu na Forum pamietajcie nie potykaja sie tylko ci, co stoja w miejscu. Czyli do przodu isc, nawet powoli, probowac i jeszcze raz probowac. Nie zalamywac sie😉, probowac z kamieni rzucanych pod nogi zbudowac schody i ktore poprowadza was jeszcze wyzej Pozdrawiam was ania😎

Gość Gość
10 minut temu, Gość ania napisał:

poddajacy sie- nigdy nie wygrywa, a wygrywajacy- nigdy sie nie poddaje. Moj cel to przebiec maraton🏃‍♀️, jestem w trakcie przygotowan dlatego sporadycznie pojawiam sie tu😉

Ile chcesz przebiec? To Twój pierwszy maraton?

Gość ..:)
Przed chwilą, Gość ania napisał:

Do ludzi piszacych tu na Forum pamietajcie nie potykaja sie tylko ci, co stoja w miejscu. Czyli do przodu isc, nawet powoli, probowac i jeszcze raz probowac. Nie zalamywac sie😉, probowac z kamieni rzucanych pod nogi zbudowac schody i ktore poprowadza was jeszcze wyzej Pozdrawiam was ania😎

Mądre słowa Aniu i napewno niektórym się przydadzą. Pozdrawiam serdecznie😉

Gość szczęśliwa
4 minuty temu, Gość ania napisał:

Fajna myśl by "z kamieni zbudować schody". Nigdy w ten sposób nie myślałam. 

Pozdrawiam Ciebie Ania i wytrwałości w przygotowaniach do maratonu.

Gość Gość :(

Rozstałam się z chłopakiem po kilkuletnim związku, musiałam opuścić jego mieszkanie i wrócić do rodziców. Nie mam teraz siły do nauki, a nie zaliczyłam jeszcze semestru. Nie mam siły na nic i chce mi się tylko płakać.....

Gość ania

maraton bedzie moj pierwszy jest to 42 km, wczesniej byly pol maratony. Cale zycie bylam zwiazana ze sportem, o dziwo prace mam siedziaca 🤣, chociaz tez chce troche zmian i probuje swoich sil w organizacji imprezy dla 70 osob ,nie jest to jakis wyczyn, ale podoba mi sie bardziej jak liczby😉. Poczatki byly ciezkie poniewaz tylko licze a tu trzeba bylo dzwonic umawiac sie, ale szybko zlapalam bakcyla. Milego dnia zycze wam 

Gość szczęśliwa
13 minut temu, Gość Gość 😞 napisał:

Rozstałam się z chłopakiem po kilkuletnim związku, musiałam opuścić jego mieszkanie i wrócić do rodziców. Nie mam teraz siły do nauki, a nie zaliczyłam jeszcze semestru. Nie mam siły na nic i chce mi się tylko płakać.....

Rozstania zawsze są trudne i potrzeba trochę czasu aż szystko się wygoi, ale to wszystko minie tylko teraz nie poddawaj się. Kobiety są bardzo silne i Ty też tylko musisz w to uwierzyć.

Gość ania

Moj maz mawia szczesliwa zona, to szczesliwy maz 😉. Na dzis tyle mojej tworczosci 😉, milego dnia i zycze wam realizacji marzen i nie tracic nadziei, ze mozna to osiagnac. Moje marzenie to kupic scigacza i pojechac przed siebie,ile fabryka dala, maz sie nie zgadza , bo twierdzi, ze juz takiej zony by nie znalazl🤣.

Gość Robert

Największym niebezpieczeństwem dla większości z nas nie jest to, ze mierzymy  za wysoko i nie osiągamy celu, ale to, ze mierzymy za nisko i cel osiągamy. A mężowi aniu się nie dziwie, bo fajna kobieta musisz być.