Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochany

Jak odejść od kochanki?

Polecane posty

Gość kochany

Sytuacja jest prosta. Żonę mam od 10 lat, kochankę od 5. Zarówno kochanka jak i ja mamy dzieci. Kochanka coraz częściej wypomina mi że nie rozwodzę się, że ona chciałaby jeszcze jedno dziecko mieć. Prawda jest taka że nie zamierzam rozwodzić się bo wiadomo że dzieci zostają przy matce a mnie żadna opieka naprzemienna nie interesuje. Poza tym kochanka ma bardzo trudny charakter, nie wytrzymałbym z taką kobietą na stałe. 

No więc wypadałoby zakończyć ten pseudo-związek ale mimo wszystko jestem przywiązany do kochanki, mieliśmy już przerwę i niestety nie udało mi się o niej zapomnieć. Macie jakiś sposób na to? Myślałem o tym żeby stać się wrednym dupkiem ale ją dramy jeszcze bardziej nakręcają, ona nie lubi nudzić się w związku. Oczywiście wystarczyłoby skłamać że zdradziłem ją (kochankę) z jakąś trzecią babą ale w sumie nie chcę jej robić krzywdy. 

Myślałem też żeby spróbować zagrać vabank, czyli albo składamy oboje pozwy rozwodowe w ciągu tygodnia albo koniec z nami. Mogłoby się jednak okazać że jej to pasuje i wtedy klops.

Pomocy rodacy! I rodaczki. Co robić?

Gość Gosc

Rzygam tęczą🤮