Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calinessa1

Miał ktoś złamaną rękę?

Polecane posty

Gość PRAWDA

żadnego obrzeku nie było, zdjety gips i tyle.

ja miałam unieruchomiony staw łokciowy - bolesna rehabilitacja  u lekarza i w domu przez miesiąc, ręka nie wróciła do dawnej sprawności, ale jest ok

Miałam złamanie w nadgarstku. Już w gipsie palce miałam jak parówki. Myślałam że przez ciasny gips. A po ściągnięciu gipsu dalej cała dłoń jak nadmuchana. Mam nadzieje że to kwestia czasu ale jak piszesz Ewa że nie odzyskałaś dawnej sprawnosci to mam gęsią skórke ze strachu:classic_ohmy:

Prawda ma szczęście🙂

Gość Smakosz
13 minut temu, Ewa333333 napisał:

ja miałam unieruchomiony staw łokciowy - bolesna rehabilitacja  u lekarza i w domu przez miesiąc, ręka nie wróciła do dawnej sprawności, ale jest ok

EWCIA OBCIĄGNIESZ MI TĄ RĘKĄ?

no nie zegnę tak dobrze tego łokcia po wypadku, jak zdrowego, ale aż tak mi to w życiu nie przeszkadza

no i czasem mnie boli, tak metalicznie, jak to łokieć potrafi łupnąć

Gość Prawiczek Bartek
1 minutę temu, Ewa333333 napisał:

no nie zegnę tak dobrze tego łokcia po wypadku, jak zdrowego, ale aż tak mi to w życiu nie przeszkadza

no i czasem mnie boli, tak metalicznie, jak to łokieć potrafi łupnąć

Możesz normalnie zrobić loda tą ręką?

Ewa dobrze że się z tym pogodziłaś. Zawsze myślalam że po zrośnięciu sie kosci wszystko wraca do normy. Jak narazie nie mogę w ogole zacisnąć palców w pięść. 5 dni po zdjęciu gipsu.

Leżaczek🙂 dziękuję. Masakra, to prawda wszystko się zastało. Przedramię które było w gipsie cieniutkie i bez mocy. Trzeba na sobie polegac bo terminy na rechabilitacje ponad roczne🙄

Gość gość
21 minut temu, Leżaczek napisał:

To potrwa bo jak mialaś w gipsie wszystko się zastało nieużywane 😗 czasami nawet nie można wyprostować ręki, musisz po trochu powiększyć zakres ruchu co będzie łączyć się z bólem 😙

luknij na priv