Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska

Strata czasu?

Polecane posty

Gość kaska

Pisze jakis czas z osoba poznana w internecie,tzn piszemy tylko w internecie.Na propozycje przejscia na inny komunikator reaguje milczeniem.Twierdzi,ze nie wysyla swoich zdjec.Widzialam tylko jedno profilowe.Niby chce,pisze,ale nie dazy do czegos wiecej.Zauwazylam ze jest rzadko dostepny w wolne dni.Twierdzi ze zalezy mu na powaznej znajomosci i jego marzeniem jest ustabilizowane zycie.Dodam ze nie jestesmy z jednego miasta.

Gość gość

Na bank ma inną, żonę, narzeczoną, dziewczynę. Odpuść sobie.

Gość eloy

Szkoda czasu ,prądu i fatygi. Daj sobie spokój. Ten facet nie budzi zaufania. On jakiś taki cicho ciemny jest. 

Gość kaska

Piszemy jakis czas i twierdzi ze szuka kogos,z reszta przedstawial sie w internecie jako singiel.Ale dziwi mnie to ukrywanie siebie.

Gość gosc

Nie rozdaje nr na prawo i lewo ale jakby dziewczyna byla ok to nie widze problemu czemu by nie dac nr.

Jego celem jest ustabilizowane życie.... hm ale nie napisał że z Tobą.

nie zawsze jest dostępny. ... hm, każdy robi kilka innych rzeczy prócz przesiadywania   na łączach 

zresztą najlepiej zapytać się wprost niż snuć domysły 

Gość kaska

A myslisz ze nie pytalam?Nie odpisuje w wolne dni,to nie ze sam nie zagada,po prostu nie odpisuje.

Gość kaska

Gdy zapytalam co robi w weekend,powiedzial,ze nie powinno mnie to obchodzic.

Gość zyt

Nudzi mu sie,a zawsze to jakas odskocznia.

Gość Gość

Wkrótce się z tobą umówi, pamiętaj o czystych majtkach. Bez kondoma nie dawaj!

Gość motyl

Mialam podobna historie.Seksu to by nie odmowil,ale jak sam o sobie mowil,on nie angazuje sie tak szybko.Wiec wiesz o co kaman.

Gość kaska
5 minut temu, manokila napisał:

też tak myślę

Mial jedno zdjecie,ale o moje inne ciagle dopytywal.On swoich rzekomo nie wysylal.Podpisane ze singiel.W weekendy niedostepny.Nawet nie ze sam nie napisal,nie odpisywal w ogole.Ale caly czas twierdzi ze kogos szuka na powaznie,ze nikogo nie ma.

Gość gość
2 minuty temu, Gość motyl napisał:

Mialam podobna historie.Seksu to by nie odmowil,ale jak sam o sobie mowil,on nie angazuje sie tak szybko.Wiec wiesz o co kaman.

2 minuty temu, Gość motyl napisał:

Dobrze chciałby ci zrobic a ty mu odmówiłaś?

1 minutę temu, Gość kaska napisał:

Mial jedno zdjecie,ale o moje inne ciagle dopytywal.On swoich rzekomo nie wysylal.Podpisane ze singiel.W weekendy niedostepny.Nawet nie ze sam nie napisal,nie odpisywal w ogole.Ale caly czas twierdzi ze kogos szuka na powaznie,ze nikogo nie ma.

No rozumiem. Niestety podejrzewam, że takich przypadków jest więcej. Warto sobie odpuścić na tym etapie, skoro już pojawiają się jakieś wątpliwości do tej osoby. Trzymam kciuki!

Gość motyl
9 minut temu, Gość gość napisał:

Dobrze chciałby ci zrobic a ty mu odmówiłaś?

No chcial zebym dala mu sie wykazac.A jaki byl wsciekly gdy odmowilam.

Gość gość
Przed chwilą, Gość motyl napisał:

No chcial zebym dala mu sie wykazac.A jaki byl wsciekly gdy odmowilam.

No i co dobrego zrobiłaś?? Pewnie do teraz go jajka bolą :(

Gość motyl
4 minuty temu, Gość gość napisał:

No i co dobrego zrobiłaś?? Pewnie do teraz go jajka bolą 😞

Nie mogl zrozumiec ze odmawiam.W koncu on chcial dac cos wyjatkowego.Tak mowil.

Gość kaska
29 minut temu, manokila napisał:

No rozumiem. Niestety podejrzewam, że takich przypadków jest więcej. Warto sobie odpuścić na tym etapie, skoro już pojawiają się jakieś wątpliwości do tej osoby. Trzymam kciuki!

Mysle ze gdyby nie mial nic do ukrycia,to naturalnym etapem by bylo przejscie na inny komunikator.

Gość Beta88
57 minut temu, Gość kaska napisał:

On wystawił jedno zdjęcie - nie wiadomo czy prawdziwe. Od ciebie chciałby cały album albo cały folder zdjęć. Niech spada na buraki palant jeden. Marzy mu się naiwna frajerka, która wskoczy mu do łóżka. 

Gość kaska
13 minut temu, Gość Beta88 napisał:

On wystawił jedno zdjęcie - nie wiadomo czy prawdziwe. Od ciebie chciałby cały album albo cały folder zdjęć. Niech spada na buraki palant jeden. Marzy mu się naiwna frajerka, która wskoczy mu do łóżka. 

Ma jedno zdjęci i to jeszcze chyba nieaktualne, bo raczej nieadekwatne do wieku, a może właśnie nie jego. Chciałby widzieć jeszcze inne moje zdjęcia, ale gdy ja pytam o jego zdj to mówi, że swoich nie wysyła. Ja rozumiem, że nikt bez przerwy nie siedzi w internecie itp, ale za w każdy weekend nie m czasu nawet odpisać?